çok geçmiş olsun evlat çok zor biz onlar için yaşıyo çabalıyoruz gelecekleri hayatları güzel olsun diye
canım kalça çıkıklığı testi yaptırdınız mı acaba özelde bi ortopediye götürsen bakıyolar aslında
Bakıldı canm skolyoz polan bakıldı kam testleri yapıldı birşey olmadıgını söyledi okmeydanı eğitim araştırma hastanesi ama ben yinede araştırıyorum özel muayenane bakıyorum daha iyi ilgileniyorlar
Buğlem'im 👣 Eslem'im
ikizlerde birisi geriden gidermiş mutlaka geçici bir durumdur inşallah tabi yinede tetikte olup araştırman iyi olur Allah yardımcınız olsun inşallah bişeyciği yoktur..
Basmıyor ki canm bassa keske dizlerinden destekleyip vücuduma bastırıyorum dik dursun diye ama sanki ağrıyor bi yerleri huzursuz oluyo inşallah gecer ya çok üzülüyorum
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Kuzucuk inşallah düzelir doktorsitesi diye bir site var oraya üyelik ücretsiz soru sorabiliyorsunuz kızınızın fotograflarını ve şikayetlerini yazıp uzmanlara soruyorsunuz onlarda cevaplıyor isterseniz bir deneyin hem daha çok doktora ücretsiz olarak sorarsınız ve içiniz rahatlar :))
Doktorum sitesine sordum cvp aldım
SORU
Eki Görüntüle 1178045
CEVAP
Eki Görüntüle 1178046
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Ne güzel doktorda bir sorun olmadıgını söylemiş şükür
Tsk ederim cnm içiö rahatladı biraz ama gözlemlemeye devam edicem dr danda randevu alıcam yine gidicem bşr daha baksın 😃😃
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Tsk ederim cnm içiö rahatladı biraz ama gözlemlemeye devam edicem dr danda randevu alıcam yine gidicem bşr daha baksın 😃😃
Buğlem'im 👣 Eslem'im
arkadaşım benimde küçük olan ikizlerden biri sürekli aynı tarafa yatıyordu kafası hafif yamuktu kendi çocuk doktorumuza götürdük film çekti ultrasona soktu çok şükür bir sorun çıkmadı ona ayriyeten kalsiyum toz verdi emdiği için bana da kalsiyum san-doz verdi kemiklerinin biraz daha gelişmesi için şuanda çok şükür iyi herşey düzeldi bu arada kulakla ilgili sorunumuz vardı bizi çocuk nörologuna gönderdiler bursa da özel muayenesi var(ben gittiğimde 250tl idi ) uludağ üniversitesinde görev yapıyor istersen telefonunu verebilirim
allah acil şifalar versin bu arada allah yardımcınız olsun umarım hiç bir sorun çıkmaz hakikaten artık doktor lafı duymak istemiyorum bizi maddi ve manevi yıkıntıya uğrattılar allah doktorları başımızdan eksik etmesinler ama onların eline de düşürmesinnnCanım ben istanbulda oturuyorum bana çok uzak orası ama tekrar götürücez bayramdan sonraya randevu aldım
Buğlem'im 👣 Eslem'im
allah acil şifalar versin bu arada allah yardımcınız olsun umarım hiç bir sorun çıkmaz hakikaten artık doktor lafı duymak istemiyorum bizi maddi ve manevi yıkıntıya uğrattılar allah doktorları başımızdan eksik etmesinler ama onların eline de düşürmesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?