yardımcı olurmusunuz?

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Selam kızlar.Geçenlerde kendime epilasyon aleti aldım.İlk kullanımda bacaklarımda tahriş olmadı ancak koltuk altlarım çok tahriş oldu.Yara bere oldu.Çünkü önceden ben traş yapardım.Birde koltuk altımda traş yüzünden oluşan bezeler vardı.Doktora gittim ilaç yazdı kullandıktan sonra sürersin diye.Yine aldım ve yine yara oldu yani ben bunu nasıl çözebilirim.Sürekli ilaç sürmem gerekirmi.Yada yeni aldığım için mi böyle.Epilasyon aleti kullananlardan yardım bekliyorum.Almadan önce birşeymi yapmam gerek yada birşeymi sürmeliyim.Yardım edin kızlar her aldığımda yara olmasını istemiyorum ve çok acıyor.

ilkin hep jiletle alıp sonra bu yönteme geçtiğin için yara olmuş olabilir, zamanla seyrelmesi ve yara olmaması lazım bence ama yine de olursa bünyenle alakalı ya da makineyle alakalı olduğunu düşünürüm

epilasyon aleti bende alerji yapıyor.3 makina değiştirdim sonuç aynı oldu.sizdede alerji yapmış olabilir..

ilkin hep jiletle alıp sonra bu yönteme geçtiğin için yara olmuş olabilir, zamanla seyrelmesi ve yara olmaması lazım bence ama yine de olursa bünyenle alakalı ya da makineyle alakalı olduğunu düşünürüm

makineyi alalı çok olmadı yeni aldım zaten 2 kere falan kullandım belkide dediğin gibidir,olabilir.

Makineyi vücuduna çok bastırmış olabilirsin... Koltuk altını alırken çok dikkat etmen gerek... Yeterince gerdirmen gerekki tüyleri almak için tenine bastırmak zorunda kalmayasın :34::34::34: Benim o yüzden başlarda çok tahriş olmuştu belki sizde fazla bastırmışınızdır.

epilasyon aleti bende alerji yapıyor.3 makina değiştirdim sonuç aynı oldu.sizdede alerji yapmış olabilir..

cildim hassas dediğiniz doğru olabilir,özellikle suda çalışan aldım, bacaklarımı suda aldım ancak koltuk altımı suda almadım,belkide yeni ya ilkin su falan sürmedim yada köpük falan belki daha iyi olabilirdi ama böyle devam etmesini istemiyorum umarım geçicidir:(

epilasyon aleti kıl dönmesine sebep olduğu için koltuk altına kullanma oraya sir ağda yaptır zamanla bezeler azalır

alacağın bölgeye talk pudra sürüp öyle almayı dene bir de yaralar geçince canım..benim de özellikle koltuk altım pudra sürmeden alırsam ya da aldıktan sonra sürmezsem çok kızarıyor..

Makineyi vücuduna çok bastırmış olabilirsin... Koltuk altını alırken çok dikkat etmen gerek... Yeterince gerdirmen gerekki tüyleri almak için tenine bastırmak zorunda kalmayasın :34::34::34: Benim o yüzden başlarda çok tahriş olmuştu belki sizde fazla bastırmışınızdır.

evet malesef çok bastırdım ve gerdirmeden aldım,yaptığım yanlışları görebiliyorum şuan.

epilasyon aleti kıl dönmesine sebep olduğu için koltuk altına kullanma oraya sir ağda yaptır zamanla bezeler azalır

malesef ağdadan korktuğum için makine aldım korktuğum başıma geldi ve tek başıma koltuk altına ağda yapamıyorum ben,bacak falan olsa alabilirimde orası çok zor geliyor malesef ama dediğinizi denemeye çalışacağım yinede teşekkürler.

koltuk altını almak bacakları almak kadar kolay değil malesef..
tabi teninizin hassaslığından da olabilir ama öncelikle benim aklıma iyi gerdiremediğiniz geldi..

bende uzun yıllardır epilasyon aleti kullanıyorum.. arada başıma gelir bu sorun.. iyice gerdirmeyi deneyin.. yardımcı olabilecek biri varsa çevrenizde birisi kolunuzu iyiyce gerdirsin :1: sizde sürün makineyi gitsin... :27:

aman dikkat sakın deodorant falan sürmeyin vallahi çekilesi acı değil :45:

koltuk altını almak bacakları almak kadar kolay değil malesef..
tabi teninizin hassaslığından da olabilir ama öncelikle benim aklıma iyi gerdiremediğiniz geldi..

