- 22 Kasım 2013
- 1.600
- 326
- 123
- 32
- Konu Sahibi _cankizim_
-
Peki çocugu alirmilar ellerinden.böyle bi vebale giremem çünkü.Polis karakolouna suç duyurusuna bulunabilirsiz.Adınız ortaya çıkmaz.Aileyi alıp sorguya götürürler.Çocugun ana ihtiyaçlarını karşılamamak suctur
Alo 147 arayip sorabilirsin.Peki çocugu alirmilar ellerinden.böyle bi vebale giremem çünkü.
Okul dısında herhangi bi kötü durum da yok
Polis ne yapar ki??
Avukat arkadasıma sordum.İlkinde ihtar ve para cezası olur.Ayrıca cocugu ıncelemeye alırlar okul kayıtları var mı diye ihtardan sonra.Sanırım belirli bir süre veriyorlar.Belirli süreden sonra hala okula kaydı yaptırılmadıysa alabilirler.Peki çocugu alirmilar ellerinden.böyle bi vebale giremem çünkü.
Okul dısında herhangi bi kötü durum da yok
Polis ne yapar ki??
Allah razı olsun sizden, inşallah bir sonuca bağlarsınız işi.
Kafasına göre okutmamak da neymiş?
Ha üniversiteyi okur veya okumaz o kendine kalır ama 12 yıllık zorunlu eğitim diye bir şey var.
Şikayet edin.
Avukat arkadasıma sordum.İlkinde ihtar ve para cezası olur.Ayrıca cocugu ıncelemeye alırlar okul kayıtları var mı diye ihtardan sonra.Sanırım belirli bir süre veriyorlar.Belirli süreden sonra hala okula kaydı yaptırılmadıysa alabilirler.
alo 147yi aradim ayrintilar 1. Sayfada yazdimHEMEN HABER VERİN. ZORUNLU EĞİTİM VAR YANİ BU BİR SUÇTUR. MEB'E YADA KARAKOLA GİDİN DERİM.
Yeni gelismelerle herkese merhaba.kismet buguneymiş.Alo 147yi aradim.adres aldilar cocugun ismini annesinin ismini falan söyledim.yargiya intikal etmedigi sürece isminizin gizliligi sağlanacak dediler.kizlar peki yargiya gidermi bu konu.sonra babasi falan bi kötülük yapar Allah korusun.
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.aslinda benim icin farketmez ben her türlü üstüne giderim bu konunun.ama eşim ve ailesine laf anlatamam sanane seni ne ilgilendirir diyip iyce canimi sıkarlar.Durduk yere yargıya gitmez.
Eğer okula göndermemekte diretirseler gider.
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz.aslinda benim icin farketmez ben her türlü üstüne giderim bu konunun.ama eşim ve ailesine laf anlatamam sanane seni ne ilgilendirir diyip iyce canimi sıkarlar.
İnsallah canımHaklısınız inşallah o boyuta taşınmaz durum.
Siz yine de en doğrusunu yaptınız bence.
Eger okula gondermemekte ısrar ederse öyle giderler yargıya.Herkese merhaba.
Uzun uzun anlatmayacağım birşey sormak istiyorum.
Bir çocuk var mahallemizde 7-8 yaslarında
Lütfen yanlış anlamayın ama acık açık yazmak durumundayım annesi tam bir cahil.Çocuk okula gitmiyor çok üzülüyorum akilli hareketli bi cocuk.
Annesine sordum neden göndermiyorsun "amaan okuyup ta katip mi olacak "dedi.diger cocuklarida okumamis kimisi ilk okul 2 den kimisi 3 den çıkmış.durumları da çoook kötü degil kadin biraz saf gibi.fazla becerikli degil bir kez kayit icin okula gitmis ikametgahi degismiş diye yapmamişlar.Yahu ne var onda 10 yasinda ki çocuk bile yapar adres değişikliğini...
Ben bu çocuğun okumasıni istiyorum.Nereyi aramam gerekiyor.
Yeni gelismelerle herkese merhaba.kismet buguneymiş.Alo 147yi aradim.adres aldilar cocugun ismini annesinin ismini falan söyledim.yargiya intikal etmedigi sürece isminizin gizliligi sağlanacak dediler.kizlar peki yargiya gidermi bu konu.sonra babasi falan bi kötülük yapar Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?