- 25 Ekim 2012
- 1.432
- 637
- 178
geçmişte böyle düşünmüyodum işte. sonradan anladım olmaması gerektğini.çevremdeki herkes yaşıyodu anlatıyodu ben de normal diye dşünüyodum ama öyle değilmiş.
o yüzden pişmanım. zorla yaptırmadılar tabiki.. yaptığım davranışın arkasındayım ama kendimde yanlış olarak görüyorum işte sorun orda
nasıl yani tam anlamadım?
sen nasıl yalan yere bastın ?
Yoo, hala normal. Sen sadece erkek arkadaşın olacak şahıs, sana kendini kötü hissettiriyor, seni ezikliyor diye, onu haklı çıkarmak için kendini kötü görüyorsun. O da artık yalanı dolanı bıraksın, yok zorla bir şeyler yaşamışmış da bilmem ne... Tabii canım, zaten hep öyle olur. Zaten bunların söylediklerine baksan, hiçbiri hiç kimseyle beraber olmamış, tertemiz akça pakça adamlar. Biz kötüyüz canım, biz.
babam bi konuda yemin et dedi.
ben de öyle olmadığı halde yalan söyledim bastım elimi kurana.
beni pek bağladığını söyleyemiycem kurana el basmanın.
o yüzden dikkatli olmak lazım, sevgilini bu yemin bağlar mı en iyi sen bilirsin.
merhaba... söyle ona.. geçmişte bişi yaptım. pişmanım... ama geçmiş adı üstünde. şimdi sen varsın. her an aklımdan geçirdiğim tek insan var. geçmiş, geçmiş gitmiş. şimdi ise, geleceğim yani sn varsın deseviyodr o sni üzülme <3 sadece eski sevgilinn dediklerine "seni sevdiği için" canını sıkmışştır. o kadar
4 ayda ne ara bağlanıp cinsellik yaşadın ya anlamak mümkün değil gerçekten
Ne olur çok çabuk tüketmeyin her şeyi bu kadar basit olmamalı
4 aydır sevgilim var. ilişkinin başında eski görüştüğüm sorun çıkardı hala umudu varmış benden olmadık şeyler söyledi sevgilim bana inandı ayrılmadık devam ettik. eski sevgilimle yaşadığım sadece bir kaç kez olan öpüşme. sevgilim bunu kafasına çok takıyor.
çok ağır laflar söylüyor. çok kırılıyorum. onun sevgilileri olmuş ama birşey yaşamamış. bana yaşamış gibi anlatmıştı başlarda. sonradan söyledi birkez olmuş o da kız ıstemiş ama bu hiçbirşey yapmamış.
bu benle yaşadı bazı şeyleri. ilk defa benle yaşamış. evlenceğim kız dediği için. bende evleceğim erkek dedim ama keşke olmasaydı diyorum şimdi.
geçmişimde olan bişey için sürekli aşağılanıyorum. tamam yanlıştı ama yaptığım büyük bişeyde yok.
bu nedenle 2 kez ayrılmak istedi ciddi ciddi. yalvardım yakardım ayrılmadı. 2. ayrılmada da daha cinsellik yaşamak istemediğmi söyledim buna çok bozulmuş kırılmış o yüzden ayrılmak istemiş.
sizce ne yapmalıyım? şu an Kuran a el bastık ayrılmıcaz diye. o yaptırdı. seviyorum ama güvenim yok.
bi de şu varçok pişmanım evlenmeden bişeyler yaşadığım için. sevgililer arasında olması gerektiğini söylerdi herkes bazı şeylerin. ama yaşayınca pişman oldum.evlenene kadar bişey yaşamak istemiyorum ama bunu sevgilime nasıl anlatıcam
4 aydır sevgilim var. ilişkinin başında eski görüştüğüm sorun çıkardı hala umudu varmış benden olmadık şeyler söyledi sevgilim bana inandı ayrılmadık devam ettik. eski sevgilimle yaşadığım sadece bir kaç kez olan öpüşme. sevgilim bunu kafasına çok takıyor.
