Eşine artık evli olduğu hatta artık baba olduğu gerçeğini kabul ettirmelisin. Evliliğin sürüp gitsin diye herşeyi alttan alan, herkesi memnun etmek zorunda olan olma. Aksine şu anda lohusasın ve herkes seni memnun etmek zorunda. Kimin hakkı var 2 aylık bebeğin sütüne mani olmaya.
Evet yaşlılar bizim gibi düşünemiyor, iyilik yapayım derken çoğu zaman kötülük yapıyorlar ama bunu kullanıyor durumunda olmalı kötü.
Madem eşin çıkıyor izin günlerinde havalar düzeldi sende çık gez bebişinle. Eşine haber ver ben şuraya gidiyorum vs diye. Hayır derse o zaman sen gel bizi gezdir falan de.
Ve o her çıktığında sende çık annene git ne bilim çık işte.
Erkekler bazen böyle şeyler yapmaya itiyor bizleri. Sonrasında görüyorlar doğruyu çoğu zaman.
Kayınvalidene de seviyeli ama saygılı ol her zaman derim. Umursama hiç onu. Sen onunla değil oğluyla evlisin. Ama asla da ezdirme kendini.
Umarım herşey düzelir
Sevgiler.
öyle söylüyorsun canım haklısında ama neden hep fedakarlık gösteren ben oluyorum bu evlilikte.onun ailesi yaşlı diye hiç bir şeye elllerini sürmezler onun ailesi yaşlı diye bir sıkıntımız onlara söyleyemeyiz benim ailem her derdimizi yüklenmek zorundamı.neden o zaman ben onlarala aynı sokakta oturuyorum yani burda oturmamın mantığı ne?evlilik fedarkarlık istiyor orda yüzde yüz katılıyorum size ama nereye kadar bunun ölçüsü ne?ve neden hep ben fedakarlık yapmak zorundayım?eşim hiç bir şeyinden fedakarlık göstermiyor ama?
Yapıcağın şey ortada sende aynısını yapacaksın kayınvalidenle onları eşine kötlemeyecek hatta eşinin yanında özellikle annesi ile anneciğim canım die konuşacaksın anneler bazen oğullarına kendilerini haklı göstermek için zavallıyı oynarlar.
Üzülme ve kendi kurallarını koy derim kendince ve hayatını üzüntülerle boğma sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?