Hayir önceki açtığım konularda var görsel orada bu kadar koyu degilDaha önce yaptığınız testlerde de bu kadar koyulaşmayı görmüş müydünüz?
Gayet net çizgi kan verin yükselişini takip edinMerhabalar daha önce kimyasal gebelik yaşadım bir çok kez daha sonra testler vs yaptirdim hiç bir sorun çıkmadı en son adet tarihim 10 temmuz dun ve bugün gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı suan gidip kan testi yaptırmak istiyorum fakat kan verdikten sonra lekenmem kana dönüşüyor belki de ben öyle düşünüyorum biraz daha bekleyip ilerleyen günlerde mi kan versem yoksa bugün gidip vereyimmi bugüne kadar yaptığım gebelik testlerinde se 2. Çizgi net olan bu diğerleri hep silik çıkıyordu ve kahverengi akıntım çok oluyordu ama bunda oyle bir sorunum yok çok şükür sizce ne yapmalıyım
O zaman gidip kan verin ve yükselişini takip edin. İçinizi ferah tutun inşallah bu sefer bebis size tutunur.Hayir önceki açtığım konularda var görsel orada bu kadar koyu degil
Canım kan vericem sonra kanama görücem diye şartlama kendini çizgiler çok net olumsuz sonuçlanacağını düşünmüyorum bence kan verip o şekilde takip edebilirsin ve her şey olacağına varır zaten o yüzden boşuna stres olmadan tadını çıkar sonuçlarınınMerhabalar daha önce kimyasal gebelik yaşadım bir çok kez daha sonra testler vs yaptirdim hiç bir sorun çıkmadı en son adet tarihim 10 temmuz dun ve bugün gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı suan gidip kan testi yaptırmak istiyorum fakat kan verdikten sonra lekenmem kana dönüşüyor belki de ben öyle düşünüyorum biraz daha bekleyip ilerleyen günlerde mi kan versem yoksa bugün gidip vereyimmi bugüne kadar yaptığım gebelik testlerinde se 2. Çizgi net olan bu diğerleri hep silik çıkıyordu ve kahverengi akıntım çok oluyordu ama bunda oyle bir sorunum yok çok şükür sizce ne yapmalıyım
Bende böyle düşünüyorum annemde biraz daha bekle diyor 10 gün geciktin daha sonra git dediği için kafam karıştı biraz o yüzden sorma gereği duydumGayet net çizgi kan verin yükselişini takip edin
İnşallah İnşallah ne güzel motive ediyorsunuz Allah razı olsunO zaman gidip kan verin ve yükselişini takip edin. İçinizi ferah tutun inşallah bu sefer bebis size tutunur.
Tamam canim çok sağol cevabın için kan sonucu çıkınca da atarım burayaCanım kan vericem sonra kanama görücem diye şartlama kendini çizgiler çok net olumsuz sonuçlanacağını düşünmüyorum bence kan verip o şekilde takip edebilirsin ve her şey olacağına varır zaten o yüzden boşuna stres olmadan tadını çıkar sonuçlarının
Bence bekle tatlim 10 gun sonra direkt keseyi gor olmaz mi daha heyecanli olur hemm biraz akisina birak ben xe kimyasaldan hemen sonr hamile kaldim 16 haftaligiz su abMerhabalar daha önce kimyasal gebelik yaşadım bir çok kez daha sonra testler vs yaptirdim hiç bir sorun çıkmadı en son adet tarihim 10 temmuz dun ve bugün gebelik testi yaptım hepsi pozitif çıktı suan gidip kan testi yaptırmak istiyorum fakat kan verdikten sonra lekenmem kana dönüşüyor belki de ben öyle düşünüyorum biraz daha bekleyip ilerleyen günlerde mi kan versem yoksa bugün gidip vereyimmi bugüne kadar yaptığım gebelik testlerinde se 2. Çizgi net olan bu diğerleri hep silik çıkıyordu ve kahverengi akıntım çok oluyordu ama bunda oyle bir sorunum yok çok şükür sizce ne yapmalıyım
Sadece kan testi verdim beta yuksekmi ona bakicam doktora hemen gitmeyeceğim bide keseyi ne zaman görebiliyorlar Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBence bekle tatlim 10 gun sonra direkt keseyi gor olmaz mi daha heyecanli olur hemm biraz akisina birak ben xe kimyasaldan hemen sonr hamile kaldim 16 haftaligiz su ab
10 gün gecikmişsin canım daha ne olsunBende böyle düşünüyorum annemde biraz daha bekle diyor 10 gün geciktin daha sonra git dediği için kafam karıştı biraz o yüzden sorma gereği duydum
Kan sonucumda geldi10 gün gecikmişsin canım daha ne olsun
Kan sonucum 91906.55 çıktı doktora muayene olmak için biraz daha beklemeli miyim sizceBence bekle tatlim 10 gun sonra direkt keseyi gor olmaz mi daha heyecanli olur hemm biraz akisina birak ben xe kimyasaldan hemen sonr hamile kaldim 16 haftaligiz su ab
Saçmalamayın gidin doktora kalp atışını bile duyarsınızKan sonucum 91906.55 çıktı doktora muayene olmak için biraz daha beklemeli miyim sizce
Ayyy inşallah duyarızSaçmalamayın gidin doktora kalp atışını bile duyarsınız
Kalp atisini duyarsin git de :) korkma bu kadar bak stres yapma kan sonucuna gore 6 haftalikKan sonucum 91906.55 çıktı doktora muayene olmak için biraz daha beklemeli miyim sizce
Folik asiti içmeye başladım zaten hemen daha önce doktor eğer hamile kalırsan hemen içmeye başla demişti bu sefer annem hariç kimseye demedi. Kalp atışını duyduktan sonra eşime söyleyeceğimKalp atisini duyarsin git de :) korkma bu kadar bak stres yapma kan sonucuna gore 6 haftalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?