• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi almdc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hafta sonu nişanlım ailesiyle gelmek istediğini söyle ama ben nedense aileme söylemeye çekiniyorum çünkü istemiyorlar fazla benm evlenmemi beni üzdükleri için değer vermediklerini düşünüyorlar.

Gelde çık işin içinden valla ne diyimm güzelim,
sen mutlu olacağına inanıyor musun nişanlınla..
Yanii bu adam senii mutlu ediyor mu_?
Ewlendikten sonrada seni tutar mı el üstündee ?

Gelde çık işin içinden valla ne diyimm güzelim,
sen mutlu olacağına inanıyor musun nişanlınla..
Yanii bu adam senii mutlu ediyor mu_?
Ewlendikten sonrada seni tutar mı el üstündee ?

hiç bilmiyorum kasım ayına kadar evet mutluydum ama byle sorunlar çıkınca ortada kalmasıda beni üzüyo. ben beklerimde herşey yoluna girsin ddim ama yok hem bu yaz ıstıyolar evliliği hemde hiç bsey yok

[QUOTE=almdc;34278595]hafta sonu nişanlım ailesiyle gelmek istediğini söyle ama ben nedense aileme söylemeye çekiniyorum çünkü istemiyorlar fazla benm evlenmemi beni üzdükleri için değer vermediklerini düşünüyorlar.[/QUOTE]

Allah Kolaylık versin canım.. Ben nişanlandım ayrıldım ne zor olduğunu bilirim.. Banan göre ayrılmak zor değildi ama o nişan evresinde yaşadığın şeyler inan ayrılık kararını vermekten daha zor... sonrasında hiç bir şekilde güvenemiyorsun kimseye evliliğe negatif bakmaya başlıyorsun...
Sen nişanlının düşüncelerinden hiç bahsetmemişsin hiç alıp karşına böyleyken böyle diye anlatıp konuştun mu evinize önce nişanlın tek basına gelsin ailen rahatsız olduğu konular hakkında konuşsun
Biz seninle evlenicez farkında mısın komşunun oğlu evlenmicek bizim düğünümüz adı üstünde düğün !!! ben dul muyum 2.evliliğim mi kaçtım mı ne yani ne ki bana bir düğünü layık görmüyorsun !!! ben erkek olsam mesai yaparım ek iş yaparım yine de karımın içine sinen bir düğün yaparım en laıyıgıyla ..desene caNIM silkelensin bu böle devam eder gider bi anda bakmışsın onların evinde hoşnutsuz bir şekilde gelin kız olurverirsin :20::20::20::nazar:

hiç bilmiyorum kasım ayına kadar evet mutluydum ama byle sorunlar çıkınca ortada kalmasıda beni üzüyo. ben beklerimde herşey yoluna girsin ddim ama yok hem bu yaz ıstıyolar evliliği hemde hiç bsey yok

Babanın nişanlını karşısına alıp gözünü korkutması lazım..
Zorla vermiyorya kızını..
İşlerine gelirse valla..
Nişanlın rahat dawranmasın bu kadarr..
Sen sahipsiz değilsin sesin çıkmıyor diye hey allahımm..
Umarım mutlu olursunn..

Son düzenleme:
[QUOTE=almdc;34278595]hafta sonu nişanlım ailesiyle gelmek istediğini söyle ama ben nedense aileme söylemeye çekiniyorum çünkü istemiyorlar fazla benm evlenmemi beni üzdükleri için değer vermediklerini düşünüyorlar.

