Yardimci olursaniz cok sevinirim :( kayinvalide

asterisk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
43
5
86
38
Kizlar ben 1 bucuk yillik evliyim esimle ailem anlasamiyor.esimin ailesinin bana birseyi olmadi ama annesi o kadar kapalı kutuki niyetini cozemiyorum ici hic isinmio memlekete gelince kayinvalidemde kalmak istemiyorum zaten her zaman gelemiyorum gormeye gidiyorum ama kalmak istemiyorum tatilde simdi memlekete geldim esime ablamda kalabilirmiyim dedim o da hayir dedi enisten var dedi ben yegenlerim icin kalmak istedim zaten özlüyorum onlari ablamin evi sonucta bende dinlemedim kalktim geldim tartistik ablamda duydu cok kirildi hala hakli oldugunu savunuyor her zaman hakli cikmayi basariyor ama ben bu konuda hakli oldugunu düşünmüyorum sizce ne yapmayaliyim kayinvalidemde kalmalimiyim ablamda kalma meselesi hakkinda ne düşünürsünüz?

Eşin izin vermedigi sürece hiçbir yer de kalamazsin bence

Eşinle aranı bozma bence tatilin bitince kendi evine döneceksin evinin kapısını kapattığında ne kadar huzurlu olduğun önemli herkes dışarda kalıyor
Senin eşin izin vermediği için sana tavsiyem bu
Ama ablan sonuçta eşin biraz daha esnek davranabilirdi bende olsam çok üzülürdüm

Aynen ben suanda cok mutsuzum anla veremiyorum

Esinin annesiyse oda senin ablan bence hic yuz verme sonraa astarini istiyolar valla ne yaparsan simdi yaparsin tatlim uzme kendi ne alaka eniste ozaman hic kimse ablasina gitmesib bence mantiksiz burda hakli olan sensin tavriz verme

Cok teşekkür ederim hepinizide.ama erkeklerin geneli laf cambazi biliuosunuz ben hakliyken bi bakiyorum ozur diliyorum simdi esimin yanina dondugumde bu sorun devam edecek cunku kendini asla haksiz gormez

1- kadınlar karar verirken niye eşlerinden "izin" alıyorlar, anlamıyorum..

2- eşin, enişteni nasıl bahane edebiliyor, aklına neler geliyor, bunu hiç anlamıyorum.

Ben kendimi bir turlu ifade edemiyorum iste yazdiklarini hi gorseniz sanirsiniz ben haksizim ablam bu durumu duyunca cok uzuldu o zaman bende senin evine gelmem dedi o zamanda esim bana dioki ailen sei tehdit edio nasil kendim savunacagimi bilmiyorum cunku sorun yasamak istemiyorum ben bu insani 8 yil tanidim 9. Yilda evlendik hic boyle bir insan deildi siz olsaniz naparduniz

ablanda kalacaksın tabıkı ama esiniz ayrı siz ayrı garip olmuyormu..doğru olan birlikde kimde kalınacaksa kalınmasıydı..anca beraber kanca beraber...

Esin istemiyorsa ablanda kalmamalisin şimdilik onu güzel bir şekilde ikna edersin başka zaman ama git kaynananda kal mesafeli ol onun yaptigi hiçbirşey de umrunda olmasın eşinin gönlünü zamanla yaparsın bu konularda ama şu an yeni evli sayilirsin. eşinin sözünü dinle ama göreceksin şimdi sabırlı olursan ilerde sen kazanacaksın esin de sen ne istersen onu yap diyecek kaynana şimdilik kanaat et canim ama taviz verme ona .

ablanda kalacaksın tabıkı ama esiniz ayrı siz ayrı garip olmuyormu..doğru olan birlikde kimde kalınacaksa kalınmasıydı..anca beraber kanca beraber...
Ailelerimiz baska şehirde biz baska sehirde yaşıyoruz esim ozel sirkette çalıştigi icin izni yoktu o yuzden sadece ben geldim memelekete

Haklısın canım. .
Eşine bu işi inat yapmamayı,
Oturup konuşmayı deneneyi ,
Çocukcaa davranmaması gerektiğini söyle ..

Bigün birinde birgün birinde kal kalmak istemeye bilirsin ama iki gün katlan sonra suçlu sen olursun.

sen tek gitmişsin madem ablanda kalman en doğal hakkın ne var bunda enişte varsa var bu kadar mı art niyetli görüyor enişteni eşin?
ben olsam ablamda kalırım, 1 gün de göstermelik kayınvalideme giderdim o da kalır mıydım o gece emin değilim :)

K

Kiskanclik oldugunu sanmıyorum cunku daha once kaldigimda bisey demedi ne zman memlekete gelsem beni birakip gidiosun dio
Bu konuda haklı mı acaba? Sonuçta o da kendi ailesine çevresine eşini tanıtmak istiyor, anılarının olduğu yerde onunla vakit geçirmek istiyor. Gün içinde gitmek istediğinizde kısıtlayacağını sanmıyorum, bir de o yolu deneyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…