• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza çook ihtiyacım varrrr :((( ??

Kurana el basmak ne demek bu kadar sacma bisey varmi noluyo kurana el basinca.bu kadar inancliysa zina talep etmesin.komiksiniz.hayir cocukta degilsinizki yani 27 yasina gelmis bi adam sizden once bisey yasamamis bi tarafimla gulerim.siz aglayip yalvarip yakarmayip resti ceken taraf olmalisiniz.

4 aydır sevgilim var. ilişkinin başında eski görüştüğüm sorun çıkardı hala umudu varmış benden olmadık şeyler söyledi sevgilim bana inandı ayrılmadık devam ettik. eski sevgilimle yaşadığım sadece bir kaç kez olan öpüşme. sevgilim bunu kafasına çok takıyor.

çok ağır laflar söylüyor. çok kırılıyorum. onun sevgilileri olmuş ama birşey yaşamamış. bana yaşamış gibi anlatmıştı başlarda. sonradan söyledi birkez olmuş o da kız ıstemiş ama bu hiçbirşey yapmamış.

bu benle yaşadı bazı şeyleri. ilk defa benle yaşamış. evlenceğim kız dediği için. bende evleceğim erkek dedim ama keşke olmasaydı diyorum şimdi.

geçmişimde olan bişey için sürekli aşağılanıyorum. tamam yanlıştı ama yaptığım büyük bişeyde yok.

bu nedenle 2 kez ayrılmak istedi ciddi ciddi. yalvardım yakardım ayrılmadı. 2. ayrılmada da daha cinsellik yaşamak istemediğmi söyledim buna çok bozulmuş kırılmış o yüzden ayrılmak istemiş.

sizce ne yapmalıyım? şu an Kuran a el bastık ayrılmıcaz diye. o yaptırdı. seviyorum ama güvenim yok.

bi de şu var :( çok pişmanım evlenmeden bişeyler yaşadığım için. sevgililer arasında olması gerektiğini söylerdi herkes bazı şeylerin. ama yaşayınca pişman oldum.evlenene kadar bişey yaşamak istemiyorum :( ama bunu sevgilime nasıl anlatıcam :(

Kurana el basmak mi :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya ben de bunu bi liseli ergen konusu sanmıstım 25-27 yaş ne demek ya. bence sevgilin son derece takıntılı biri ve bi kaç öpüşmeden ona ne. keşke söylemeseydin ama o takacak baska seyler bulurdu. bence onla ömür gecmez. ayrıca kurana el bastık ayrılmıcas diye demişsin. eger o senin hakkında hayırlı kişi değilse nolacak. ya da Allah sizi birbirinize yazmamıssa ayrıılmıcaz diye Kuranı şahit tutmak cok entresan bi davranıs bence bi de 4 ay olmus sadece 4 ay ne ki ya. ve sevgilin seni kullanmak istiyo.

ne biliyim kullanmak istese niye bassın ki :5: öyle bişeyin altına girmez gibi geliyor.

ama midem bulandı gerçekten :(

Kurana el basmak ne demek bu kadar sacma bisey varmi noluyo kurana el basinca.bu kadar inancliysa zina talep etmesin.komiksiniz.hayir cocukta degilsinizki yani 27 yasina gelmis bi adam sizden once bisey yasamamis bi tarafimla gulerim.siz aglayip yalvarip yakarmayip resti ceken taraf olmalisiniz.

haklısınız :26::26:

bu saatten sonra napıyım tam olarak :5:

ben de çok üzülüyorum anlamıyorum beni kandırmaya mı çalışıyor niyeti ciddi mi değil mi ?

başlarda emindim. ama ayrılıcam dedikten sonra güvenim kalmadı :5:

Ayol seni kullanan,devamlı aşağılayan adamın niyeti ne kadar ciddi olabilir ki?

yok yaşamıycam haklısınız yaşamıycam restimi çekicem naparsa yapsın :5:

Ben seni bir türlü çözemedim çocuk gibisin seni kandırmak o adam için zor olmasa gerek bir insan bu kadar saf iyi niyetli olamaz çünkü,

eğer gerçekten anlatıkların gerçekse sakın yaşama hayatın mahvolur.

