- 1 Aralık 2021
- 14.639
- 52.848
- 548
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasim 36 calistim tabiki ama bulabildigim isler vardiyali kizima bakacak kimse olmadigindan kreş falan idare etmek zor oluyordu tekrar bir suredir is bakmaya basladim ama denk gelmedi henuzYaşınız gerçekten 36 mı?
Elinizde dört yaşında bir kız çocuğu var , siz boşanalı ne kadar oldu?
32 yaşına kadar hiç çalışmadınız mı?Boşanınca sanırım babanız geçiminizi sağlıyordu, şimdi o evlenecek diye bende evleneyim mi diyorsunuz?
Eski eş nafaka ödüyor mu?
Evet bunlari bende biliyorum ama alacagim para ile kres parasi ev kirasi vs gecinmem mumkun degil malesef istemeden de olsa birine mecbur kaliyor insan babamin kendi evi ama oda 3 tane kucuk cocugu olan bir kadinla evlenmek istiyorKızınız büyük zaten çalısin kendi kendinize yetinin illa bir babaya bir kocaya mi muhtacsinz
O zaman kazandığın paranın yettiği kadar bir evde oturur, çocuğunu ona göre okula yollarsın.Evet bunlari bende biliyorum ama alacagim para ile kres parasi ev kirasi vs gecinmem mumkun degil malesef istemeden de olsa birine mecbur kaliyor insan babamin kendi evi ama oda 3 tane kucuk cocugu olan bir kadinla evlenmek istiyor
Yasim 36 calistim tabiki ama bulabildigim isler vardiyali kizima bakacak kimse olmadigindan kreş falan idare etmek zor oluyordu tekrar bir suredir is bakmaya basladim ama denk gelmedi henuz
Yaşlı bakımı yatılı olarak çalışan arayanlar oluyor o tür bir iş bulmaya çalışınEvet bunlari bende biliyorum ama alacagim para ile kres parasi ev kirasi vs gecinmem mumkun degil malesef istemeden de olsa birine mecbur kaliyor insan babamin kendi evi ama oda 3 tane kucuk cocugu olan bir kadinla evlenmek istiyor
Senin belli ki kafan çalışmıyor, ne halin varsa gör. Ama küçücük kızını bu adamla aynı evde yaşamaya mahkum etmeye hakkın yok. Ne meraklısınız dayak yemeyeHerkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
2 sene oldu boşanali babasi nafaka oduyor 5 bin lira babam ben evlenicem kendi basinin caresine bak dediBen kızınız doğmadan önceyi sormuştum, diğer sorularıma cevap vermemişsiniz , zorunda da değilsiniz.
Bu manyakla evlenmek zorunda olmadığınız gibi , muhakkak başka bir sürü yol vardır , göz göre göre kızınızı bu cehennemi mi sokacaksınız ?
Evlenmeden şiddet gördüğünüz adamla evlenmeyi planlıyorsunuz demek...Herkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
Çıkış yolu evlenmek mi maddi olarakmı sığınmak istiyorsunuzBenim babamla aram cok iyi degil annem vefat etti babamda 3 cocuklu paragoz bir kadinla evlenmek istiyor ondan mecbur gibiyim sanirim cikis yolu ariyorum bir yandan da
2 sene oldu boşanali babasi nafaka oduyor 5 bin lira babam ben evlenicem kendi basinin caresine bak dedi
Ya Allah aşkına 2.Evliliğinizi yapacaksınız 4 yaşında bir kızınız var insan ne yapayım demeye utanır !Herkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var
Koca şart.Yuh artık yuh, hala beraber misiniz adamla?
Dövsün sövdüm ama başında bir koca olsun tabiKoca şart.
Şartlarıniza göre yaşayacaksnz o zaman farz edin ki hiç babanız hayatta değil ne bileyim size sqhip çıkmıyor vs.Evet bunlari bende biliyorum ama alacagim para ile kres parasi ev kirasi vs gecinmem mumkun degil malesef istemeden de olsa birine mecbur kaliyor insan babamin kendi evi ama oda 3 tane kucuk cocugu olan bir kadinla evlenmek istiyor
Şu profilde bir adama hiç bulasmazdim. Yol yakinken ayrılın. Hem sizin de çocuğunuz varmis. Allah korusun ya ona da zarar verirse.Herkese iyi gunler bir konudan cok bunaldigim icin sizinle paylasmak istedim yakinda evlenicem birkaç haftaya kadar ilk evliligim degil 4 yasinda bir kizim var benimle yasiyor babasi aramiyor gormuyor evlenecegim kisinin de 7 yasinda bir kizi var bir annesi haftada bir gun bazen aliyor bazen almiyor bizimle yasiyor evlenecegim kisi cocuga cok duskun hastalik saplanti gibi bisi olmus zaten bu yüzden zaman icinde annesinden uzaklastirmis kendisi ile kalsin diye geceleri genelde beraber uyuyorlar cocukta babasina oyle adamin elini tutmaya bile zaman bulamıyorum evin icinde bir odadan bir odaya beraber gidiyorlar birkac kez bu durumu konusmaya calistim ama sen kizimi istemiyorsun deyip siddet uyguladi bana yani bu durumda ne yapmaliyim nasil davranmaliyim ileride daha buyuk sorunlar olurmu fikirlerinize ihtiyacim var