Yardiminiza, fikirlerinize ihtiyacim var

Kvsr06

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
7
0
6
35
Ankara
Selam kizlar
Sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
Beni arkadaslar gorucu usuluyle birisiyle tanistirmak istiyorlar. Ailemin haberi var, onlar senin içine yatiyoyorsa gorus diyorlar. Ama benim kafam çok karisik.
Simdi bu aday benden 7-8 yas buyuk (sorun olurmu?)
Annesi babasi vefat etmis (hal ve hareketi nasil olur? Beklentileri nelerdir?) bunlar kafami cok karistiriyor.
Isinde gucundeymis, efendiymis, terbiyeliymis…
Yani sorum kisacasi yas ve ailesinin olmamasi sorun olurmu?
Ve ben aslinda evlenmek istemiyorum cunku annemlerden kardesimden abimden ayrilmak istemiyorum. Ama yasta ilerliyo iste.
Ne yapmaliyim? yardimci olun lutfen.
:18:

canım eninde sonunda elbet bi gün evleneceksin yalnızlık allaha mahsus senin bi kişiliğin ve karakterin var sonuçta sen beklentilerini anlatıcaksın düşündüklerini evliliğinin nasıl olmasını istediğini söyleyeceksin ve muhtemelen karşındaki erkek sonuçta onların evlilikten beklentisi düzenli hayat güleryüzlü bi eş :)( en azından benim eşimin öle ) korkma hiç git tanış nasibin nerde ve ne zaman karşına çıkıcak belli değil sonuçta aileden ayrılma konusuna gelince inan ki ilk zaman koyuyo insana ama sonra kendi evin düzenin değişiyo alışıyosun sonuçta onları yine görüceksin allahım onlara sağlık versin de birbirinizden başka sebebplerle ayrılmayın inşallah amin

hayatım benim eşimle aramdada 7 yaş var ve hiö bu konuda sorun yaşamadık hatta benim içdiklin daha avantajlı bir durum. en azından çocuk büyütmüyüceksin doğudukların kafi gelecek. hem daha oturaklı bir çift olursunuz. böyl iyi yanları var ama önemli olan senin tanışacağız adayın karakteri bir konuş istersen sormk istediklerini sor beklentilerin varsa söyle. bi bakımdanda talih kuşu kaynana derdin olmayacak kocan sana çok bağlı olur tek ailesi sen olursun değerin olur yani . iyice bi tanı kafana yatarsa neden olmasın bende görücü usülü evlendim 10 sene oldu eşimden yana hiçbi sıkıntım yok kaynana derdi o ayrı tabi önemli olan eş ama .
d

tanışmaktan tanımaktan zarar gelmez diye düşünüyorum
bence bi fırsat verin
karşınızdaki kişiyi tanıyın derim
yaş sorun olmaz eşim benden 8 yaş büyük
ben onu degil o beni avutuyor bu durumda

Saol cevabin icin canim. Icimi rahatlattiniz. Bana zaten en fazla aileden ayrilmak koyar hic ayrilmak istemiyorum bu yuzdende o tanisma adimini atamiyorum. Of of ne zormus bu isler. Allahim sizin mutlulugunuzu daim etsin

Saol cevabin icin canim! Ne biliyim hem yasi hem ailesinin olmamasi boyle tuhaf geliyo, acaba ailesinin olmamasi sorun cikarirmi vs gibi sorular beynimde dolasip duruyor. Herseyin hayirlisi olsun! Allahim sizin mutlulugunuz daim etsin

tanışmaktan tanımaktan zarar gelmez diye düşünüyorum
bence bi fırsat verin
karşınızdaki kişiyi tanıyın derim
yaş sorun olmaz eşim benden 8 yaş büyük
ben onu degil o beni avutuyor bu durumda

Saol canim cevabin icin!

Yani hepiniz hem fikirsiniz bir sans vereyim karsimdakine?
Peki sansi verdim diyelim nasil anlarim o insanin uygun olup olmadigini? yuzyuzemi veya teldenmi goruseyim sizce?
Canim sizinde mutlulugunz daim olsun

Bence kacirma derim cünkü hani ailesi yok ve o senin anneni ve babani kendi annesi ve babasi gibi gorücektir sonra kaynana kayinpeder problemi yok..yaşida gayet iyi senden büyuk olmasi daha iyi oturmasinu kalkmasini konusmasini bilir.saten ailesi yok zor dönemler gecirmistir elbette ve sen ona nekadar iyi davranirsan okadar sana.baglanir cünku kimsesi yok..

Son düzenleme:
erkekler bayanlara gore daha gec olgunlasıyorlar o yuzden yas farkının cok sorun olacagını sanmıyorum...aılesı olmadıgı ıcın senı daha cok sahıplenır sever sayar .... ınsallah cok mutlu olırsun cnmm

Ay cok saol canim. InsAllah dedigin gibi olur.

Farz edelimki görusme günü geldi catti. Nasil konusmaya baslarsin, nelere dikkat etmek lazim, nasil anlarim olumsuzluklari??? Hangi konulari kesinlikle konusmalisiniz?
Kusura bakmayin basinizi agritiyorum kizlar

erkekler bayanlara gore daha gec olgunlasıyorlar o yuzden yas farkının cok sorun olacagını sanmıyorum...aılesı olmadıgı ıcın senı daha cok sahıplenır sever sayar .... ınsallah cok mutlu olırsun cnmm

Cok saol canim. Içim rahatladi ay ne zor islermis bunlar Insallah hepimiz ömür boyu mutlu oluruz. Senin gorusme tuyolarin varsa yazabilirmisin canim?

Basit eger sana derse evlenince buraya gidemesin şunu yapamasin böyle edeemesin şunu bilki cok baski altinda kalirsin evlenince emir üzerine yaşarsin öylede koca cekilmez oluyor sohbete cok para konuşuyorsa paracidir demektir ..eger manevi şeyler konuşursa senle nebilim evlenince mutlu olmak istiyorum eskiden cok cektim simdi iyi bir aile babasi olmak istiyorum bu gibi seyler konusuras umarim iyidir biridir. Yani sohbete herzaman manevi konular hayatin icinden konusun ...parayi sonra yok dügünum boyle olsun yok altinim böyle olsun evim mobilyam şoyle olsun inanki cok boş laflar bunlar altin ve 1 gecelik dügün seni mutlu etmicek bunlari herseyin sonunda konusun az ve öz samimi konuş ona karşiki oda sana samimi olsun ozaman hersey belli olur insallah anlatabilmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…