• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olurmusunuz :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi almdc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rica ederm..
Bi faydam olduysa ne mutlu bana..
Çok iyi düşün, ailen arkanda..
Üzülme biri gider biri gelir..
Eğer ayrılırsan en fazla çekeceğin acı 1 ay..
Ben 1 ay acı çekmeye razıyım, bi ömür çekeceğime :40:

aynn çok doğru soylüyosun zaten burda işimden de çıkarım oyle bsey olursa aynı yerde kalamayız görümcemde burda çalışıo ne yazıkki :(:(

evet ailem arkamda çok şükür üzlmemi hiç istemiyorlar.. ben de istemiyorum nişanlım bıraz sivri olsa beni korucağına inansam hiç düşünmem zaten byle napıyım die

merhaba;

daha önceki konularımdan nişanlımla olan sorunlarımı yazmıştım. nişanlımdan ayrı kalmak beni çok uzuyor bır sura ayrı kaldık ama dayanamadık ve tekrar barıştık. beni sevdiğine eminm bunca sey oldu ama ayrılmadık hep beraber olmak için çabaldık ama ailem gerek ailesiyle olan gerek bu ara verdığımız surade benm uzulmeme olsun çok kızdırlar uzulduler sonuçta ben onları bir kızıyım herşeyin iyi benmde mutlu olmamı ıstıyorlar ama ben nişanlımın ablasıyla geçinemiyorum soğukluk ve ben ne kadar duzelmesı için onnla knuştuysam o bana cvp bile vermedi bende en sonunda çabalamaktan vazgeçtim. nişanlımda ortada kalmak kimin haklı kımın haksız olduğunu belirtmekten kaçınıyo ve beni suçlar gibi konuşuyor yada ben oyle anlıyorum. sonuç olarak ailem istemiyor ama genede bana bırakmış durumdalar ablasınında beni istemediğini davranışlarından anlıyorum.. sözüm acele oldu bohça olayı olmadı nişan yapmadık. düğünde yapmak istemiyorlar nikahtan sonuçta bir kere olcak düğün olsun istiyorum.. bir kaç sorunumuz daha var ama ondan ayrılmakta beni çok üzüyor arada kaldım. idare edemiyorum 2 tarafına sanırım evlenmek ıcın erken bır yaştayım

biraz karışık yazdım kızlar kusura bakmayın ve bana akıl verın nolur...

Ben yaptım o hatayı sen eyleme. Bak arkadaşım başda kim ne ise sonrada o kalır üstelik böyle şeyler evlenirsen kocan ile senin aranı bozuyor. Daha gençsin bikere daha düşün derim

Ben yaptım o hatayı sen eyleme. Bak arkadaşım başda kim ne ise sonrada o kalır üstelik böyle şeyler evlenirsen kocan ile senin aranı bozuyor. Daha gençsin bikere daha düşün derim

Nisanlimla aram iyi olmasa bi an durmam Sevmesen ailemde arkamda daha ne istiyim ama birakip gitmekte çok zor geliyo . ailesi hic duzelcek gibi durmuyo gecen hafta ayrilik knisu oldu bir iki gün knusmadik ablasiyla ayni yerde calisiuorum bi sormadi noluyo DİE bizi seven başka ablalarimiz geliyor noldu DİE soruyo :(

fikri olan yokmu arkadaşlar çok karasızım. nişanlımıda seviyorum aramız ıyı ama ailesi ile özellikle ablasıyla anlaşamıyorum görünce sinirleniyorum saygısızlıkta yapmak istemiyorum ama bana değersiz gibi dawranmaları artık canımı sıkıyor

fikri olan yokmu arkadaşlar çok karasızım. nişanlımıda seviyorum aramız ıyı ama ailesi ile özellikle ablasıyla anlaşamıyorum görünce sinirleniyorum saygısızlıkta yapmak istemiyorum ama bana değersiz gibi dawranmaları artık canımı sıkıyor

:43: kızlarrr ?????

cumartesi günü nişanlımla barışmıştık bu hafta sonuda ailecek bize gelmek istiyorlar ama ben çok korkuyorum tatsızlık olcak die babam aşırı sinirli bir ınsan sorun olcak die daha söyleyemedim bile gelmek istediklerini. annemle nişanlımın ablası arasında mobılya bakmaya gittiğimzde tatsızlık olmuştu ablası otobüse bındı merhaba nasılsın dedi annemde güzel bi şekilde cvp verip onn nasıl olduğunu sordu yer olmadığı için ayrı yere oturudu görümcem. ve bir daha ne annemın yanına geldi ne konuştu annem çok kötü oldu biz mobılya bakmaya çalışıyoruz o kendi kendıne geziyor mağazada bizimle ilgilenmiyor ve alamadan bakıp döndük.. annem çok kızdı çnkü ne benmle nede annemle tek bir laf etmedı. annem çok üzülmüştü. şimdiden böyle olursa ilerde nolcak die babamda oyle. :43::14:

fikir verirmisiniz bana :(:(:(

Back
X