canım öncelikle sana Allahtan sabır diliyorum
senin yapman gereken susmak yorum yapmamak taki kendini onlara iyice tanıtıp seninde onları tanıyacağın güne kadar
eğer sen ona yorum yaparsan aile ile işgili bu laf arta arta karşı tarafa gider
sonuçta sana birilerini karayan eleştiren kesinlikle senide eleştirip lafını ediyordur
canım öncelikle sana Allahtan sabır diliyorum
senin yapman gereken susmak yorum yapmamak taki kendini onlara iyice tanıtıp seninde onları tanıyacağın güne kadar
eğer sen ona yorum yaparsan aile ile işgili bu laf arta arta karşı tarafa gider
sonuçta sana birilerini karayan eleştiren kesinlikle senide eleştirip lafını ediyordur
Ben de öyle düşünüyorum,neyi eleştiriyordur acaba..onlara gittiğimde gayet sakin ve nazik davranmaya çalışıyorum kıyafetlerime oturumama kalkmama dikkat ediyorum,ama buluyordur bir şeyler..
eşler görüşüyor zaten benim eşimde sevmiyordu kendisini oda bıkmıştı ondan haset bir insandı canım değim gibi kendine özen göstermeyen bakımsın tenekenin tetiydi bize geliyordu 45 dakikalık yoldan eşortmanlarıyla bakımsız bakımsız bense evde onları beklerken bile giyinip kusanıyordum her seferinde bana laf sokardı baloyamı gidiyorsun diye bende sinir olurdum eşim de bana dediki sen ağzını kapatmayı bilmiyorsun alışamadın mı daha beni böyle görmeye de olsun bitsin dedi .. dedim yok anacım her seferinde çekemem ben onu kocası çeksin en son yıl başında yine aynı şeyler oldu bizde kutlayalım senin evin küçük dedi peki dedim neymiş efendim topuklu ayakkabılarıma kadar götürmüşüm evde ayakkabımı giyilirmiş saçmaymış saçımı bir gün önce buradan gitmeden kendi kuaförüme yaptırmıştım ona varana kadar eşime dedimki ben yılbaşına burada girmeyeceğim toplanıp evimize geldik o gün bugündür konuşmuyoruz..haa en komik olan olay ise bu beni 3 ocak gibi aradı ve dediki sen beni ezelinden beri kıskanırsın zaten çekemiyorsun dedi ve bende filim koptu azıma geleni saydım bıktık senden den patavatsız konuşmaların danda dedim artık yüzünü görmek istemiyorum şimdi de 3 aylık hamileyim ve aramadılar bile eşim kardeşim beni tebrik etti dedi doğumumda filan gelmez de gelirse kavucam çıkarın bunu dışarı diyicem asla istemiyorum hayatımda kendinden vazgeçmiş insanları insan gibi insan lazım bana
Sizin durum baya ileri boyutlara geçmiş,ilişkinizi kesmekle çok doğru yapmışsınız..ezelden beri kıskanıyorsun demiş ya evet pijamalarını kıskanıyorum deseydiniz
Sizin durum baya ileri boyutlara geçmiş,ilişkinizi kesmekle çok doğru yapmışsınız..ezelden beri kıskanıyorsun demiş ya evet pijamalarını kıskanıyorum deseydiniz