bende uzun yıllardır epilasyon aleti kullanıyorum.. arada başıma gelir bu sorun.. iyice gerdirmeyi deneyin.. yardımcı olabilecek biri varsa çevrenizde birisi kolunuzu iyiyce gerdirsin :1: sizde sürün makineyi gitsin... :27:

aman dikkat sakın deodorant falan sürmeyin vallahi çekilesi acı değil :45:

evet haklısınız,doktorda zaten önermedi ancak bebe kolonyası sürebilirisn dedi.
yaralarım azalsın öyle deneyeceğim teşekkürler.

Son düzenleme:
evet malesef çok bastırdım ve gerdirmeden aldım,yaptığım yanlışları görebiliyorum şuan.

Sorunun ne olduğu ortada maalesef... Çok iyi gerdirmeniz ve fazla bastırmamanız gerek :20::20::20: Birde bebek pudrası sürmeyi deneyin... Cilt terli olduğu zamanda almakta zorlanıyor makine... Pudra sürünce kolay alınabiliniyor

Son düzenleme:
bendede olmuştu hemde öyle böyle degil.kıpkırmıızydı nerden aklma geldi bilmiorm ama yogurt sürüp beklemştim geçmişti yanması acıması.. sorunsa ilkkez yapmış olman (yani cildin alışık degil) ve fazla bastırıp ugraşmış olman. yani biraz daha dikkatli yapmaya başla zamanla alışır cildin..

bu arada hangi marka ve nekadara aldn.bende degiştircem de makinamı..bi fikrm olsn

Cımbızla aynı mantık canım tüylerinin makinayla alınacak kadar uzun olmasına dikkat et
Almadan önce cildin kuru ve temiz olmasına dikkat et
iyice gerdirmen gerekiyor..Aynı yerden defalarca geçme
Jiletle aldığın için tüylerin sert ve tam uzamadan aldığın için tahriş olmuştur.
Tüylerin çıkış yönüne göre alman lazım...
Önce bir kez ağdayla alıp diğer yumuşak bir şekilde uzadığında makinaya geçsen daha sağlıklı olur
Bir derdim var bölümüne pek uygun bi konu değil ayrıca derdin tüy olsun yeterki :))))

Bende ne yazdım yani kuaför gibi :))
Olmadı gel ben alayım yaaa :DDD

Cımbızla aynı mantık canım tüylerinin makinayla alınacak kadar uzun olmasına dikkat et
Almadan önce cildin kuru ve temiz olmasına dikkat et
iyice gerdirmen gerekiyor..Aynı yerden defalarca geçme
Jiletle aldığın için tüylerin sert ve tam uzamadan aldığın için tahriş olmuştur.
Tüylerin çıkış yönüne göre alman lazım...
Önce bir kez ağdayla alıp diğer yumuşak bir şekilde uzadığında makinaya geçsen daha sağlıklı olur
Bir derdim var bölümüne pek uygun bi konu değil ayrıca derdin tüy olsun yeterki :))))

Bende ne yazdım yani kuaför gibi :))
Olmadı gel ben alayım yaaa :DDD

evet bu konu pek uygun değil ama yazacak yer bulamadım birde burayla çok ilgilenen olduğu için fikir almamda yardımcı olacak kişi sayısı fazla olur diye düşündüm o yüzden buraya yazdım.Önerilerin için teşekkür ederim :)

bendede olmuştu hemde öyle böyle degil.kıpkırmıızydı nerden aklma geldi bilmiorm ama yogurt sürüp beklemştim geçmişti yanması acıması.. sorunsa ilkkez yapmış olman (yani cildin alışık degil) ve fazla bastırıp ugraşmış olman. yani biraz daha dikkatli yapmaya başla zamanla alışır cildin..

bu arada hangi marka ve nekadara aldn.bende degiştircem de makinamı..bi fikrm olsn

markayı yazarımda yazmasına reklam olurmu bilemedim istersen özel mesaj atayım.

gerdırmedıgınız ıcın sıkısmıs olabılır tenınız.sadece kullanmayı bılmıyorsunuz ogrendıkce sorun yasamazsınız

Back
X