o sana çok zayıfsın derse sen de ona ee seninde benden 2 kilo fazlan var önce kendine öz eleştiri yap tarzı konuşun ben olsam bana yaptığı her eleştiriye cevabımı verir onun kusurlarınıda ona sötylerdim hayatta susmazdım hatta bunu insanların önünde yapıp onu kışkırtır gerçek yüzünü insanlara gösterirdim siz sustuğunuz sürece üstünüze gelmeye devam edicektir
o zman da farklı şekiller de saldırıyor beni herkeze tahammül edilemez bir insanmışım gibi gösteriyor .. herkez bana karşı önyargılı oluyor kızın canı sıkılsa kesin benden kaynaklanıyor oluyor. nasıl baş edeceğim bilmiyorum benim planla projeyle işim olmaz ki
Bende olsam kilimi kipirtdatmam ama madem cok rahatsiz edici ozaman sizde onunla yanliz kalmayin, sevgiliniz yokken onla görüsmeyin ha olduda görüstünüz sizde kontraya gecin yani o gögüslerin büyük dedimi sizde ay seninkilerde cok kücük deyin... Herkezin ortasinda yeri geldimi yani daha önce size söyledigi biseyin konusu acildimi onu bozun, aaa gecen bana böyle böyle demistin falan diye.. Siz ondan akilli olun... Gerekirse erkek arkadasiniza onunla hicbir ortamda bulunmak istemediginizi söyleyin, size deger veriyorsa saygi gösterectir yani göstermeli...
mesele de o ya susmuyorum ki bende ama o zman da hep bir plan peşin de başkalarının yanın da alttan alan taraf kafa dengi insan baş başay ken deliriyor manyak
o zaman baş başa görüşmiceksin eğer nedenini sorarsa ben senin nasıl sinsi bi insan olduğunu biliyorum seninle sadece sevgilim için görüşüyorum dersin
baş başamı allah göstermesin ay,kız kalkıp eve geliyor
Sevgilinizde gözümü var acaba :26:
Tamam en iyi arkadasi olabilirde bukadar yapisik ikizler gibi olmazki ...
Sevgilinizle ciddi ciddi konusun, evlenincede berabermi yasiycaniz, göbegi arkadasinami bagli?
Herkezin yeri ayridir, sevgili,arkadas,aile...Eger sevgiliniz bunlarin arasinda dengeyi sagliyamiyorsa, sizde simdiden bu kadar taviz verirseniz daha cok cekersiniz... Bukadar rahatsizsaniz bisiler yapmalisiniz, yoksa bununla yasiycaksiniz...
ayrıca sevgilim le birlikte yaşıyoruz.. o kız da sevgilisiyle yaşıyor hiç ayrılmıyorlar ki
sokmıcaksın evine o zaman sevgilinede anlat durumu sonuçta aynı evi paylaşıcak kadar birbirinizi seviyosunuzdur o da gidip onu korumaz heralde yani korumamalı ay allah sabır versin bana aynı şey olsa o kızı saçından tutupta evden atmıştım sevgilim de beni hatalı bulsa arkasından da onu
yok kuzum bu kız öyle bir şey değil ya insanı katil edecek cinsler vardır ya her ne kadar vuzak dursan da havlar durur hani bi rahat vermez bi nefes aldırmaz ben yok iken de rakadamdan işler çeviriyor nasıl görmezden geleceğim iyisi mi bir öyle bir ders vermeliyim ki kendisine herkez onun nasıl bir insan olduğunu görsün . hatta onun gerçek yüzünü ortay çıkaramayayım diye de yapıyor olabilir.bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?