• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza çook ihtiyacım varrrr :((( ??

"Evlencektik o yuzden yasadik" kafasini anlamiyorum, anlamayacagim...

Ya bunu onemsemez yasarsin ya da "esimle" yasayacagim diyorsan ve hayatindaki partnerin disinda farkli anlamlar da yukluyorsan hukuken ve/veya dinen evlenmeyi beklersin.

Senin ilkin, benim sonum... ne bu boyle ya... sirf bu tanimlamalar yuzunden bes para etmez kisilerin pesine takiliyor vazgecilmez yapiyorsunuz.
Hele o kurana el bastirmak nedir yahu?! Guven icin soz tutmak icin kitaba gidecek kadar duskun, ancak sizden baska beklentileri olup bunu kendi dusuncelerine ters olsa dahi talep etmeye sorun gormeyecek kadar rahat, o nasil bi celiski oyle?!

Opustuyseniz opustunuz, bu sizi baglar... kuran sizin deger yargilarinizda etkiliyse tovbe edip etmemek de sizin bileceginiz is.
Elin adamina french mi degil mi detayi vermiyorsaniz benzer sekilde baska detay da vermeseydiniz...
Onun daha once 1kere yasayip sizin "birkac kez" yasamanizi sorun etmesi ise apayri bir konu, bence ikiyuzluce. Bir ile iki arasindaki farki ve hesabi neya gore yapiyor merak ettim...

Kendinize ozguven sorunu olmayan, sacma sapan konulari ego sorunu yapmayan ve dini "kendine gore" kullanmaya yorumlamaya kalkisip uzerinizde baski olusturmayan birini es adayi olarak secin.
Bu kiside israrciysaniz... en azindan sevismeyin. Cunku sizin dusuncelerinize gore yorumlatsam, cok pisman olacaginiz asikar.

Adam hakkındaki düşüncem : yalancı, bencil, kendin birşey sanıyor ama özgüveni yok
İkiniz hakkındaki düşüncem de henüz evlenmek için yeterince olgunlaşamamışsınız hatta fazla çocuksu kalmışsınız bu açıdan tencere kapak olmuşsunuz ama evlenince ufacık bir anlaşmazlıkta burada konularını okuruz gibime geliyor.:55:

"Evlencektik o yuzden yasadik" kafasini anlamiyorum, anlamayacagim...

Ya bunu onemsemez yasarsin ya da "esimle" yasayacagim diyorsan ve hayatindaki partnerin disinda farkli anlamlar da yukluyorsan hukuken ve/veya dinen evlenmeyi beklersin.

Senin ilkin, benim sonum... ne bu boyle ya... sirf bu tanimlamalar yuzunden bes para etmez kisilerin pesine takiliyor vazgecilmez yapiyorsunuz.
Hele o kurana el bastirmak nedir yahu?! Guven icin soz tutmak icin kitaba gidecek kadar duskun, ancak sizden baska beklentileri olup bunu kendi dusuncelerine ters olsa dahi talep etmeye sorun gormeyecek kadar rahat, o nasil bi celiski oyle?!

Opustuyseniz opustunuz, bu sizi baglar... kuran sizin deger yargilarinizda etkiliyse tovbe edip etmemek de sizin bileceginiz is.
Elin adamina french mi degil mi detayi vermiyorsaniz benzer sekilde baska detay da vermeseydiniz...
Onun daha once 1kere yasayip sizin "birkac kez" yasamanizi sorun etmesi ise apayri bir konu, bence ikiyuzluce. Bir ile iki arasindaki farki ve hesabi neya gore yapiyor merak ettim...

Kendinize ozguven sorunu olmayan, sacma sapan konulari ego sorunu yapmayan ve dini "kendine gore" kullanmaya yorumlamaya kalkisip uzerinizde baski olusturmayan birini es adayi olarak secin.
Bu kiside israrciysaniz... en azindan sevismeyin. Cunku sizin dusuncelerinize gore yorumlatsam, cok pisman olacaginiz asikar.

teşekkür ederim aynen öyle yapıcam :31:

erkek arkadaşınızın yaşamak istediği şey öpüşmek mi yoksa daha ileri düzey beklentileri de var mı ?

hoş öpüşmekte olsa fark etmez rahatsız oluyosan sakın yapma mecbur değilsin ben olsam aynen şunu derdim bak sen nasıl benim başkasıyla öpüşmemi sorun ediosan dünyanın binbir türlü hali var ilerde başkası da bundan rahatsız olabilir ben hata mı anladım daha da zorlama .. net

bence uzak dur o çocukta hiç yaşı gibi davranmıyor.

