• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olursanız sevinirim

casper22

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2006
18
0
286
Konya
Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya giriş yapmak istiyorum yaklaşık 5 aydır hoşlandığım bir çocuk var. Her gün görüyoruz birbirimizi ve genellikle aynı ortamlara takılıyoruz bakışlarıyla kendini hissettirmişti bana. Onunda bana karşı ilgisinin olduğunu düşünüyordum ve beni bu düşünceye iten sebepler; 2 ay öncesinde benimle ilgili bir kaç soruyu yakın bir arkadaşıma yöneltmesi ve 1 hafta öncesinde omzuma hafiften çarparak pardon diyip arkasından merhaba demesi... kafamı karıştıran şey ise merhaba ile kalması! Kafam o kadar karışık ki bazen yok sadece bakıp geçiyor diye düşünüyorum çünkü cidden hoşlansa ortamı yaratarak tanışıp sohbeti ilerletir mantığı var. Ve bu merhaba olayından sonra nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum. Yapı olarak çok ciddi duran bir insanım.Bayan arkadaşlarım bile yanına gelmek yürek ister gibi cümleler kuruyorlar. Ama yapım bu ve değiştiremiyorum.

ılgiside olabilir gerçekten tam olarak bilemeyeceğim ama yapını değiştirmen zor tabiki..Ama arkadaşlarından destek alabilir bu durumda yanii seni araştırabilir,fırsat kollayabilir vs..

Belkide uygun zamanı bekliyordur açılmak için sende bir gün ona merhaba nasılsın diyebilirsin,gerisi gelir zaten:hulya:

bence fazla kasma kendini,olayları akışına bırak ama sende ondan hoşlanıyorsan bir daha ki karşılaşmanızda daha ılımlı davranırsın.

Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya giriş yapmak istiyorum yaklaşık 5 aydır hoşlandığım bir çocuk var. Her gün görüyoruz birbirimizi ve genellikle aynı ortamlara takılıyoruz bakışlarıyla kendini hissettirmişti bana. Onunda bana karşı ilgisinin olduğunu düşünüyordum ve beni bu düşünceye iten sebepler; 2 ay öncesinde benimle ilgili bir kaç soruyu yakın bir arkadaşıma yöneltmesi ve 1 hafta öncesinde omzuma hafiften çarparak pardon diyip arkasından merhaba demesi... kafamı karıştıran şey ise merhaba ile kalması! Kafam o kadar karışık ki bazen yok sadece bakıp geçiyor diye düşünüyorum çünkü cidden hoşlansa ortamı yaratarak tanışıp sohbeti ilerletir mantığı var. Ve bu merhaba olayından sonra nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyorum. Yapı olarak çok ciddi duran bir insanım.Bayan arkadaşlarım bile yanına gelmek yürek ister gibi cümleler kuruyorlar. Ama yapım bu ve değiştiremiyorum.

adam eğer gerçekten sana karşı boş olmasa bunu dert edeceğini ve bu duruşundan dolayı senden çekinip de sana ulaşmaktan vazgeçeceğini hiççç sanmam şakkıdı

gerçekten seven insan gözünü karartır çıkar karşısına içindekileri söyler

oyunlara gerek duymazgamyoncuiremsu

bence

kendin ol... erkekler sana açılsın diye kendinden ödün vermea.s

konuşmak isteyen her şart altında bunu başarbilecek bir yol bulur buyrunnnnnnnnn

ilgini göster biraz gül ne biliyim sende omuzuna carp falan yok hala birseyler gelmezse ozaman cokta ilgisi yok demektir belki sen cok ciddi duruyorsan cekiniyordur en iyisi ilgini belli etmen

Sen muhabbet acmayı dene cnm mesela ne bılm bı sekılde saat kaç fln cıkar telefonunu saati kaç benmkınn ayarı bozlms vsvs :dance: çalışıyorsa işiyle ılgılı bırsey sor okuyorsa okulla ılgılı yani nesnel sorular yönelt 1 2 kere sonra kendısıyle ılgılı sordugunda ztn sohbetın gerısı gelırr boll şanss :))

canim ilk baslarda belkide sen ondan hoslandigin icin, yada bi anlik bakismadan á benden hoslaniomu'dusuncen is basina gectigi icin...onu her gordugunde onun her yaptigi hareketin arkasinda kendi kafanda kurdugun sebepler veya anlamlar cikartiorsundur.
yani ondan hoslandigin icin sirf onu dikkat ettigin icin, her yaptigi hareket gozune batiyor. ..

belkide.. durusundan belkide senden bir elektrik alamiyor, yani nasil diyim, hoslaniyordur ama terredut ediyordur. belkide bu yapin ona karsi okadar soguk yada sert duruyordur oda ikinci adimi atmaya kararsiz kalmistir..belkide tepkinden cekiniyordur. inan bana her erkek cesur olacak sevdimmi hemen gelip soyliyecek diye bisey yok. onlarda bazen terreudt edr, kararsiz kalir cesaret edemez..veya bambaska nedenleri vardir...belki sadece sana karsi ilgili oluyor, belkide cogu kizlara karsi oyle..bunu sen fark etmiosundur.. yada bir sevgilisi var ama seninle takilmayhi istior bu yuzden ilersi gelmior..

belkide seninle bagi yavas yavas kurmak istiyor ve kendine karsi isitiyor..araniz iyi oldukca ona gonlun yatar daha cabuk guven duy diyedir.

ben sana kendini degistir demiyorum, ama bazende rol yapmak okadar da kotu bisey degil :)
ama degisme, sen yine sen ol.. zaten seni gercekten istiorsa ve gelememe nedeni durusun ise, ozaman gelmezse pes etti demektir, yada dusundugun gibi bir hoslanma olmamistir.
ama mucadele ederse sevgisinide anlarsin..

Back
X