canim ilk baslarda belkide sen ondan hoslandigin icin, yada bi anlik bakismadan á benden hoslaniomu'dusuncen is basina gectigi icin...onu her gordugunde onun her yaptigi hareketin arkasinda kendi kafanda kurdugun sebepler veya anlamlar cikartiorsundur.
yani ondan hoslandigin icin sirf onu dikkat ettigin icin, her yaptigi hareket gozune batiyor. ..
belkide.. durusundan belkide senden bir elektrik alamiyor, yani nasil diyim, hoslaniyordur ama terredut ediyordur. belkide bu yapin ona karsi okadar soguk yada sert duruyordur oda ikinci adimi atmaya kararsiz kalmistir..belkide tepkinden cekiniyordur. inan bana her erkek cesur olacak sevdimmi hemen gelip soyliyecek diye bisey yok. onlarda bazen terreudt edr, kararsiz kalir cesaret edemez..veya bambaska nedenleri vardir...belki sadece sana karsi ilgili oluyor, belkide cogu kizlara karsi oyle..bunu sen fark etmiosundur.. yada bir sevgilisi var ama seninle takilmayhi istior bu yuzden ilersi gelmior..
belkide seninle bagi yavas yavas kurmak istiyor ve kendine karsi isitiyor..araniz iyi oldukca ona gonlun yatar daha cabuk guven duy diyedir.
ben sana kendini degistir demiyorum, ama bazende rol yapmak okadar da kotu bisey degil :)
ama degisme, sen yine sen ol.. zaten seni gercekten istiorsa ve gelememe nedeni durusun ise, ozaman gelmezse pes etti demektir, yada dusundugun gibi bir hoslanma olmamistir.
ama mucadele ederse sevgisinide anlarsin..