Saç Kesim Şekilleri yardımınıza ihtiyacım var lütfen :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sagoleraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
58
0
36
İstanbul
kızlar benim saçımda cok ama çok kırık var saçlarım kıvırcık ama şekilsiz ne olduğu belli degil bunun sebebi saçımda ki kırıklar olabiir mi ?
birde saçlarımı kısacık kestirmeyi düşünüyorum . hazal kaya'nın saçları gibi onlerı uzun arkası kısa sizce yapmalı mıyım cok kabarır mı ? çok kararsızım saçıma ne yaptımsa olmadı bal zeytınyagı lımon yumurtaa... neler neler..pantene'nin 7/24 kremı kabarmasını onlüyü ama saclarım yıne şekilsiz duruyo elektrklenıyoo cok tuhaff :çok üzgünüm:senağlama

Bnce önce kırıklarını aldır kıvırcıkARIN Bİ ŞKELE GİRERSE EĞER O ZAMN İSTEDİĞİN MODELİ KESTİR DERİM.
zaten kuafor dayım yanı istediğimi yaptırabilirim sorun olmaz da ben saclarımı kestirince kırıklarımı aldırmayı dusunuyorum dayım oyle dedi ilkonbce sacını keselım zaten kırıkları alıyoruz biz keserken dıye. ama saclarım cok kotu yhaa ne oldugu belli değil saclarımda ki kırık mı elektrklenme mi onu da bilmiyorum.senağlama

Cnm bende onu söylüyorum işte öncekırıklarını aldır ki ona göre davran yine bi şekle girmezse sakın kısa kestirme

canım benim arkadşımın da saçları kıvır kıvırdı kestirdi bob modeli. çok da yakıştı. o modeli zatn kıvrcık yapınca da çok hoş duruyuo. yakışır bence. dene derim.

evet ama saçlarım kıvırcık o yuzden percemlerıme bakamıyorum duzlestırsem bile hemen bozuluyo sprey sıkınca duruyo ama yaglanmış gibi yapş yapş duruyoo :/

o zaman sakın kısa modeller tercih etme
çünkü kabarıp hepsi tepende yumak gibi toplanır
hergün fönle uğraşamayacağına göre :1closedeyes:

kırıkları aldır ve uzaması için dua et derim.

sacların kıvırcıksa o model olmaz bence ama duzgun kıvırcıklara sahipse o modelin biraz daha uzunu yani kıvırcık kuru haliyle omuzlarının biraz aşağısından başlayarak kısaltırsan kıvırcık da güzel olur =) ama perçek kesinlikle gitmez bence ancak hep düz kullandığında gider o da saçını yine kırar bi süre sonra yine şekilsizleşir

saol fikrin için canım benim ama benim onceden kalma percemlerim var biraz uzun ne yapcam ?

canım arkadsım da perçem kullanıyodu hep önlerine fön çekerdi. gayet hos olmus onunki. ayrıca kardeşmde de bu model var. onun saçları düz gerçi ama onun önünde de perçem var öyle kullanan çok var yani. ama arkadasların dediği gibi biraz uzun kestirirsen daha iyi olur bence. rahat kullanırsın.:3:

Back
X