Allah Kolaylık versin canım.. Ben nişanlandım ayrıldım ne zor olduğunu bilirim.. Banan göre ayrılmak zor değildi ama o nişan evresinde yaşadığın şeyler inan ayrılık kararını vermekten daha zor... sonrasında hiç bir şekilde güvenemiyorsun kimseye evliliğe negatif bakmaya başlıyorsun...
Sen nişanlının düşüncelerinden hiç bahsetmemişsin hiç alıp karşına böyleyken böyle diye anlatıp konuştun mu evinize önce nişanlın tek basına gelsin ailen rahatsız olduğu konular hakkında konuşsun
Biz seninle evlenicez farkında mısın komşunun oğlu evlenmicek bizim düğünümüz adı üstünde düğün !!! ben dul muyum 2.evliliğim mi kaçtım mı ne yani ne ki bana bir düğünü layık görmüyorsun !!! ben erkek olsam mesai yaparım ek iş yaparım yine de karımın içine sinen bir düğün yaparım en laıyıgıyla ..desene caNIM silkelensin bu böle devam eder gider bi anda bakmışsın onların evinde hoşnutsuz bir şekilde gelin kız olurverirsin :20::20::20::nazar:[/QUOTE]

ben dul muyum 2.evliliğim mi kaçtım mı ne yani ne ki bana bir düğünü layık görmüyorsun bu lafları çok ddim masi yapıo cumartesileri burda çok konuştum nele ddim ama o knuşmuyor ne düşündüğünü ne istediğini anlatmıyor hep başkaları konuşuyo onn yerine. ne ailesini karşısını alıyo ne beni. ayrılmak gerçekten zor ben zaten bu olmassa çok zor byle durumlara kalkışırım çok içime sinmesi lazım. annem hep ağlıyo bile bile gidiyosun die ben seni el üstünde tuttum buyuttum okuttum el sana hiç bişeyi laık görmüyor sende hala susuyosun die ama napıyım sevdiğim insan için susuyorum

İşlerine gelirse valla..
Umarım mutlu olursunn..

babam çok sinirli bi insan knuşma ortamında sinirle kotu durumlara doğru gider die korkuyorum

Sen nişanlının düşüncelerinden hiç bahsetmemişsin hiç alıp karşına böyleyken böyle diye anlatıp konuştun mu evinize önce nişanlın tek basına gelsin ailen rahatsız olduğu konular hakkında konuşsun[/SIZE] Biz seninle evlenicez farkında mısın komşunun oğlu evlenmicek bizim düğünümüz adı üstünde düğün !!! ben dul muyum 2.evliliğim mi kaçtım mı ne yani ne ki bana bir düğünü layık görmüyorsun !!! ben erkek olsam mesai yaparım ek iş yaparım yine de karımın içine sinen bir düğün yaparım en laıyıgıyla ..desene caNIM silkelensin bu böle devam eder gider bi anda bakmışsın onların evinde hoşnutsuz bir şekilde gelin kız olurverirsin :20::20::20::nazar:

ben dul muyum 2.evliliğim mi kaçtım mı ne yani ne ki bana bir düğünü layık görmüyorsun bu lafları çok ddim masi yapıo cumartesileri burda çok konuştum nele ddim ama o knuşmuyor ne düşündüğünü ne istediğini anlatmıyor hep başkaları konuşuyo onn yerine. ne ailesini karşısını alıyo ne beni. ayrılmak gerçekten zor ben zaten bu olmassa çok zor byle durumlara kalkışırım çok içime sinmesi lazım. annem hep ağlıyo bile bile gidiyosun die ben seni el üstünde tuttum buyuttum okuttum el sana hiç bişeyi laık görmüyor sende hala susuyosun die ama napıyım sevdiğim insan için susuyorum[/QUOTE]

sevgi geçer gider, kül olur uçar gider ,geriye düğününden anıların kalır.. saygınız kalır sevginiz kalır..ailesiyle muhabbetin kalır ..yüzlerdeki o samimiyet tebessüm kalır..Allah aşkına söylesen canım bana bunlardan hangisi devam ediyor sizin ilşkinizde ??? ne ailesiyle muhabbet var ne aranızdaki sevgiden(tam anlamıyla) emin değilsin ne düğün anıları ne saygı ne samimyet ... dost acı söyler dostalrının tavsiyelerini al hele ki annenin..Benim annem en son evelnrsen düğününe gelmem göz göre göre kendini kör bir kuyuya atıyorsun dedi..Ondan sonra nişanlım dizlerime kapandı affemedim ayrıldım

biz aynı fabrıkada çalışıyoruz işi iyi çok şükür kalibrasyon teknisyeni 27 yasında nişanlım ama babaları olmadığı için onlarada karşı gelemiyor banada.. benimde işim iyi o konuda sıkıntımız yok ama nişanlım bizim için ev aldı onn kredısıne maaşının baya kısmı gidiyor.

