• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardiminiza ihtiyacim var arkadaslar.......

bi kahve

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
2.816
2.615
398
42
Merhaba arkadaslar.ben 10+3 gunluk hamileyim.6 haftaliktan beri siddettli kanamalarim oluyor.iki gun oncede oldu ilaclarla kahverengiye dondu cok sukur.hala kahverengi devam ediyor.ama ben oturarakta olsa namaz kilmak istiyorum ama kahverengi lekelenmem devam ettigi icin ped kullanmak zorundayim.yardim edin arkadaslarim ben boyle de namaz kilabilir miyim kur an okuyabilirmiyim?bilginize ihtiyacim var.......

Merhaba arkadaslar.ben 10+3 gunluk hamileyim.6 haftaliktan beri siddettli kanamalarim oluyor.iki gun oncede oldu ilaclarla kahverengiye dondu cok sukur.hala kahverengi devam ediyor.ama ben oturarakta olsa namaz kilmak istiyorum ama kahverengi lekelenmem devam ettigi icin ped kullanmak zorundayim.yardim edin arkadaslarim ben boyle de namaz kilabilir miyim kur an okuyabilirmiyim?bilginize ihtiyacim var.......

geçmiş olsun arkadaşım..

senin ki istihaze kanaması olduğu için her namaz vakti abdest alıp namazlarınızı kılıp,kuran okuyabiliirsiniz

Allah razı olsun arkadasım senden öyle icimi rahatlattin ki anlatamam.yer gök dua ile.bol bol dua edicem gecicek inşallah

Allah razı olsun arkadasım senden öyle icimi rahatlattin ki anlatamam.yer gök dua ile.bol bol dua edicem gecicek inşallah

allah sendende razı olsun canım..rabbim gönlüne göre versin..dualarında benide anarsan sevinirim..rabbim ramazan hürmetine bana yavrumu göndersin..

Back
X