Ayrıca ailesi ile tanıştırmak bence birşey ifade etmiyor. Erkeklerin aileleri genelde hep haberdar olurlar. Bende 3 senelik ilişkim var di ailesi beni oğulundam daha çok seviyordu. Meğer çocuk beni hiç sevmemş ve simdi kardeşim dediğim arkadaşmla çıkıyor 3 sene dir . Ben 3sene de tanıyamamsm sen 4 ay da nasıl güvendn.

erkek arkadaşınızın yaşamak istediği şey öpüşmek mi yoksa daha ileri düzey beklentileri de var mı ?

hoş öpüşmekte olsa fark etmez rahatsız oluyosan sakın yapma mecbur değilsin ben olsam aynen şunu derdim bak sen nasıl benim başkasıyla öpüşmemi sorun ediosan dünyanın binbir türlü hali var ilerde başkası da bundan rahatsız olabilir ben hata mı anladım daha da zorlama .. net

direk istemiyorum diycem zorlamaya hakkı yok. bunun için ayrılırsa da eyvallahım olmaz artık :10:

bence uzak dur o çocukta hiç yaşı gibi davranmıyor.

Ayrıca ailesi ile tanıştırmak bence birşey ifade etmiyor. Erkeklerin aileleri genelde hep haberdar olurlar. Bende 3 senelik ilişkim var di ailesi beni oğulundam daha çok seviyordu. Meğer çocuk beni hiç sevmemş ve simdi kardeşim dediğim arkadaşmla çıkıyor 3 sene dir . Ben 3sene de tanıyamamsm sen 4 ay da nasıl güvendn.

gerçekten mi :(

ne biliyim güvendim sözlerine inandım. haklısın aileyle tanıştırmakta bişey değil. net tavrımı koyucam kesinlikle...

1) öpüşmeyi bile senden önce yaşamamış erkek seninle cinsellik yaşıyor. Bu garip.
2) madem ayrılmıyor gereksiz takıntılara boyun eğme
3) neyi nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa, cinsellik iki kişi tarafından istenmeili, sırf karşısındakini kırmamak için değil.

Direk nasıl düşünüyorsan söyleyeceksin ne var bunda. Sen neyi isteyip neyi istemediğini bil, ona göre davran. kaldıramayacağın şeyler yaşama, kararlarının arkasında dur.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

aynen öyle yapıcam. artık bitti :47::47::47::47:

ayrılıyorum ayrılmıyorum iyice çocuk oyuncağına çevirdi. en ufak bi hatasında anında biticek. ve onunki gibi yalancıktan olmucak :47::47::47::47:

kesin kararımı verdimmm :31::31::31::31:

4 aydır sevgilim var. ilişkinin başında eski görüştüğüm sorun çıkardı hala umudu varmış benden olmadık şeyler söyledi sevgilim bana inandı ayrılmadık devam ettik. eski sevgilimle yaşadığım sadece bir kaç kez olan öpüşme. sevgilim bunu kafasına çok takıyor.

çok ağır laflar söylüyor. çok kırılıyorum. onun sevgilileri olmuş ama birşey yaşamamış. bana yaşamış gibi anlatmıştı başlarda. sonradan söyledi birkez olmuş o da kız ıstemiş ama bu hiçbirşey yapmamış.

bu benle yaşadı bazı şeyleri. ilk defa benle yaşamış. evlenceğim kız dediği için. bende evleceğim erkek dedim ama keşke olmasaydı diyorum şimdi.

geçmişimde olan bişey için sürekli aşağılanıyorum. tamam yanlıştı ama yaptığım büyük bişeyde yok.

bu nedenle 2 kez ayrılmak istedi ciddi ciddi. yalvardım yakardım ayrılmadı. 2. ayrılmada da daha cinsellik yaşamak istemediğmi söyledim buna çok bozulmuş kırılmış o yüzden ayrılmak istemiş.

sizce ne yapmalıyım? şu an Kuran a el bastık ayrılmıcaz diye. o yaptırdı. seviyorum ama güvenim yok.

bi de şu var :( çok pişmanım evlenmeden bişeyler yaşadığım için. sevgililer arasında olması gerektiğini söylerdi herkes bazı şeylerin. ama yaşayınca pişman oldum.evlenene kadar bişey yaşamak istemiyorum :( ama bunu sevgilime nasıl anlatıcam :(

Koca bir yalanci sevgilin...

Resmen baskasiyla opustun diye onunla yatmani bekliyor...

