yardımcı olurmusunuz

Sen doğrusunu yaptın boşver. Zaten ilk başta ihtar ve para cezası verirler. O aile bir kere uyarı aldı mı korkar zor gelir mahkemeyle uğraşmak gönderirler çocukları yargıya taşınmaz diye düşünüyorum.
Kim ne derse desin sen vatandaşlık görevini yaptın. Adam size çatarsa ona da dava açarsın tehdit ediliyorum diye.

Eger okula gondermemekte ısrar ederse öyle giderler yargıya.

Yok canım ne yapacaklr Allah senin gibilerden razın olsun inşallah okur lar

Sagolun Allah hepimizden razi olsun.
Kizlar tek başima olsam üstüne giderim olayin.
Ama mahkemelik bi durumda eşimin bana yaklaşımını tahmin edebiliyorum.sanane diyip bana kızacak.Ama ben onun gibi duyarsız olamiyorum malesef.
Kizlar aileyle ayni apartmanda oturuyoruz.dün gece saat 2 bucukta apartmana birisi girdi.aile apartmani yabanci bi tek onlar var.eltime sordum dün gece birisi girdi apartmana.bende duydum cok korktum alttaki kiraci adam geldi.galiba içkisi falan varmiş adamin.bi yandan da araştırmalar sonunda çocuga alirmi devlet diye düsünuyorum.çünkü dayak falan olayi yok olsa duyariz.hem çocuk sürekli dışarda oynuyo.özellikle bakiyorum darp falan varmi.inşallah güzel sonuçlanır yaptiğimdan pişman değil gurur duyarim l

duyarlılığınız için teşekkürler

inşallah sizin gizliliğiniz kalıcı olur

para cezasından korkup gönderırler sanırım

insanlarımız cok duyarsızlar ben sizin davranısınızı çok taktir ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…