sevgili kizlar, sevgili ablalarim benim bir konu hakkinda acil yardima ihtiyacim var.
baslamak zor ama bir yerden baslayim. ben 21 yasindayim ve bu zamana Kadar pek erkek arkadasim olmadi. onun icin pek tecrübe sahibi degilim. suan görüstüm birisi var ama benim icime sinmeyen beni rahatsiz eden birseyler var. ben bu cocukla bir kere salak gibi cok apar topar tanistim. hic huyum degildir birisiyle hemen tanisip numarami vermek ama yptim bir kere. cok begendim ve tanistim. ama ilk görüsmede bu cocuk hemen bana yakinlasmaya calisti. ben orali olmadim.aklima soru isareti takildi bile. sadece benimle yatmak mi istiyor diye. ama cocuk türk degil, ondan rahat davranmistir diye düsündm. bu arada ben yazmasam pek sesi solugu cikmaz. 2.kez bulustuk sakin bir yerde otururken bu beni öptü. ben onun icin birseyler hissediyordum ve karsilik verdim ( anladim yanlis yaptim). ama cocuk öpmekle kalmadi orama burama ellemeye calisti. beni sIkIstirdi biraz,istemedim halde. ama neyapicami bilemedm;( eve gittimde kendimi okadar kötü ve igrenc hissettimki.... ama agzi öyle güzel laf yapiyorki, tekrar gönlümü aliyor.yok yok ciddi birseyler istiyor diye düsünüyorum. bu arada 2. bulusmada konu birlikte olmaya geldi. ve bana bakire olup olmadimi sordu. ve bu konuyla ilgli bir cok sey daha söyledi. ben senin erkegin olmak isterim ama ozaman sende benim olucaksin felan gibi seyler. buarada kendi 25 yasinda. sadece arada sirada bulusuyoruz ama onun gözünde sevgiliyz yani. ikimizde yogunuz ondan fazla bulusmuyoruz. tabi bu olaylar beni baya bunalti cünkü kafamda bir sürü soru isareti olustu. ben gezmeye felan cikiyorum aksam, haberi var ama birdefa bile kiminle gittin ,nasil eve dündün diye sormadi... en sonda söyle birsey oldu: kendisi yeni bir ev ariyor, ve dün bana mesaj atti. evi buldum ama önden cokm para istiyolar ve emlakcida baya para istiyor ama ailemin bana yolladigi miktar yetmiyor, bir arkadastan borc aldim ama tamamlayamadim, kalanini ailem yollayana Kadar sen tamamlarmisn.... arkadaslar ben sasirdim resmen. daha 3-5 defa görmemisim , adresini bile bilmiyorum, hic bir arkadasini tanimam. birde istedi miktar baya var. ve ben ögrenciyim yani. evt ailemin durumu fena degil ama onlardan durup dururken ne diye böyle bir para isticem?? ne düsünmem gerektini bilmiyorum....
cevap olarak sunu yazdim, ki yalan yok! ben kenara para koyan bir insan degilim, biraz param vardi kenarda onunlada tatile gittim. ailemle konusabilirm belki ama sanmiyorum( bu kismi yalan ama napim direk hayir diyemedim). hmmm tmm yazdi.
dün öglen yazistik bunlari ve ondan sonra sesi solugu birdaha cikmadi.... sinavim vardi. nasil gecti diye bir mesaj bile gelmedi....
fikirlerinizi bekliyorum....kafam karisti! beni kullanmaya mi calisyor? isine geline yaziyor gelmeyince 1-2 gün ortada yok ama bulusunca sevgili ayagina yatiyor....
uzun oldu kusura bakmayin.
simdiden herkese tskler