Ben seni bir türlü çözemedim çocuk gibisin seni kandırmak o adam için zor olmasa gerek bir insan bu kadar saf iyi niyetli olamaz çünkü,

eğer gerçekten anlatıkların gerçekse sakın yaşama hayatın mahvolur.

yok birliktelik yaşamam zaten kesinlikle. ben hiçbşey olmasın istiyorum evlenen kadar...

gerçekten safım sanırım. kafam allak bullak. ne yaptını anlayamıyorum inaninnnnn

Ayol seni kullanan,devamlı aşağılayan adamın niyeti ne kadar ciddi olabilir ki?

işte o konu açılınca aşağılıyo ama onun harici göklere çıkarıyo. ailesi herkes biliyo. yengesi ve abisiyle tanıştım. gelecek planları yapıyo. anneme söyletti ilişkimizi. annemle tanışmak istiyo.

kafamın karıştığı nokta bu benim :(

Son düzenleme:
işte o konu açılınca aşağılıyo ama onun harici göklere çıkarıyo. ailesi herkes biliyo. yengesi ve abisiyle tanıştım. gelecek planları yapıyo. anneme söyletti ilişkimizi. annemle tanışmak istiyo.

kafamın karıştığı nokta bu benim :(

Dunyayi dar eder sana ne goklere cikarmasi.yok sen bunlari baskaisylada yaptin yok oyle yok boyle isterse 7 sulalesiyle tanistirsin.nerden bulursunuz su abuk adamlari vallahide billahide anlamiyorum hadi buluyosunuz bu ayilip bayilmak niye ayril gitsin hicmi sevgi gormediniz bilmiyosunuz?beraber olmuyosun diye ayrilan adami sende pat diye birakabilirsin.

Dunyayi dar eder sana ne goklere cikarmasi.yok sen bunlari baskaisylada yaptin yok oyle yok boyle isterse 7 sulalesiyle tanistirsin.nerden bulursunuz su abuk adamlari vallahide billahide anlamiyorum hadi buluyosunuz bu ayilip bayilmak niye ayril gitsin hicmi sevgi gormediniz bilmiyosunuz?beraber olmuyosun diye ayrilan adami sende pat diye birakabilirsin.

beraber olmuyorum diye ayrılmadı beraberlik yaşamam evlenmeden önce o da yapmaz..

güya kırılmış işte bişey yaşamak istemiyorum diye. öpüşmeyi kastetmiştim ben..

beraber olmuyorum diye ayrılmadı beraberlik yaşamam evlenmeden önce o da yapmaz..

güya kırılmış işte bişey yaşamak istemiyorum diye. öpüşmeyi kastetmiştim ben..

Anlattigin farkli biseymi?opusmek sevismek yada beraber olmak farkli seylermi?sen hakkaten 25 yasindamisin?yada seni bi fanus icindemi buyuttuler?hayret edilcek sey.sen bence memnunsun durumundan

Anlattigin farkli biseymi?opusmek sevismek yada beraber olmak farkli seylermi?sen hakkaten 25 yasindamisin?yada seni bi fanus icindemi buyuttuler?hayret edilcek sey.sen bence memnunsun durumundan

cevremde ilişki yaşayan herkes öpüşüyo ama birlikte olmuyo. bi fark var demek ki. fanus içinde büyümedim tabiki :(

herkes normal sevgili arasında diyo. ben de öyle düşünürdüm. ama yaşayınca pişman oldum. onu anlatmaya çalıştım....

cevremde ilişki yaşayan herkes öpüşüyo ama birlikte olmuyo. bi fark var demek ki. fanus içinde büyümedim tabiki :(

herkes normal sevgili arasında diyo. ben de öyle düşünürdüm. ama yaşayınca pişman oldum. onu anlatmaya çalıştım....

Canim bende diyorumki opusmek bormalse sevismekte normal.bakire demek el degmemis demek varmi oylesi ki konumuz bunlar degil.sen guzel dusunup pisman olmussun kendini esine saklamak istemissin harika saygi duyuyorum takdir ediyorum.karsindakinin tavrinda problem ve sana yalan soylemesinde.he oda kendini esine saklamistir 27 yil alnindan opulcek adammis derdim ama oyle olsa senide opmez sanada dokunmaz yasamak istemiyosun diye sanada bozulmazdi.bunlari dusun

Canim bende diyorumki opusmek bormalse sevismekte normal.bakire demek el degmemis demek varmi oylesi ki konumuz bunlar degil.sen guzel dusunup pisman olmussun kendini esine saklamak istemissin harika saygi duyuyorum takdir ediyorum.karsindakinin tavrinda problem ve sana yalan soylemesinde.he oda kendini esine saklamistir 27 yil alnindan opulcek adammis derdim ama oyle olsa senide opmez sanada dokunmaz yasamak istemiyosun diye sanada bozulmazdi.bunlari dusun

haklısın canım. bozulmaması lazım. kesin ve net konuşcam...

Back
X