Yardiminiza Ihtiyacim Var Melekler...

Gecegozlucano

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
40
0
86
40
Çorum
Ben Nisanliyim Ve Temmuz Ayinda Dügünüm Olacak. Nisandan Sonra Dugun Tarihini Konustuk. Ve Kaynanam Dedi Dugun Salonunu 1. Ay Gibi Tutariz. Kaynanam 15 20 Gun once Aradi Ve Dugun Salonlarinin Hepsinin Dolu Oldugunu Ve Sadece Bir Yerde Bos Salon Bulduklarini Soyledi. Ama O Salon Cok Eski Inanilmaz Derecede Berbat Bir Yer. Cocuklugumdan Buyana O Salonda Yapilan Dugunlere Hic Gitmedim Daraltiyor Beni Orasi. Ama Tanislarinin Yeri Baya ucuza Kapatacak Dusuncesi Var Saniyorum... Bize Bunu Diyince Annem Dedi Bence Olmaz Cunku Orda Yapilan Akraba Dugunlerine Bile Gitmedi Kendi Dugununude Istemez. Cidden Oyle Oldu Konustum Kaynanamla Dedim Ben istemiyorum Orayi. Bi Kac Gun Sonra Cagri Biraktilar Aradim Nisanlim Istedigimiz Salonda Yer Bulmus. Hemen Tutmasini soyledim Ama Annesi ile Ne Konustuysa Oda Kaldi. Simdi Nezaman Salon Isini Sorsam Nisanlima Bana Dedigi Tek Sey Ben Artik Karismiyorum Nezaman Evde Bu Konuyu Acsam Kusluk Oluyor Annemle Konus. Bu Cevabi ALmaktan Biktimmmmmmmmmmmmmm... Ne Yapmam Nasil Davranmam Gerekiyor Sizce?

tabii ki kaynananla acik acik konusup dugununun orada olmasini istemedigini soyleyeceksin, neyden cekiniyosun canim? bu senin dugunun yerini, zamanini herseyi senin istedigin gibi olmali. ayrica sunu da soyliyim, herseyi istedigin gibi yap yoksa sonra insanin icinde kaliyor keske soyle olsaydi, ben sunu istemistim ama olmamisti falan diye...hadi kayinvaliden ucuza getirmek istiyor anladik ta nisanlinin boyle yapmasi cok ayip bence. bu arada benim dugunum 2 hafta icinde planlandi ve yapildi, merak etme yer mutlaka bulunuyor...kaynanan yalan soylemis yer yok diye, ne kadar ayip...sen buna hic tepki gostermedin mi tatlim? ben olsam kaynanama iki uc laf sokar utandirirdim ve nisanlimi da annesine uydugu icin bir guzel benzetirdim yani iyi bir firca cekerdim. nedense artik ozellikle erkek tarafi herseyi ucuza getirmeye calisiyor, kurnazlar ya alsanaalsanasmile

Nisanlin isin kolayina kaciyor, Annesi ile kötü olmamak icin tabiri caizse basindan atiyor seni bana göre.:delphin:

Bence sen hic yüz göz olma kaynananla bu konuda....Annene veya baska bir aile büyügüne söyle onlar konussun!
Kesinlikle o salonu istemiyor, dügün denilen sey bir defa oluyor, hepimizin gönlü olsun diye iylikle konussunlar kaynanala...:delphin:

bacım düğünü 1-2 hatta 3 ay bile ertele
ama istediğin yerde düğününü yap
bu bir kez yapılıyor ve inan yıllar geçse de kaç yaşına gelirsen gel o heves geçmiyor ve hap gözün bu konuda aç oluyor...

