yardımınıza çook ihtiyacım varrrr :((( ??

yalan soyleyip soylemedigini bilmiyorum..

Kurana el basmayi da kendi istedi. inanir mi inanmaz mi bilmiyorum. Ama kesinlikle dengesiz biri guvenim yok.

evet opme konusunda haklisin. madem yanlis sen yapma. onu dicem ben sana guvenmiyorum yasamak istemiyorum artik dicem .....

ben onun degil o benim guvenimi kazanmali bu saatten sonra...

Adam bence kendisini iyi niyetli gostermeye çalışıyor.. bak o kadar iyiyim kullanmaya niyetim yok bak o kadar ki evlenmeden kimse ile olmam dedim seni evlenilecek görüyoruma hep ondana getirmis bence.. dikkatli ol sen.. sonra uzulmeni istemem.. erkekler kolay yalan soyluyor.. cogu zaman hic birsey umurlarinda bile olmuyor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklisin ne yalan soyliyim baslarda guvenim tamdi. ben ayrilirim o ayrilmaz derdim.

ama su an guvenim yok ne derse desin. adimlarimi cok dikkatli aticam...

Vallahi arkadaş dümdüz anlatacaksınız neyi evirip çevireceksiniz ki adam olan anlar adam değilse de neyse ağzımı bozmayayim. Sizde saglam durun.

haklisin ne yalan soyliyim baslarda guvenim tamdi. ben ayrilirim o ayrilmaz derdim.

ama su an guvenim yok ne derse desin. adimlarimi cok dikkatli aticam...

Kesinlikle.. en fazla ayrilirsin.. ama oda kullanilmaktan o duruma düşmektedir bin kat iyidir. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

en sevdiğim cümleler;
"evleneceğim kadınsın,o yüzden seninle öpüşüyorum,başkasıyla olmadı zaten",
"seni benden/beni senden çok seven biri olmaz daha bu hayatta",
"ayrılmaycağımıza yemin ettik"
"eski sevgilimle beraber oldum,çok pişmanım,şimdiki sevgilim beni evleneceği kadın görüyor"

o kadra çok ki örnekleri,biz türk kadınları arabesk lafları çok seviyoruz sanırım.aslında zekiyiz de,ama sanırım erkeklerin "ucuz" laflarına kanıyoruz.
bir kadın neden evleneceğim kadın dediğinde yüreğiniz oynuyor ki?ne kadar anlam yüklüyorsunuz?
ne kadar abartıyorsunuz kadın erkek ilişkilerini..her ilişki birbirinden farklıdır.hissettin yaşadın ve bitti..yeni başlayan ilişkide eskisini sorgulamak neden? sorgulanmasına izin vermek neden??
yapmayın lütfen biraz dik durun biraz güçlü olun erkekler karşısında,yaşadıklarınızın hesabını ancak kendinize vermelisiniz bu hayatta....başka kimseye değil..

alkışlıyorum. Söylenecek herşeyi söylemişsiniz.

cok guzel yasmissiniz gercekten...

cok tesekkur ederimmm.....

Evlenmek isteyen ciddi olan insan sevdiğine kıyamaz cinsellik konuşulmaz bile adam seni saf mı buluyor acaba nasıl kanıyorsun böyle şeyleri onunla evleneceğin bile belli değil ilerde başkasıyla evlendiğin zaman pismanlik duyacağın şeyler yapma bence

Hayatta en çok güvendiğimiz babamız bile annemizle yatıyor
Dahası varmı.

haklisin kesinlikle. baslarda guvenim tamdi su an guvenim yok. o yuzdn olmucak oyle bisey. acik acik soylicem...

pisman oldum guvendigim inandigim icinnn.....

alkışlıyorum. Söylenecek herşeyi söylemişsiniz.
Tesekkur ederim,
Aklin yolu bir sonucta

Yorumunuzu gormusken yazmadan cikmak istemedim,
Insan sevdigine kiyamaz vs pek inanmiyorum -sevismek kelimesi bile sevgiden turuyor- ama o sizin dusunceniz tabi.
Kadinlari cinsel obje olarak kullanmaya calisanlar da yok degil, haklisiniz dikkatli olmak gerek.

Ancak anne babadan verdigniz ornegi hayretler icinde okudum,
evli bireylerin de yasadigi cinselligi birbirine zarar vermek olarak mi goruyorsunuz??
Şok oldum!
Insanlar nasil ureyecek peki?

Evli misiniz bilmiyorum ama bu dusuncenizde israrciysaniz ilerde hayatinizin zorlasmamasi icin uzman destegi almanizi oneririm. Alinmayin, gercekten sizin iyiligniz icin soyluyorum...

Evliyim bir çocuğum var ruh sağlığım gayet yerinde merak etmeyin anne babayla ilgili söylediğim espiriydi sadece güvenden olayından örnek verdim anlamadıysanız o sizin bileceginiz şey :) benim düşünceme göre iki sevgili beraber olmamalı hatta nişanlı olanlar bile olmamalı evlenmeden

Kusura bakmayın ama seven insan için neden önemli olsun ki cinsellik? Kaldıki 4 aydan bahsedyruz. Öpüsmeyi çok kafasına takıyosa içine sindiremyosa ayrılsın yani sizde diretmeyin hem amacını anlarsınız. Ailesiyle tanıstınız diye illa evlilik düşünüyo diye de birşey yok bence bence bu kadar taviz vermeyin zaten adamın niyeti belli cinsellik yasamak istemyrum diyince tavır yaptıgına göre

kesinlikle evlenmeden birliktelik olmamali bencede.....

Babaya bile guvenilmez anneden faydalanir diye okudum onu.
Zaten tuhaf da gelen oydu.
Ustelik bunun esprisinin dahi yapilabilecegini dusunmedigimden...
Her neyse.
Esiniz ve cocugunuzla mutluluklar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…