ilkin hep jiletle alıp sonra bu yönteme geçtiğin için yara olmuş olabilir, zamanla seyrelmesi ve yara olmaması lazım bence ama yine de olursa bünyenle alakalı ya da makineyle alakalı olduğunu düşünürüm
epilasyon aleti bende alerji yapıyor.3 makina değiştirdim sonuç aynı oldu.sizdede alerji yapmış olabilir..
Makineyi vücuduna çok bastırmış olabilirsin... Koltuk altını alırken çok dikkat etmen gerek... Yeterince gerdirmen gerekki tüyleri almak için tenine bastırmak zorunda kalmayasınBenim o yüzden başlarda çok tahriş olmuştu belki sizde fazla bastırmışınızdır.
epilasyon aleti kıl dönmesine sebep olduğu için koltuk altına kullanma oraya sir ağda yaptır zamanla bezeler azalır
koltuk altını almak bacakları almak kadar kolay değil malesef..
tabi teninizin hassaslığından da olabilir ama öncelikle benim aklıma iyi gerdiremediğiniz geldi..
bende uzun yıllardır epilasyon aleti kullanıyorum.. arada başıma gelir bu sorun.. iyice gerdirmeyi deneyin.. yardımcı olabilecek biri varsa çevrenizde birisi kolunuzu iyiyce gerdirsinsizde sürün makineyi gitsin...
aman dikkat sakın deodorant falan sürmeyin vallahi çekilesi acı değil
evet malesef çok bastırdım ve gerdirmeden aldım,yaptığım yanlışları görebiliyorum şuan.
Cımbızla aynı mantık canım tüylerinin makinayla alınacak kadar uzun olmasına dikkat et
Almadan önce cildin kuru ve temiz olmasına dikkat et
iyice gerdirmen gerekiyor..Aynı yerden defalarca geçme
Jiletle aldığın için tüylerin sert ve tam uzamadan aldığın için tahriş olmuştur.
Tüylerin çıkış yönüne göre alman lazım...
Önce bir kez ağdayla alıp diğer yumuşak bir şekilde uzadığında makinaya geçsen daha sağlıklı olur
Bir derdim var bölümüne pek uygun bi konu değil ayrıca derdin tüy olsun yeterki :))))
Bende ne yazdım yani kuaför gibi :))
Olmadı gel ben alayım yaaaDD
bendede olmuştu hemde öyle böyle degil.kıpkırmıızydı nerden aklma geldi bilmiorm ama yogurt sürüp beklemştim geçmişti yanması acıması.. sorunsa ilkkez yapmış olman (yani cildin alışık degil) ve fazla bastırıp ugraşmış olman. yani biraz daha dikkatli yapmaya başla zamanla alışır cildin..
bu arada hangi marka ve nekadara aldn.bende degiştircem de makinamı..bi fikrm olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?