- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya ...hoşuna gitmiş biraz boşluktaymışsın galiba yada sıkıntı da lütfen dediklerimizi dinle kendini bu serseriye harcattırma
bu defa türk değil YABANCI ABAZAN ALARMI
Arkana bile bakma bu insan resmen seni maddi manevi sömürür!
Hem para hem cinsellik anlamında kullanmak istediği açık da bakalım başka hangi anlamlarda kullanmak isteyecek?
koşarakkk kaaaaaaaaaççççççççç
adam tam bir serseri kurnaz
ağzı yüzü düzgün önüne geleni kullanıp atıyor aklınca çakal
gelme bu oyuna
ne münasebet hadi işine bak de kestir at.
Hem paranı yiyicek hemde seninle yatmak istiyor.Nesini anlamadın ki?
canım bu hikaye hep aynıdır genelde 15 16 yasında kızlara böyle davranıyorlar
serseri boş gezen işe yaramaz adamlar ! bencede hemen uzaklaşş hiçç düşünmeden![]()
Buarada benim okulumla onun simdiki evi ayni durak... İnsallah karsilasmayiz...
Sevmediğin ot burnunun dibinde bitermiş![]()
Merak etme en fazla bir iki defa arar fazla da rahatsız etmez. Bence numaranı değiştirmene filan da gerek yok. Adamın niyeti seni kullanmak, sen de kendini kullandırmayacağını belli ettiğin sürece seninle vakit kaybetmez zaten, yeni bir av peşine düşer. Geçmiş olsun.![]()
Kafam karıştı demişsiniz de..
Kafa karışacak bişey yok.
Herşey açık ortada.
Bir daha selam bile vermeyin bu adama
Hatta arar belki diye numaranızı bile değiştirin..
Bi daha da tanımadan etmeden kimseye ellettirmeyin kendinizi.
Kizlar neildu biliyormusnuz. Tekrar yazdi ve ne yazdi: para olayindan sonra degistin neoldu birden. Zaten bunu seni denemek icin yapmistim, ilerisi icin sana mutluluklar. Byebye
Gercekten beni denemek istemis olabilirmi? Cok sacma!!!
tabikide seni denemedi.sen yüz vermeyince öyle dedi.sen kurtulduğuna sevin ve söylediklerine takılma.inşallah karşına seni hakeden biri çıkar.