Yardımcı olursanız çok sevinirim !

sezer60

Buğlem & Eslem
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.213
12
48
İstanbul
İkizlerimden eslem böyle oturuyor normalmi acaba nörolojiyede gittik birsey bulamadı prematüre doğdular 33+1 2560 grm doğdu ikizi gayet iyi yürümeye calışıyor ama eslem biraz geç yapıyor bazı seyleri su an 11 aylıklar düzeltilmiş 9.5 aylıklar görüşlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim 😊😔

Buğlem'im 👣 Eslem'im

sorduğun soruya cvp verebilecek birikimim yok ama maşaallah kızına yerim ben onu

sırtında bi sorun yok değilmi

7 yas altına çocuk nörolojisi bakıyormuş cnm ortapedi bakmıomus bende çok şaşırmıştım 😕

Buğlem'im 👣 Eslem'im

anladımm öğrendiğim iyi oldu teşekkürler
Geçmiş olsun bu arada inşallah geçici bir şeydir düzelir

Ikizinin oturması gayet iyi gelişimide eslem 4 ay dideral kullandı oda tansiyon düşüklüğü yaptıgı için hep uyku halindeydi aktif olamadı yerde sırt üstü geçirdi HEMANJİOM vardı kanamalı

İkiziyle birlikte

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Yok keyfi yerinde oturmayıda çok seviyor ama böyle kambur oturuyo herkes düzelir dedi ama ben hiç rahat degilim 😞

Buğlem'im 👣 Eslem'im

canm başka doktora gösterebilirsin umarım geçicidir ama geçer diyede ihmal etme

Maşallah Fotoğrafı görünce yorum yapmadan geçemedim çok tatlılar Allah uzun sağlıklı ömür versin İlk fotografta kambur duruyorda aşağıdaki fotografta belli değil tembellikten olabilir mi zaten bebekler belli bir yaşa kadar kafalarını tutmakta zorlandıkları için böyle duruyor olabilirler yinede siz destek olmaya çalışsanız başını yukarıya kaldırmak sırtını sıvazlamak gibi falan çok geçmiş olsun :44:

canm başka doktora gösterebilirsin umarım geçicidir ama geçer diyede ihmal etme

Galba öyle yapıcam ama dr bulamıyorum çocuk nörolojisi pek yok devletten randevu almak da cabası buna bile 1.5 ayda zor almıştım 😭

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Teşekkür ederim cnm çok sagol inşallah öyledir düzelir biraz takip edicem dediklerini uyguluyorum ama bırakınca yine aynı kambur duruyo herseyi çok iyi basma dışında

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Galba öyle yapıcam ama dr bulamıyorum çocuk nörolojisi pek yok devletten randevu almak da cabası buna bile 1.5 ayda zor almıştım 😭

Buğlem'im 👣 Eslem'im

nerde oturuyosun bilmiyorum ama ben bitlisteyim oğlum doğduğunda kafa şekli değişikti geçer dediler 3 aylık oldu doktora götürdüm ilk defa duyduğum bi teşhis koydu 6. ayda ameliyat dedi bende araştırdım özel bi doktora götürmrk için ankara bu konuda iyi orada araştırıp gidebilirsin biz bi profesöre gitmiştik ameliyatsız atlattık çok şükür sende araştır vardır bu alanda iyi bir doktor

Teşekkür ederim cnm çok sagol inşallah öyledir düzelir biraz takip edicem dediklerini uyguluyorum ama bırakınca yine aynı kambur duruyo herseyi çok iyi basma dışında

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Ama daha 11 aylıklarmış ben sonradan gördüm benim kuzenim Eslemden daha kamburdu iki büklüm oluyordu sonra kendiliginden geçti yani koltukaltından kaldırarak destekle yürütüyordu yengem şimdi canavar maşallah

Istanbulda oturuyoruz randevu aşamıyorum Prof a heryer dolu devlet sevkli calışıyor 1.5-2 ayda anca alabiliyorsun özel arastırıyorum ama onlarda dünya para bir tanesi 1600₺ fiyat çıkardı bize tahlillerle aklım uctu vermesine veririz ondan önemli birşey yok ama uzman hepsi insan gücenemiyor beyninde bi problem yok çocuk dr larıda dahil onu sordu beyin kanaması oksijen yetmemesi oldumu şükür makineye bile bağlanmadı küvezde takibe alıcam

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Basmıyor ki canm bassa keske dizlerinden destekleyip vücuduma bastırıyorum dik dursun diye ama sanki ağrıyor bi yerleri huzursuz oluyo inşallah gecer ya çok üzülüyorum

Buğlem'im 👣 Eslem'im

çok geçmiş olsun evlat çok zor biz onlar için yaşıyo çabalıyoruz gelecekleri hayatları güzel olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…