Yardımcı olursanız sevinirim.

Sosyal medyada doğum günü kutlamak istemediğimi belirtip gelmemelerini sağlamalı mıyım?

• Mesaj paylaş gelmesinler

• Mesaj paylaşma boşver gelsinler

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Elbette var ama apartmanın dış kapısı çalınca malum kapıyı açmış oluyorsunuz doğal olarak evde olduğumuz belli bu durumda evin kapısında dürbün olsa bile açmamanın pek bir mantığı olmuyor.
Kaybetmeyi göze aldığınız insanlarsa aşağı kapıyı açtıktan sonra yukarıda durbunden bakıp acmayabilirsiniz. Bir daha hayatta gelmezler böylece.

Bir oncekinde hediye paketi birakip gittiler demissiniz
Demek ki eve giremeseler bile dogum gunune ekstra bir ozen gosterme durumlari var

Bir de acaba hissedemiyorlar mi istenmediklerini
Hani bazen bir his gelir hisseder gibi olursun ama sonra evine gidersin ve ben alinganim galiba yanlis hissettim gibi bir sey dusunursun
Cunku insan istenmedigini hissettigi yere hediye mediye alarak gitmez ki

Ben olsam mesafemi belli ederdim ama asla sosyal medya uzerinden gelmeyin temali bir sey paylasmazdim
Sosyal medyadan kastım whatsaptan yani özel mesaj olarak belirtmek aslında. Ayrıca çok teşekkür ederim fikriniz için.
Bazen hani bütün birikmiştik olur ya şu an aslında tam o noktadayım buraya anlatmadığım daha çok ey var elbette ve doğum gününde öte artık bir kopma olsun istiyorum.

Kaybetmeyi göze aldığınız insanlarsa aşağı kapıyı açtıktan sonra yukarıda durbunden bakıp acmayabilirsiniz. Bir daha hayatta gelmezler böylece.
Bunu yapabiliyorsanız tebrik ederim öncelikle bu o kadar kolay olmazdı sanırım. Haklı olabilirsiniz ama bunu yapmak biraz benim açımdan zor olurdu.

Bunu yapabiliyorsanız tebrik ederim öncelikle bu o kadar kolay olmazdı sanırım. Haklı olabilirsiniz ama bunu yapmak biraz benim açımdan zor olurdu.
Yani arayıp gelmeyin istemiyoruz demek de bir seçenek. Ama siz tamamen küssünler istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman giggles giggles 'ın dediği gibi o gün evde olmayın.

Yani arayıp gelmeyin istemiyoruz demek de bir seçenek. Ama siz tamamen küssünler istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. O zaman giggles giggles 'ın dediği gibi o gün evde olmayın.
Ben tavırlardan öyle anladım
Gelmesinler isteniyor ama aynı zamanda ilişki devam etsin isteniyor
O zaman kaçak dövüşülecek mecbur 🤷‍♀️

Yani benim de istediğim bu aslında sosyal medyadan kastım mesaj atmak ya da açıkça istemiyoruz demek. Küserlerse cidden üzülmeyiz.

Ben tavırlardan öyle anladım
Gelmesinler isteniyor ama aynı zamanda ilişki devam etsin isteniyor
O zaman kaçak dövüşülecek mecbur 🤷‍♀️
Gelmesinler,aradaki mesafe korunsun,küserlerse de hiç problem değil yeter ki bizden uzak olsunlar.

Bir yakın akrabamız ile maalesef ki yıldızımız bir türlü uyuşmuyor. Bir dönem küslük vardı ama babamın vefatıyla başsağlığı için geldiler yine bir akrabamızın vasıtasıyla aradaki soğukluk bir şekilde bitti fakat unuttuğumuz bir şey var ki huylu huyundan vazgeçmiyormuş.
İnsan evine gelen kişiye sevmediği halde samimi bir şekilde dostluk,muhabbet kuramıyor maalesef. Araya kırıcı olacak şekilde bir çok şey girdi ama nedense alttan alan çeken taraf olur ya o taraf biz oluyor o da annemden dolayı.
Buraları biraz kapalı da olsa anlattım ki yardımcı olabilirsiniz diye. Şimdi kardeşimin doğum günü yaklaşıyor ve her doğum gününde mecburiyetmiş gibi gelme gereksinimi duyuyorlar. Fakat bu bana hiç samimi gelmiyor. Bir önceki doğum gününde kardeşimi görmeden paketlenmemiş bir poşetle hediyeyi kapıdan verip gittiler, bir diğerinde ise anahtarlı bir hediye iken sanki kullanamasın diye anahtarsız şekilde getirmişlerdi.
Ben bu doğumgününde istiyorum ki artık bu samimiyetsizlik bitsin ve gelmesinler. Sosyal medyada hikayede artık doğum günü kullanmak istemediğimizi belirten bir yazı paylaşmak ya da whatsapp yoluyla mesaj atıp yine aynı şekilde bu durumu belirtmek istiyorum. Sizce haklı mıyım ? Bu şekilde yapmalı mıyım ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sosyal medyadan o şekilde paylaşmak degil de o tarihte bir yere gidecekmiş gibi bişey paylaşın. Aklıma başka birşey gelmedi.

Sosyal medyada hikayede artık doğum günü kullanmak istemediğimizi belirten bir yazı paylaşmak

Yani direk whatsap mesaj yoluyla tercihimizi belirtmek istemiştim. Yüz yüze değil sadece. Teşekkür ederim ayrıca.

siz öyle yazmışsınız sosyal medyada hikayede diye kendi çıkarımım değil yani.
mesaj yazmanızda uygun olmaz bence zaten gelmeyecektik kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz diyebilirler.

siz öyle yazmışsınız sosyal medyada hikayede diye kendi çıkarımım değil yani.
mesaj yazmanızda uygun olmaz bence zaten gelmeyecektik kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz diyebilirler.
Yazının devamında ya da mesaj atabilirim de demiştim aslında. Ahh ne derler bilmiyorum ama biraz uzakta dursalar hoş olacak işte tam aradığım bu aslında.

Back
X