merhaba;
daha önceki konularımdan nişanlımla olan sorunlarımı yazmıştım. nişanlımdan ayrı kalmak beni çok uzuyor bır sura ayrı kaldık ama dayanamadık ve tekrar barıştık. beni sevdiğine eminm bunca sey oldu ama ayrılmadık hep beraber olmak için çabaldık ama ailem gerek ailesiyle olan gerek bu ara verdığımız surade benm uzulmeme olsun çok kızdırlar uzulduler sonuçta ben onları bir kızıyım herşeyin iyi benmde mutlu olmamı ıstıyorlar ama ben nişanlımın ablasıyla geçinemiyorum soğukluk ve ben ne kadar duzelmesı için onnla knuştuysam o bana cvp bile vermedi bende en sonunda çabalamaktan vazgeçtim. nişanlımda ortada kalmak kimin haklı kımın haksız olduğunu belirtmekten kaçınıyo ve beni suçlar gibi konuşuyor yada ben oyle anlıyorum. sonuç olarak ailem istemiyor ama genede bana bırakmış durumdalar ablasınında beni istemediğini davranışlarından anlıyorum.. sözüm acele oldu bohça olayı olmadı nişan yapmadık. düğünde yapmak istemiyorlar nikahtan sonuçta bir kere olcak düğün olsun istiyorum.. bir kaç sorunumuz daha var ama ondan ayrılmakta beni çok üzüyor arada kaldım. idare edemiyorum 2 tarafına sanırım evlenmek ıcın erken bır yaştayım
biraz karışık yazdım kızlar kusura bakmayın ve bana akıl verın nolur...