aaa ilk defa senden duyuyorum bunu. nasıl bir alet? acısı nasıl bir zararı var mı fiyatı nedir nerelerde bulunur? çok soru sordum ama :)
Canım öncelikle geçmiş olsun ben güzellik uzmanıyım buna ragmen ara sıra küçük baş belası sivilcelerle karsılasabiliyorum dogal yöntemlerle sivilcelerden kurtulma sansın cok yüksek öncelikle tüylerin için kesinlikle agda dan vazgecmelisin lazer senin için uygun bi yöntem sivilcelerin için formül istersen yardımcı olurum evde hiçbir para harcamadan hemde
ben de ben deeeeCanım öncelikle geçmiş olsun ben güzellik uzmanıyım buna ragmen ara sıra küçük baş belası sivilcelerle karsılasabiliyorum dogal yöntemlerle sivilcelerden kurtulma sansın cok yüksek öncelikle tüylerin için kesinlikle agda dan vazgecmelisin lazer senin için uygun bi yöntem sivilcelerin için formül istersen yardımcı olurum evde hiçbir para harcamadan hemde
Canım öncelikle geçmiş olsun ben güzellik uzmanıyım buna ragmen ara sıra küçük baş belası sivilcelerle karsılasabiliyorum dogal yöntemlerle sivilcelerden kurtulma sansın cok yüksek öncelikle tüylerin için kesinlikle agda dan vazgecmelisin lazer senin için uygun bi yöntem sivilcelerin için formül istersen yardımcı olurum evde hiçbir para harcamadan hemde
Var elbette tatlım kurtulus elma sirkesi eger 5. Gün sivilcen kalırsa yaz bana sabah ve aksam yüzünü elma sirkesi ve su karısımı buhara tut 15dk pamukla o sıcak olan karısımla yüzünü yakmadan dikkatle sil ilk denemede bile farkı gözünle göreceksin
Biz türk kadınları ölçü lü kadınlarıız elbette))
1su bardagı %100 elma sirkesi 1su bardagı da su bi tencerede kaynat kapagını kapat kaynayınca altını kıs buharını yüzünün her yerine 15dk tut ve hemen bi aynaya bak gecmez dediğin sivilce izi ve sivilceler ne halde sonra o sıcak karısıma bi tutam pamugun ucunu batır yakmadan yüzünü komrex yap sil ve öyle kalsın sirke ucucu bi madde kokusu 10dk sonra geciyor ve sonuçu alınca iyi haberini bekliyorum atlama unutma 4.defa da hepsi uçmuş olacak
Yeterince açık oldu mu))))
Asiri tüylenme sorununuz icin, bir hormon testi yaptirmanizi öneririm. hormonal bir bozukluk varsa su an yaptirdiginiz lazer seanslari kalici cözüm saglamaz.tüylerinizden kalici bir sekilde kurtulamazsiniz.bir süre sonra hepsi geri döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?