sevgilimin kardeşinden çok değer verdiği bir arkadaşı var. tabi bir de bunun adamın sevgilisi kız benden nefret ediyor hemcinsleriyle hiç anlaşamadığını söyleyip duruyordu zaten .. sürekli bende kusur arıyor buluyor da kimse kusursuz değildir en nihayetin de. göğüslerim ne kadar büyük , çok zayıfsın ıyy çok iğrenç (kendisinin benden iki kilo fazlası var), yok ne katı insanmışım benimle kimse anlaşamaz hiç bir yere ayak uyduramazmışım , aileden uzak büyüdüğüm ailevi konular da durup durup sen anlayamazsın tabii demeler işin tuhaf yanı bunu ne sevgilisinin ne de sevdiğim adamın yanın da yapıyor tabiri caizse kız bizimkilerin yanın da melek çok anlayışlı çok iyi kız herkesi elinde oynatıyor bir ben biliyorum ne kadar güvenilmez olduğunu kız bütün yaz boyunca kabusum oldu ve o 7 kişilik grupta herkez benim ne kadar mızmız ne kadar anlaşılmöaz ne kadar enteresan bir tip olduğumu düşünüp durdular kız çok gevşek bense o şekilde büyümedim yani kendi çıkarları doğrultusun da yapamayacağı şey yok bu kıza haddini bildirmek işstiyorum ne yapabilirim yardımcı olduğunuz ve okuduğunuz için şimdiden çok teşekküğr ederim