çok ağır laflar söylüyor. çok kırılıyorum. onun sevgilileri olmuş ama birşey yaşamamış. bana yaşamış gibi anlatmıştı başlarda. sonradan söyledi birkez olmuş o da kız ıstemiş ama bu hiçbirşey yapmamış.
bu benle yaşadı bazı şeyleri. ilk defa benle yaşamış. evlenceğim kız dediği için. bende evleceğim erkek dedim ama keşke olmasaydı diyorum şimdi.
geçmişimde olan bişey için sürekli aşağılanıyorum. tamam yanlıştı ama yaptığım büyük bişeyde yok.
bu nedenle 2 kez ayrılmak istedi ciddi ciddi. yalvardım yakardım ayrılmadı. 2. ayrılmada da daha cinsellik yaşamak istemediğmi söyledim buna çok bozulmuş kırılmış o yüzden ayrılmak istemiş.
sizce ne yapmalıyım? şu an Kuran a el bastık ayrılmıcaz diye. o yaptırdı. seviyorum ama güvenim yok.
bi de şu varçok pişmanım evlenmeden bişeyler yaşadığım için. sevgililer arasında olması gerektiğini söylerdi herkes bazı şeylerin. ama yaşayınca pişman oldum.evlenene kadar bişey yaşamak istemiyorum ama bunu sevgilime nasıl anlatıcam
ya acaba dalga geçileceğini falan düşündüğün için mi yaşlarınızı büyük yazdın?
kusura bakma da 25-27 yasında insanların gündemi olacak konular değil bunlar kesinlikle.olsa olsa 15-16 yaş.
kurana el basmalar falan..bu arada kurana el basmasına da çok inanma.sonuçta içten içe inançlı birisi değilse kesinlikle bişey ifade etmez bunu yapması.
o değil de eski konularına da baktım.aylardır defalarca aynı konu üzerine topik açmışsın?hepsinde de ayrılıcam falan diyorsun..
27 yasında bir kızın zoruyla cinsellik yaşayan erkek? 'kafadan bacaklı mor renk süt veren inekler gördüm' cümlesi daha mantıklı şu yazdıgının yanında
ayrıca mayısta açtığın bir konuda aynen şöyle yazmışsın;
"tamam ayrılmıycam dedi ama bi isteğim var dedi. karım olmanı istiyorum dedi. ben de tamam dedim. ama hemen evlenemiycez benim okulum bitccek ise gircem o askere gitcek filan.meğer karım olcaksın derken ilişkiye girmemi istiyormuş. bir kez olcak diyor. duyduklarımı kabul etmem için sana eskisi gibi davranabilmem için bunun olması gerek diyor. yoksa eskisi gibi olamayız biter ilişkimiz diyor. ki önceden asla diyordu ilk gecemizde olcak o heycanıo gece yaşamalıyız diyor.
anlamadım ki siz sevgilinle (!) beraber neyin kafasındasınız?
Bu yasa gelmis bir sey yasamamis opusmek bile tam degil ? Kendini evlenecegi kadina sakliyor onunla ilkleri yasamak istiyor? Bunlaro hala soyleyen var mi diye düşündüm gercekten.. bunlar bir kadini kullanmak isteyen bir erkegin klise laflari.. insan sevince anlamak istemiyor zor biliyorum ama bu adamin tek derdi seni kullanmak seninle olmazsa emin ol benim ihtiyaclarim vara doner is sonrada baskasini bulur.. daha fazla baglanmadan kendi iyiligin icin ayril bence..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım okuduğumda aklıma ilk gelen sevgilinin bahane uydurup,seni korkutup,onunla birlikte olmanı istiyormuş gibi geldi.Ama bırak durduk yere sorunlar çıkarıp seni korkutmya çalışırsa hiç umursama gitmek isteyen gider zaten birşey bile demez sana dese bile asla kabul etmez.
Ama sakın ona kanma.Erkek milleti bu.
bazen diyorum bazı insanlar hiç... offf. gerçekten yaşınız 25,27 ise bu ne ki yaa... kurana el basmak, ayyy öpüştün benle seviş.
istemediğin hiçbir şey yaşama. burda alabileceğin güzel tavsiye bu...
ben yüzeysel anlatmıştım. eski sevgilimin hala umudu varmış takip ediyomuş. ayrılalı 3 ay olmuştu. geldi sevgilime anlattı benimle buralara geldi bunaları yaptı diye. dediğimde bi kaç kez olan ileri gitmeyen öpüşmeydi.
her iki ilişkide de yaşadıklarım için pişman oldum.bi kız evlenen kadar bişey yaşamamalı.herkes normal normal diyo. ama değil bence
sende haklısın ..yaşayan bilir...burası türkiye avrupa değil...avrupada cinsellik yaşamamış bakir kızlar pek tutulmazmış..deneyimli ve becerikli olmalıymış cinsellikte..peki defalarca evlenip boşananlar tekrar evleniyor onlar heeeer şeyin allahını yapıyor üstüne üstlük bekar erkekle evlenen kadınlarda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?