• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardiminiza ihtihacim var....

Azıcık tipi düzgün ve ağzı laf yaptığı için sana çekici geliyor ama bu kişi sana pişmanlıktan başka bişey vermez. Hiiiiç muhatap olma.

Kizlar gözümü actiniz tskler!!! Haklisiniz! Simdi msj geldi. Napiyorsun nasilsin? Sinavim nasil gecti diye. Cevap vermicem...
İnsallah rahatsiz etmez beni!!! Sunu anlamiyorum.bildim kadariyla ailesinin maddi durumu iyi. Sürekli tatil planlari felan simdi benden para istemesi tuhaf... Buarada evide bana aratti... Cok safim yaaaa. Resmen ders calismam gerekiren ben ev aradim...

canım ya ...hoşuna gitmiş biraz boşluktaymışsın galiba yada sıkıntı da lütfen dediklerimizi dinle kendini bu serseriye harcattırma

Evt biraz bosluktaydim :( sadece kuzenim biliyro ve oda saskin.sen bôyle degilsindir normalinde neoldu sana dedi. Haklisiniz. Uzak durucam bu kisiden. Mesaj atti ama cevap yazmadim. Bakalim neolucak...

koşarakkk kaaaaaaaaaççççççççç

adam tam bir serseri kurnaz

ağzı yüzü düzgün önüne geleni kullanıp atıyor aklınca çakal

gelme bu oyuna

ne münasebet hadi işine bak de kestir at.

Galiba ben cok iyi niyetli davrandim. 2 görüsmede bu is olmaz felan dicektim ama morali bozukzu ev ariyordu birde ben kirmayim diye birsey diyemedim. Basindan anlamaliydim ve görüsmemeliydim!;(

canım bu hikaye hep aynıdır genelde 15 16 yasında kızlara böyle davranıyorlar :47:

serseri boş gezen işe yaramaz adamlar ! bencede hemen uzaklaşş hiçç düşünmeden :34:

canım bu hikaye hep aynıdır genelde 15 16 yasında kızlara böyle davranıyorlar :47:

serseri boş gezen işe yaramaz adamlar ! bencede hemen uzaklaşş hiçç düşünmeden :34:

Bende uzaklasmaya calisiyorum... Mesajlarina cevap yazmadim bugün. Oda pek ugrasmaz galiba. Yani insallah. Sorunsuz bir sekilde halletmek istiyorum. Basima bela olmasinda!

Merak etme en fazla bir iki defa arar fazla da rahatsız etmez. Bence numaranı değiştirmene filan da gerek yok. Adamın niyeti seni kullanmak, sen de kendini kullandırmayacağını belli ettiğin sürece seninle vakit kaybetmez zaten, yeni bir av peşine düşer. Geçmiş olsun. :ssz:

Son düzenleme:
Merak etme en fazla bir iki defa arar fazla da rahatsız etmez. Bence numaranı değiştirmene filan da gerek yok. Adamın niyeti seni kullanmak, sen de kendini kullandırmayacağını belli ettiğin sürece seninle vakit kaybetmez zaten, yeni bir av peşine düşer. Geçmiş olsun. :ssz:

Simdilik numarami degistirmem. Bir iki gün beklicem. Sanki önce cok ariyorduda! Simdide aramasin sormasin bir zahmet!

Kafam karıştı demişsiniz de..
Kafa karışacak bişey yok.
Herşey açık ortada.
Bir daha selam bile vermeyin bu adama
Hatta arar belki diye numaranızı bile değiştirin..
Bi daha da tanımadan etmeden kimseye ellettirmeyin kendinizi.

Kizlar neildu biliyormusnuz. Tekrar yazdi ve ne yazdi: para olayindan sonra degistin neoldu birden. Zaten bunu seni denemek icin yapmistim, ilerisi icin sana mutluluklar. Byebye

Gercekten beni denemek istemis olabilirmi? Cok sacma!!!

tabiki denemek fln istemedi o kılıfı
hiç bi şekilde konuşma görüşme

Kizlar neildu biliyormusnuz. Tekrar yazdi ve ne yazdi: para olayindan sonra degistin neoldu birden. Zaten bunu seni denemek icin yapmistim, ilerisi icin sana mutluluklar. Byebye

Gercekten beni denemek istemis olabilirmi? Cok sacma!!!

tabikide seni denemedi.sen yüz vermeyince öyle dedi.sen kurtulduğuna sevin ve söylediklerine takılma.inşallah karşına seni hakeden biri çıkar.

sorman bile hata bize sormadan sni kullandığını anlamıyormusun?Resmen senden yararlanmaya çalışıyor kendini daha fazla kullandırtma.Birkaç görüşmden sonra oranı buranı elleyen bi insandan ne hayır bekliyosun üzülen sn olursun

tabikide seni denemedi.sen yüz vermeyince öyle dedi.sen kurtulduğuna sevin ve söylediklerine takılma.inşallah karşına seni hakeden biri çıkar.

Seviniyorum! Inan byebye yazdi ya üzerimden bir yük gitti sanki! Bu durum miralimi cok bozmaya baslamisti.... Insallah cnm:)

Back
X