canım bir şey sorucam bende bir fabrikada çalışıyorum bir tane kalibrasyon teknisyeni geldi bu sabah bizim iş yerine ..hizmet aldık kalibrasyon için ..27 yasında karşı odamda oturdu burada bi mühendis vardı o kızın yanında destek verdi kalbrasyon için..nişanlıyım falan dedi de o değil demi merak ettim..Konyada benim dediğim çocuk

ablasıyla kocasımı karşılayacak masrafları anlamadım ben eğer öyleyse trip yapmaları normal olabilir ev almış nişanlın ne güzel ufak tefek şeyler tamamlanır elbet düğün olmaması bi garibime geldi benimde ama ev kredisi ödüyo nişanlın keşke daha önce konuşsaydınız böyle olacağı belliymiş zaten

İşlerine gelirse valla..
Umarım mutlu olursunn..
[/QUOT

evet haklısın babasının konuşması işe yarar işler değişir o zaman ya ayrılırsınız yada devam edersiniz zaten bunları düşünmüyomusun madem ablasını haklı görüyo babanada hak verir o zaman

İşlerine gelirse valla..
Umarım mutlu olursunn..
[/QUOT

evet haklısın babasının konuşması işe yarar işler değişir o zaman ya ayrılırsınız yada devam edersiniz zaten bunları düşünmüyomusun madem ablasını haklı görüyo babanada hak verir o zaman

hayır onlar karşılamıcak gene nişanlım ve bekar erkek kardeşi destek olucak ama neden bilmiyorum onlar karışıyo herşeye

canım bir şey sorucam bende bir fabrikada çalışıyorum bir tane kalibrasyon teknisyeni geldi bu sabah bizim iş yerine ..hizmet aldık kalibrasyon için ..27 yasında karşı odamda oturdu burada bi mühendis vardı o kızın yanında destek verdi kalbrasyon için..nişanlıyım falan dedi de o değil demi merak ettim..Konyada benim dediğim çocuk

yok biz istanbuldayız burda kendisi bugun :)

İşlerine gelirse valla..
Umarım mutlu olursunn..

inş canım benm mutlu olmak istiyorum neden herşey yolunda gitmediki anlamıyorum herşeyi kabul ederken iyi bıraz ses çıkarınca kötü oldum. babam bırakmamı ıstıyo çnkü düzelceklerini düşünmüyor.

inş canım benm mutlu olmak istiyorum neden herşey yolunda gitmediki anlamıyorum herşeyi kabul ederken iyi bıraz ses çıkarınca kötü oldum. babam bırakmamı ıstıyo çnkü düzelceklerini düşünmüyor.

Biraz büyükleride dinlemek lazımm..
Bu lafımı unutma..
Ben dinlemedim.. Sonuç ne biliyor musun_?
25 yaşındayım boşandım ve 5 yaşında çocuğum war..
Zamanında annemi dinleseydim, şu an hala bekardım hiç ewlenmemiştim..
Şimdi boşandım bekarım ama böyle mi olması lazımdı..
En güzel hediye de oğlum oldu.. En buyuk ilacım o ..
iyi düşün !!

