Erkek İnfertilitesi yardimci olursaniz sevinirim.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ecemlal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
6
0
86
Adana
slm arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ve problem eşimde
2 kere tüp bebek denedik olmadi.. eşime doktorlar varikosal amaliyatı olman gerek dedi ve biz sıcak bakmadık eşi amaliyat olan varmi içinizde amaliyat olduktan sonra düzelme oldumu bunu öğrenmek istiyorum..yar

Bence eŞın amelıyat olmalı burda Çok okudum amelıyattan sonra deĞerlerı yÜkselenlerı. Benım eŞım azosperm yanı sperm sayımız sıfır. Doktorlar bızede varıkosel var amelıyat olun dedı eŞımde oldu beklemedeyız. GeÇmıŞ olsun sevgıler

slm arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ve problem eşimde
2 kere tüp bebek denedik olmadi.. eşime doktorlar varikosal amaliyatı olman gerek dedi ve biz sıcak bakmadık eşi amaliyat olan varmi içinizde amaliyat olduktan sonra düzelme oldumu bunu öğrenmek istiyorum..yar

ben de 2,5 yıllık evliyim ve biz de sizin gibi hiç ameliyata girmeden direk tüp bebek yaptırcaktık eşim de çift taraflı varikosel var hatta millet boşuna ameliyatla uğraşmayın direk tüpe gidin diyodu Allaha çok şükür netten edindiğim bilgiler yüzünden ameliyatı seçtik ve 3 ay dolar dolmaz hamile olduğumu öğrendim.varikosel ameliyatından sonra hamile kalanlar topiğine girersen görüceksin eşi ameliyat olan herkes hemen hamile kalıyo.boşuna zaman kaybetmeyin çünkü varikoseli olup da eşi hamile kalan bile olsa varikosel kromozomları bozduğu için düşük oluyomuş benden söylemesi.eğer istanbuldaysan sana fatih sultan mehmet araştırma hastanesini öneriyorum biz orda yaptırdık ve 1 ytl bile ödemedik.eşimin ameliyat öncesi morfolojisi %1 di.ameliyat sonrası teste lüzum kalmadan hamile kaldım Allaha hamdolsunkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bizimde 2,5 yıl olmadı..sonra varikosel olduğunu öğrendik..ameliyattan sonra 6.ayda hamile kaldım..değerler düşüktü..sayı,hareketlilik,morfoloji bozukluğu vardı..ameliyattan sonra doktor birkaç ilaç verdi,onları da kullanınca çok şükür allah dualarımızı kabul etti..şuan 5.5 aylık hamileyim..gayet sağlıklı ilerliyor..hiç vakit kaybetmeyin,hemen ameliyat olun derim..

mavirüya hangi ilaçları kullandını. bizim ameliyat olalaı 14 ay oldu.bekliyoruz. klomen ve evicap kullandı fakat etkisi olmadı.

Bu sıkıntıları yaşayanlardan biride benim.

Evliliğimin daha 8. ayında eşimde tek taraflı varikosel teşhisi kondu.

O ay ameliyat yaptırmaya karar vermiştik ama bu ay bekleyelim deyince eşim birşey dememiştim.

O ay da hamile kalmıştım sonrasında düşük gerçekleşti çünkü ameliyat olmadan morfolojisi kalitesizdi.

Ne kadar hamile kalsamda devamında hep düşük olacaktı.
Sperm sayısı gayet iyiydi ama kaliteli değildi.

Sonrasında 7 ay bekledik hamilede kalamadım bu süre içerisinde eşim ağustos 14 de normal devlet hastanesinde ameliyat oldu ve 3 ay sonra ki tahlil sonuçlarımız gayet iyi çıktı.

Hiç korkulacak birşey yok gereksiz yere beklemeninde alemi yok inanın.

Şuanda hamileyim inş. sağlıklı bir gebelik süreci geçiririm.

Sizlerde hiç korkmayın tüp bebek gibi şeyleride öncelikli olarak düşünmeyin derim.

Varikosel çok ciddi bir ameliyat değil en fazla yarım saat kalıyorsunuz ameliyatta.

Aynı gün ayağa bile kalkabiliyorlar.

Allah yardımcınız olsun inş..

Back
X