yardımcı olurmusunz lütfmn ricam

edanas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
1.515
53
38
Diğer
bn temmuzda laporoskopi ameliyatı oldum saça bnzr bişi çkmş tam bilmiorum ne olduğunu.. doktorum hmen hamile kalısındedi zamna bırakdedi. adetim düzeldi yumurtlamam düzldi. çtlamadada bi prblm yoksanıırım . 2 defa takip yptrdm.işe yaramdı nden hmile kalamıorum thminen... 4 aydır. 2 senelik ewliyim 9 ay korundm.

Son düzenleme:
Merhaba muhtemelen dermoid kisti ameliyatı oldunuz. 2 kez tüp bebek oldu ve gebelik de olmadı ise başka konularda da araştırma yapılması doğru olur. Bana ulşamak isterseniz fulya bahcecei tüp bebek merkezinden arayabilirsiniz. 0212 310 3100 sevgiler.

bn temmuzda laporoskopi ameliyatı oldum saça bnzr bişi çkmş tam bilmiorum ne olduğunu.. Doktorum hmen hamile kalısındedi zamna bırakdedi. Adetim düzeldi yumurtlamam düzldi. çtlamadada bi prblm yoksanıırım . 2 defa takip yptrdm.işe yaramdı nden hmile kalamıorum thminen... 4 aydır. 2 senelik ewliyim 9 ay korundm.

Merhaba muhtemelen dermoid kisti ameliyatı oldunuz. 2 kez tüp bebek oldu ve gebelik de olmadı ise başka konularda da araştırma yapılması doğru olur. Bana ulşamak isterseniz fulya bahcecei tüp bebek merkezinden arayabilirsiniz. 0212 310 3100 sevgiler.
yok tüp bebek falan yaptrmadım yumurta takibi. istanbulda değilimki :) olsun genede teşekkrler

merhaba aytun hanım.. en son adet tarihim 2 kasım. şuan 7 haftalık falan hamileyim ilk kontrollerim 4 haftalıkken başladı ama beta hcg sonucum yavaş ilerledi.573 ten 385 düştü doktorum gelişemeyen gebelik dedi. yaklaşık bana 20 gün önce düşük olcagını soyledi ama hala kanamam gelmedi gecen hafta dış gebelik tedavisinde kullanılan bir iğne vuruldum methotrexate diye. ama iğneden 1 hafta gecmesine ragmen hala kanamam gelmedi. doktorum kanaman gelir diyo ama düşük olcaksa neden hala kanamam gelmedi bi sorun mu var sizce ?

Son düzenleme:
Merhaba muayeneniz olduysa kanamanızı beklemelsiniz kanamanız olmadan rahim dokusu tamemenen yenilenemez çünkü. Geçmiş olsun.

merhaba aytun hanım.. En son adet tarihim 2 kasım. şuan 7 haftalık falan hamileyim ilk kontrollerim 4 haftalıkken başladı ama beta hcg sonucum yavaş ilerledi.573 ten 385 düştü doktorum gelişemeyen gebelik dedi. Yaklaşık bana 20 gün önce düşük olcagını soyledi ama hala kanamam gelmedi gecen hafta dış gebelik tedavisinde kullanılan bir iğne vuruldum methotrexate diye. Ama iğneden 1 hafta gecmesine ragmen hala kanamam gelmedi. Doktorum kanaman gelir diyo ama düşük olcaksa neden hala kanamam gelmedi bi sorun mu var sizce ?

​aytun hanım bişeydaha sorucam cvplarsanız sevinirim . dermoid kist ameliyatından sonra adetim düzene grdi. sorumşu ne kadar süreyle hamile kalırım tahmini cvplarmısınız lütfen . benm için çok önemli. sevgilerrrr

merhaba ne kadar sürede gebe kalacağınızı söylemem olanaksız ama sorunuz ameliyattan ne kadar süre sonra gebe kalmak için uğraşmaya başlayayım ise ertesi aydsan itibaren korunmanıza gerek kalmaz. allah gönlünüze göre versin. sevgiler.

​aytun hanım bişeydaha sorucam cvplarsanız sevinirim . dermoid kist ameliyatından sonra adetim düzene grdi. sorumşu ne kadar süreyle hamile kalırım tahmini cvplarmısınız lütfen . benm için çok önemli. sevgilerrrr

hocam sat a göre 7 haftalık hamileyim dün akşam ağrım ve kanamam oldu,hemen acile gittik daha önce görülmeyen keseyi gördük 8mm.düşük olabilme ihtimaline karşı progestan ve vitamin verdi.başka yapabilcegim bişey varmı ağrım ve kanamam ara ara devam ediyo.kanamam tuvalet sonrası leke tarzında.

Back
X