• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcımın gönderdiği mesaj

nery83

Independence is happiness.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
1.885
6.327
683
Arkadaşlar dün temizlik günüydü. Bakıcım ve temizlikçimi evde yalnız bırakarak evden ayrıldın ve gece döndüm. Sabah baktığımda koltuk altlarının temizlenmemiş olduğunu, dolap üstlerinin de alınmadığını gördüm. Fotoğrafları çekip ona mesaj attığımda bana hiç ılımlı bir cevap vermedi.
Bu arada haftada bir temizlikçi geliyor. Diğer günler her gün ev süpürüp silindiği için ev pek kirli olmuyor açıkçası. İş biriken diye sadece pazar günü evi süpürmüyorum. Bu nedenle sabah 8:30’da gelip 3 gibi çıkıyor. Kızımın ev tozlarına alerjisi olduğu için benim için en önemli yerler dolap üstü yatak altı gibi yerler buna rağmen istediklerimi dikkate almamış. Ne yapmalıyım sizce?

ekleme:
Arkadaşlar mesaja eklememişim. Kadın düzgün bir insan ve güvenilir. Ben 3 çocuklu bir anneyim ve maalesef detaylı temizliğe ayıracak enerjim ve vaktim olmuyor. Ve burası yazlık bir ilçe yani tatil yöresi. Yardımcı kadın bulmak imkansıza yakın. Bu nedenle ne yapayım diye sordum.

Eklentiler

• CD7FA68F-07EB-4003-A569-085FD56A328D.webp
    CD7FA68F-07EB-4003-A569-085FD56A328D.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 585
  • A433A125-E4A5-4130-8AEA-89AA0891FD90.webp
    A433A125-E4A5-4130-8AEA-89AA0891FD90.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 577
Son düzenleme:
Arkadaşlar dün temizlik günüydü. Bakıcım ve temizlikçimi evde yalnız bırakarak evden ayrıldın ve gece döndüm. Sabah baktığımda koltuk altlarının temizlenmemiş olduğunu, dolap üstlerinin de alınmadığını gördüm. Fotoğrafları çekip ona mesaj attığımda bana hiç ılımlı bir cevap vermedi.
Bu arada haftada bir temizlikçi geliyor. Diğer günler her gün ev süpürüp silindiği için ev pek kirli olmuyor açıkçası. İş biriken diye sadece pazar günü evi süpürmüyorum. Bu nedenle sabah 8:30’da gelip 3 gibi çıkıyor. Kızımın ev tozlarına alerjisi olduğu için benim için en önemli yerler dolap üstü yatak altı gibi yerler buna rağmen istediklerimi dikkate almamış. Ne yapmalıyım sizce?
Bırakın gitsin. Belki de ayrılmak için yapmıştır. Bahane bulamamış hemen beğenmiyorsanız bilmem ne. Tabi ki begenilmeyecek

Yardımcınız biraz agresif sanırım.. Siz önceden böyle bişey yaşamadığınızı da belirtip, acelesi mi vardı diye de sormuşsunuz. İnsanlık hali kafası dalgındır, evet parasını veriyorsunuz ama belki bir derdi vardır o an yaptım sanıp atlamıştır.

Siz güzelce sormuşsunuz ancak çok ters yanıt almışsınız. Çok tuha. Madem öyle bırakın gitsin ne diyelim..

Belli ki gözünden kaçmış..
verdiği cevap başka ne olacaktı ki
Ben olsam bırakırım ..
ama evinizi bırakıp gidecek kadar güvenilirliği olan birine rastlar mısınız tekrar bilemiyorum tabi..

Belli ki gözünden kaçmış..
verdiği cevap başka ne olacaktı ki
Ben olsam bırakırım ..
ama evinizi bırakıp gidecek kadar güvenilirliği olan birine rastlar mısınız tekrar bilemiyorum tabi..
Gözünden kaçtıysa da kusura bakmayın diyebilirdi. Başka bir problem yoksa, ev sahibi güzel ve sormuşken direkt oyle yazmasi hos degil.

Arkadaşlar mesaja eklememişim. Kadın düzgün bir insan ve güvenilir. Ben 3 çocuklu bir anneyim ve maalesef detaylı temizliğe ayıracak enerjim ve vaktim olmuyor. Ve burası yazlık bir ilçe yani tatil yöresi. Yardımcı kadın bulmak imkansıza yakın. Bu nedenle ne yapayım diye sordum.

Kadın resti çekmiş ne yaparsanız da olmaz hani buna göz yumabilirsiniz ancak olay bu

Bu sebepten rest çekmiş sanırım ama benim fikrim değişmedi. Bana böyle davranan birisiyle çalışmam kesinlikle. Devam etseniz bile "nasılsa bana muhtaç" diye düşünüp işini iyi yapmayacaktır; işine gelmeyen durumlarda gene rest çekecektir. Böyle olmaz.

Onun dedigini yapin
Memnun degilsiniz sonucta parayi da agactan toplamiyorsunuz,birakin gitsin. Temizlige yardimci hanim mi yok sanki?
Ama bunu keske yuzyuze soyleseydiniz,mesajla sormak hos olmamis sahsi fikrim
Daha önce bir iki defa daha oldu. Bu sefer ünitenin altına döktüğü orkide toprağını temizlemeden çıkmıştı. Ben temizledim ve geldiğinde uygun bir dille söyledim. Ben temizlemiştim a nasıl olur ki diye tepki verdiğinden temizliğim hemen sonrası foto çekip gönderdim.

ekleme:
Sonuçta para ödüyorsunuz. Keşke iletişimi sizinle düzgün kurabilseymiş

Back
X