Simdi.boyleyse evlenince neler yapar acaba düşündün mu?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Koca bir yalanci sevgilin...

Resmen baskasiyla opustun diye onunla yatmani bekliyor...

Simdi.boyleyse evlenince neler yapar acaba düşündün mu?

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

düşündüm düşünmez olur muyum :26:

ben kafamda bitirdim ilişkiyi bu gece. yavaş yavaş onda yansıtıcam

Canım seni sevseydi sen ona cinsellik yaşamak istemiyorum dediğinde saygı duyardı. Ayrıca koca adam illaki olmuştur. Evet ciddi olmamıştır belki ilişkileri ama bir şekilde olmuştur yani..
Ayrıca sen dürüstce geçmişindeki birşeyi söylemişsin kaldıramayacaksa dinlemeseymiş. O yapmış sende öpüşmüşsün ne var yani.

Sen pisman olup yalvardikca daha cok ustune gelecek sevgilin. Opusmussun sadece senin kararinmis ondan onceymis olmus bitmis. Eger seni opmeye kiyamayan bi tip olsa tepkilerini beeeelki anlardim ama adam cinsellik istemeyince ayrilan sapkin bi tip. Izin verme bu kadar ustune gelmesine.

Sen pisman olup yalvardikca daha cok ustune gelecek sevgilin. Opusmussun sadece senin kararinmis ondan onceymis olmus bitmis. Eger seni opmeye kiyamayan bi tip olsa tepkilerini beeeelki anlardim ama adam cinsellik istemeyince ayrilan sapkin bi tip. Izin verme bu kadar ustune gelmesine.

haklisin yok kesinlikle izin vermiycem artik...

yaşamadım dedi çok emin konuşuyor. bilmiyorum ki kullanmak mı istiyor :5::5:

duygularımla mı oynuyor:5::5: o kadar sözler verdi ailesiyle tanıştım ettim ama bilmiyorum güvenim kalmadı :5:

tatlım hiç bir erkek ciddi düşündüğü kızı kafasında bişeyler oturmadan ailesiyle tanıştırmaz. bişeyler yaşaman konusuna gelince de yapıyorsan arkasında dur. herkes herşey yaşıyor. pişman olacaksan da dur de kendine. aranızda cinsellik olmayacak diye senden ayrılabilecek kapasitede bir insan var karşında. eminimki doğru kararı verebilirsin bu kadar yoruma.

4 aydır sevgilim var. ilişkinin başında eski görüştüğüm sorun çıkardı hala umudu varmış benden olmadık şeyler söyledi sevgilim bana inandı ayrılmadık devam ettik. eski sevgilimle yaşadığım sadece bir kaç kez olan öpüşme. sevgilim bunu kafasına çok takıyor.

çok ağır laflar söylüyor. çok kırılıyorum. onun sevgilileri olmuş ama birşey yaşamamış. bana yaşamış gibi anlatmıştı başlarda. sonradan söyledi birkez olmuş o da kız ıstemiş ama bu hiçbirşey yapmamış.

bu benle yaşadı bazı şeyleri. ilk defa benle yaşamış. evlenceğim kız dediği için. bende evleceğim erkek dedim ama keşke olmasaydı diyorum şimdi.

geçmişimde olan bişey için sürekli aşağılanıyorum. tamam yanlıştı ama yaptığım büyük bişeyde yok.

bu nedenle 2 kez ayrılmak istedi ciddi ciddi. yalvardım yakardım ayrılmadı. 2. ayrılmada da daha cinsellik yaşamak istemediğmi söyledim buna çok bozulmuş kırılmış o yüzden ayrılmak istemiş.

sizce ne yapmalıyım? şu an Kuran a el bastık ayrılmıcaz diye. o yaptırdı. seviyorum ama güvenim yok.

bi de şu var :( çok pişmanım evlenmeden bişeyler yaşadığım için. sevgililer arasında olması gerektiğini söylerdi herkes bazı şeylerin. ama yaşayınca pişman oldum.evlenene kadar bişey yaşamak istemiyorum :( ama bunu sevgilime nasıl anlatıcam :(

keşke hiç eskisiyi bilmeseymiş daha iyi olurmuş. Belki zamanla unutur cnm hem cinsel olarak ne yaşaıyosunuz yani ne istiyor ki senden bunu istemedgni söylemek zor değil bnce

yahu 4 ayda ne sevgisi bir sürü konu açtınız insanlar size kaç kere söyledi bu adamdan bir halt olmaz
kendini az da olsa seviyorsan ayrıl bu adamdan

Back
X