• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ondan hoslandigimi soylemeli miyim ?

Icas

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
6
0
6
Merhabalar arkadaslar. Kadinlar kulubunun siki takipcisiyim ama taninmamak icin yeni uyelik aldim. Yardimlariniza ihtiyacim var.
Ben 27 yasinda mevki olarak iyi sayilan bir yerde calisiyorum. Calistigim yer cok buyuk bir kurum farkli departmanlari var. bundan yaklasik 2 ay once yine calistigim yerde ama cok farkli bir departmanda calisan biri ile tanistim. Daha dogrusu orada sahsi bir is icin gitmistim bu bey bana yardimci oldu. Isimi halletti. Tanismamiz cok kisa surdu .sonra ikimizde islerimize donduk.
Bu olaydan yaklasik 1 ay sonra ben bu kisiyi calistigimiz yere yakin bir yolda gordum. O bana selam verdi ama ben biran taniyamadigim icin selamini almamis gibi oldum. Sonradan tabi o oldugunu hatirlayinca hemen mesaj attim(isimi hallettigi icin birbirimizde numaralarimiz vardi) kusura bakmayin sizi taniyamadim diye. O da onemli degil dedi sonra bende sohbet icin bisey yazmadim . Ancak ayni gun is cikisi kendisi bana mesaj atti sohbet icin. Gayet esprili biriydi mesajlastik sohbet ettik. Ve beni bulusmaya davet etti . Ben hemen kabul etmedim ama red de etmedim. Ertesi gun beni aradi konustuk. Ve ondan 2-3 gun sonra biz bulustuk. Cok samimi benim acimdan cok guzel gecti. Uzun zamandir ilk defa kendimi bu kadar iyi hissetmistim.
Neyse ayrildiktan sonra bana davetimi kirmadigin icin tesekkur ederim dedi. Bende benim icin zevkti dedim. O sekilde sohbet bitti. Bulusmamiz uzerinden yaklasik 2 hafta gecti. Ben mesaj atarsam mesajima cevap veriyor sohbet ediyoruz ama ben birsey yazmazsam hicbirsey yazmiyor. Arayip sormuyorda tabi.
Acaba o da benden hoslandimi ya da ikinci bulusma icin sizce benden mi bi adim bekliyordur? Calistigimiz yer ayni ama karsilasmamiz imkansiza yakin. Ortak arkadasimda yok. Sizce ben arada mesaj atmaya devam etmelimiyim ? Ya da ondan mi birseyler beklemeliyim ?

İlk buluşma için kendisi aramış, mesaj atmış, buluşma talep etmiş. 2.buluşmayı istemesi zor olmasa gerek.
Aynı kurumda çalıştığınız için senin dikkatli adım atman lazım bence. Biraz bekle, belli olur zaten sonuç.
En azından hal hatır sor tabi ama hoşlandığını sakın söyleme.

İlk buluşma için kendisi aramış, mesaj atmış, buluşma talep etmiş. 2.buluşmayı istemesi zor olmasa gerek.
Aynı kurumda çalıştığınız için senin dikkatli adım atman lazım bence. Biraz bekle, belli olur zaten sonuç.
En azından hal hatır sor tabi ama hoşlandığını sakın söyleme.
tesekkur ederim

Bir erkek hoşlanıyorsa mesaj atar, dayanamaz. Mesaj atmıyorsa anlayın ki hoşlanma boyutuna geçmemiş hisleri. Biz bazen çekinebiliriz ama erkeklerde çekinme vs. çok nadir olur. Mesaj atarsa da size hemen cevap vermeyin. Bunları yaşadığım şeylerden ötürü yazıyorum.

Bir erkek hoşlanıyorsa mesaj atar, dayanamaz. Mesaj atmıyorsa anlayın ki hoşlanma boyutuna geçmemiş hisleri. Biz bazen çekinebiliriz ama erkeklerde çekinme vs. çok nadir olur. Mesaj atarsa da size hemen cevap vermeyin. Bunları yaşadığım şeylerden ötürü yazıyorum.
Askin gozu kor gercekten. Hep polyana gibi dusunmek istiyor insan. Ama gercekler bunlar herne kadar aci da olsa. Tesekkur ederim

Back
X