- 4 Mart 2012
- 15.729
- 36.482
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sacmalama ya seni daha sevgiliyken döven adamla ne evliligi? kaldi ki bugun cocugu icin seni döven yarin kizini da döver, hatta kendi kizi da kıskanır senin kızını döver.Benim babamla aram cok iyi degil annem vefat etti babamda 3 cocuklu paragoz bir kadinla evlenmek istiyor ondan mecbur gibiyim sanirim cikis yolu ariyorum bir yandan da
Durumunuza üzüldüm ama çıkış yolu bu adam değil. Yarın öbür gün şiddetin dozu giderek artar ve aynısını kızınıza da yapar. Kusura bakmayın ama kafayı mı yediniz?Benim babamla aram cok iyi degil annem vefat etti babamda 3 cocuklu paragoz bir kadinla evlenmek istiyor ondan mecbur gibiyim sanirim cikis yolu ariyorum bir yandan da
"Şiddet "Evlenince sizi tekrar dövmeyeceğini düşündüren ne???Herkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
Daha evlenmeden adam şiddet uyguluyor ve siz hala be yapmalıyım mı diyorsunuz? Siz şiddet seviyor olabilirsiniz ancak kızınızı bu adamdan nasıl korumayı düşünüyorsunuz? Yada düşünüyor musunuz?Herkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
Daha evlenmeden dayak yediğin adamla evlenmeyi göze alıyorsan ilk eşinden neden boşandın,ne yaptıysa katlansaydın en azından çocuğunun babası..Bu neyin akıl tutulmasıHerkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
Bacım akıl almana bile gerek yokki sıkıntılı baya daha evlenip bu hataya bulasmamisken dön o yoldan. Zararın neresinden dönersen kar. Hala evlenmeyi düşünmende ayrı garip zatenHerkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
Şaka mısın sen ya sana şiddet uygulanan eli tutma derdindesinsiddet uyguladi bana
Kendinizi niye bu kadar değersiz görüyorsunuz? Lütfen kendi kıymetinizi bilin bu nedir ya kadınların derdi. Hala evleneceğim kişi diyebilmişsin yani. Bi adam seçerken kriterleriniz neler mesela çok merak ettim şu an. Neye göre karar verdin böyle bi adamla evlenmeye?Herkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
Yediğin dayaktan sonra ne ilerisi ?Herkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
Kendini gözden çıkarıyor gibisin ancak kızına nasıl yapacaksın bunu. En iyi ihtimalle sadece sana zarar verecek kızın ve onun kızı buna şahit olarak büyüyecekler. Ona da bunun katlanılması gereken birşey olarak göstereceksin. Belki zamanla kızına da uygulayacak ya da onun kızı kızına uygulayacak ve sesini çıkartmaman gerekecek. Ne gerek var bunca stresin içinde yaşamaya. Her zaman terk edilme ihtimalin var o zaman da yeniden birini mi bulacaksın sığınmak için. Biraz güçlü dur. Sana uygun bir iş bulmalısın yatılı vb. olabilir. Kızınıda gündüz uygun fiyatlı bir kreş bulup verebilirsin. Sonra zamanla bir yolunu bulursun rahat edeceğin. Belki iyi biri ile yine rastlaşır yolunu birleştirmek isteyebilirsin ancak bu bahsettiğin şartlar ile şimdi ki yaptığın bile bile lades olacak. Onca şeyi çekip yeniden bir başına başlaman gerekecek.Herkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var