Biraz büyükleride dinlemek lazımm..
Bu lafımı unutma..
Ben dinlemedim.. Sonuç ne biliyor musun_?
25 yaşındayım boşandım ve 5 yaşında çocuğum war..
Zamanında annemi dinleseydim, şu an hala bekardım hiç ewlenmemiştim..
Şimdi boşandım bekarım ama böyle mi olması lazımdı..
En güzel hediye de oğlum oldu.. En buyuk ilacım o ..
iyi düşün !!

ailemde aynı şeyi düşünüyo ve bana dioalrki nişanlılık tanışma evresidir. anlaşamadık der gidersin ama boşansan daha mı iyi olcak daha çok üzülüp yıprancaksın diolar. onlarda haklı. bide gençliğini yaşamadan evliliğe atlandın falan çok konuştuk ama iş ayrılmaya gelince olmuyor neden bilmiyorum
doğrusu bitirmek mi karar veremiyorum

ailemde aynı şeyi düşünüyo ve bana dioalrki nişanlılık tanışma evresidir. anlaşamadık der gidersin ama boşansan daha mı iyi olcak daha çok üzülüp yıprancaksın diolar. onlarda haklı. bide gençliğini yaşamadan evliliğe atlandın falan çok konuştuk ama iş ayrılmaya gelince olmuyor neden bilmiyorum
doğrusu bitirmek mi karar veremiyorum

Çünkü ayrılınca hayatın sonu gelicek zannediyosun..
Ew almış annenlere yakın, birde aynı iş yerinde çalışıyorsunuz..
Bunlar senii duraklatıyor..
Senin ki bence sewgide değil, alışkanlık..
Onun hayatında olmasına alıştın sen..
O boşluğu yaşayacak olmandan korkuyorsun..
Aslında okadar çok yanılıyorsun ki..
En iyi örnek benim sana işte..
Daha ne diyimm, iyi düşün taşın..
Ailen çok haklı konuşmuş..

Balık baştan kokar. Diyeceğim tek şey bu :ssz:

Evlenince çünkü daha farklı boyuta geçiyor herşey .Şimdiden böyle sorunlar varsa ileride hiç üstesinden gelemezsin. Kaldı ki yaşın küçük cidden

Çünkü ayrılınca hayatın sonu gelicek zannediyosun..
Ew almış annenlere yakın, birde aynı iş yerinde çalışıyorsunuz..
Bunlar senii duraklatıyor..
Senin ki bence sewgide değil, alışkanlık..
Onun hayatında olmasına alıştın sen..
O boşluğu yaşayacak olmandan korkuyorsun..
Aslında okadar çok yanılıyorsun ki..
En iyi örnek benim sana işte..
Daha ne diyimm, iyi düşün taşın..
Ailen çok haklı konuşmuş..

evet alışkanlıkta olabilir geçen hafta 1 2 gün konuşmadık kendimi o kadar yalnız hissettim ki anlatamam ama ilerisinde görmem lazım.
düşünüyorum aklım çok karışık gerçekten. Allah hakkımda hayırlısı neyse onu yasatsın bana İnş. doğru kararlar veririm.
sana da çok teşekkür ederim fikirlerin ve yorumun için.

Balık baştan kokar. Diyeceğim tek şey bu :ssz:

Evlenince çünkü daha farklı boyuta geçiyor herşey .Şimdiden böyle sorunlar varsa ileride hiç üstesinden gelemezsin. Kaldı ki yaşın küçük cidden

ondan kaldıramıyorum zaten baştan beri çok direndim çok istedim herşeye tamam ddim sorun yok ddim zaman geçtikçe iyi olur ddim ama bu sefer de düğün olmaz mevzusu çıktı gerçekten kaldıramıyorum. bizimkilerde dio şimdi byleyse ileride nolucak die haklılar.

evet alışkanlıkta olabilir geçen hafta 1 2 gün konuşmadık kendimi o kadar yalnız hissettim ki anlatamam ama ilerisinde görmem lazım.
düşünüyorum aklım çok karışık gerçekten. Allah hakkımda hayırlısı neyse onu yasatsın bana İnş. doğru kararlar veririm.
sana da çok teşekkür ederim fikirlerin ve yorumun için.
Rica ederm..
Bi faydam olduysa ne mutlu bana..
Çok iyi düşün, ailen arkanda..
Üzülme biri gider biri gelir..
Eğer ayrılırsan en fazla çekeceğin acı 1 ay..
Ben 1 ay acı çekmeye razıyım, bi ömür çekeceğime :40:

Back
X