Yardımınıza,fikirlerinize ihtiyacım var .?☹️

Mavi_Eftelya

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
1.016
3.104
133
İyi akşamlar hanımlar ...Çok uzun olmadan sizi sıkmadan derdimi paylaşmak istiyorum.

Sağlıkçıyım .Şu anda mesleki tatmini çok yüksek ama inanılmaz stresli ,sorumluluğu ,riski çok fazla olan ve en önemlisi yaparken keyif alamadığım bi bölümdeyim ... Ama artık kafam çok yoruldu,vücut yorgunluğu değil benimki. Akşam yatarsın geçer ama kafa yorgunluğu geçmiyor ve malesef evime çocuklarıma yansıyor ...
Bölüm değişimi yapmak istiyorum kolay olmayacak biliyorum göndermek istemeyecekler ama insanın sevmediği bi yerde olması çok çok zor. Hergün işe gitmek öyle ağır geliyor ki . Değişim yaparsam işim daha kolay olacak en azından günlük işimi yapacam kafam boş olacak ,belki nöbet usulu çalışacam...yep yeni bi ortam yeni insanlar kolay olmayacak tabi . Şu an bi karar vermem lazım. Aklımı çok kurcalıyor takıntı haline geldi artık gece uykumdan uyanıyorum
Kısacası tabiri caizse attan inip eşeğe binmek gibi olacak mesleki açıdan.

Sizlerden isteğim dışardan bi göz olarak bakmanız. Kalmalı zorlamalı mıyım yoksa yeni yere geçmeli miyim. ?

Sizi çok iyi anlıyorum bizim üniversitedeki sınıflarda sağlıkçılar vardı.(öğretmenlik)
Kadın için extra zor bence. Bizim sinifta bir abla vardi dinliyordum hak veriyordum. Nerde kendinizi iyi hissedecekseniz onu yapın.

Eğer bu durum evinize yansiyorsa bölümünüzü değiştirin.. insanın işini severek yapıyor olması çok önemli şuan bu işi istemeyerek yapıyorsanız zaten mutlu olamazsınız maddi açıdan bı farkı varmı bilmiyorum ama maddi olarak sizi de zorlamayacaksa eğer istediğiniz işi yapmanızı tavsiye ederim

Mutlu olabileceğin yerde ol.

Son calistigim lisede saglikcilar vardi. Hepsi de alan değiştirdikleri icin cok mutluydular. Hele yogun bakim hemsiresi olarak çalismis olan bir hoca vardi o kadar zorlayiciymis ki calisma sartlari. Hakli olmak önemli degil mutlu olmak önemli. Nerde sakin ve mutlu olacaksaniz oraya geçin

Küçükken kısa bir yolculuk için beni ata bindirmişlerdi, ablamı eşşeğe. Atın üstünde de yük vardı, sürekli kafam metal bir parçaya çarpıyordu. Sırf attan inmemek için o acıya dayanmaya çalıştım. Ta ki en şiddetli çarpmaya kadar. Sonra ağladım ve eşşeğe binip yoluma mutlu Mesut devam ettim Bazen attan inip eşşeğe binmenin çok da kötü bir şey olmadığını düşünürüm.

Şu an benim durumu özetleyen tam da bu. Sırf attan inmemek için mutsuz huzursuz devam ediyorum ..

Yöneticilikten,normal mesaiye mi geçeceksiniz,kendinizi nerede nasıl daha iyi hissedecekseniz onu yapın
Yönetici değilim ama mesleki açıdan diğer bölümlere kıyasla daha prestijli bi yer öyle anlatayım .. mesela meslektaşlarımın ooo orda mı çalışıyorsun çok iyi dediği bi yer ama benim için pek öyle değil. O kadar sorumluluk risk bana göre değilmiş onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…