Analari isin icine girince seytanlasit bunlarda anaları gibi canım ondandır bizde esimle tanışma sürecinde çok çok çok mutluydum abartısız söylüyorum ama anası şeytan babası ondan da şeytan uğraş ugrasabilirsen 7 yıldır da cekiyorum en son kayinbabam uzerime yürüdü eşimi başladılar esim vurdu bana o zamandan beri görüşüyorum ki bende çok fedakarlik ve özverili bir gelirdim degmezler emin ol hiç iyilik yapma yaranamazsın emin ol ben kac yıl boyunca neler yaptım suan tup bebek yaptırdık gelmiyorlar nedeni ise ahlaksız kayinbabam hem uzerime yürüdü hem haklıymış gibi kaynanam o eve gidersen bu eve geri gelemezsin demiş haklı ya adam ilk gelinlerine de çok etmişler benim iki kaynımda ikinci eşleri şimdi bu yeni olanlar mum etmiş bunları ama ben salak gibi ezdirdim aman saygı aman Allah korkusu derken tepeme çıkarttım yararlanamadım da ağızlarının payını verenler çok kıymetli ama benim esim de de suç çok canim kisacasi basta nasil alisirsa oyle gider eşini yola getir ablamda da kalırım der senin annen nasıl kiymetliyse benim ailemde kıymetli de hayırdır de başkasının evin de mi kalıyorum de ikna et ilk etapta edersen sonra da sıkıntı yaşamazsın.