Nişanlının tavrı nekadar tuaf ben artık karışmıyorum nedemek..
Kim karışacakmış peki düğün salonundan dahada önemli nişanlının sana karşı yaklaşım şekli.
nişanlınla iyice bi konuş bence sen,içinden çıkamadığı herşeyde ben karışmam diye böyle geri çekilecekse hemen işin çok zor senin...
Ben karışmam diye bişey olurmu:kahve:

Düğün salonlarının dolu olması bana pek inandırıcı gelmedi.Kesinlikle istemediğin yerde düğününü yapma,sonra için sızlar hatırladıkça, eşine ve ailesine karşı soğukluk duyarsın.Nişanlının aradan çekilmesi,ben karışmıyorum demesi çok ayıp,kendi muhatap olacak ailesiyle sen değil.Ben nişanlıyken bana böyle bişey deseydi çok fena cıngar çıkartırdım valla Çok üzgünüm çoook .Biraz sert konuştum ama kusura bakma senin adına çok sinir oldum arkadaşım.Sen kesinlikle karışma ya nişanlın halletsin bu olayı yada ailen konuşsun ailesiyle.

ıstediğin yerdeki düğün salonunun boş olacağı zaman yapın düğünü o zaman,beklesinler madem.Nişanlına çok kızdım,umarım herşeyde aradan çekilip ben karışmıyorum demez.

İstediğin yerdeki düğün salonunun boş olacağı zaman yapın düğünü o zaman,beklesinler madem.Nişanlına çok kızdım,umarım herşeyde aradan çekilip ben karışmıyorum demez.

Büyük ihtimal herzaman ben karışmıyorum diyecek :1no2:

Benim hiç tahammül edemediğim bişeydir,sen söz dinletemiyosan kendi ailene kızcağaz nasıl sözünü dinletsin...

Benim dugunum istedigim salonda gelinligim istedigim gelinlikten alindi binbir kavga gurultu tartismalar ile.. istedigimi yaptirdim diyeceksinki dugunde mutlu mu idin yuzun guluiyormuydu yok cunku kayinvalidenin surati bes karis esim ve ben yorgunluktan oluyorduk ayakta duramiyorduk salonun yarisindan cogu bos erkek tarafi yok gibi idi ...yani diyecegim su istedigin salon istedigin gelinlik ama o gunu huzurla gecirmedikten sonra bi anlami yok kavgaya gurultuye gerek yok derim ben bu kendi dusuncem tabiki...ama inanki dugun cdsini hala izlemedim 6 aylik evliyim ama bakmak istemiyorum birkez bile bakmadim hala hazir degilim birak istedikleri salonda yapsinlar gnunu maffetmesinler yuzleri gulsun yeter bence amas en bilirsin

ne olursa olsun dediğini yaptır bu bir başlangıç eğer kaynanan sana baskı kurarsa evlendikten sonra da çekeceğin var benden söylemesi..ailen gerekirse bastırsın kızımızın düğününü orda istemiyoruz diye..azcık sert ol o kaynanayı da gözüm tutmadı..benimki de çok fenaydı düğün öncesş hatta düğünde surat asmış gelen geçen sordu neyi var diye ama herşeye rağmen ben çok eğlendim yalnız düğün cd sini izledikçe onun o tavırlarını gördükçe daha da soğuyorum kadından

Doğru olan senin açıkca konuşman ama eğer yapamıyorsan annene söyle kayınvalidenle konuşsun. Orada düğün istemiyoruz desin olsun bitsin.

canım anladığım kadarıyla nişanlın annesin ağzının içine bakan onun sözünden cıkmaya cesareti olmayan biri.daha işin başındayken annesini karıştırıyorsa ilerde evlilikte probleme yol acması kaçınılmazdır.en basitinden eve su alınacakken bile anneme bir sorayım yada anneme bir sor diyecektir.siz başbaşa karı koca bişeye karar veremiyeceksiniz.bunlar acı gercekler ama gözünü ac bak derim.evlilik bu cocuk oyuncagı degil gücü olmayan sorumluluk almaya girişmesin bu işe derim.

valla kayınvaliden değil nişanlın ile konuşacaksın aileleri karıştırmadan halledelim bu işi diyeceksin sonra da nişanlınla gidip salonu tutacaksın kayınvalidene ve annene de bizim düğünümüz artık aile olacağız bunların sorumluluğunu alabiliriz diyeceksin

denenmiştir etkilidir düğünden sonra da fazla yüz bulamaz bu sayede ama tabi burda kilit isim nişanlın bak mesela benim kayınvalidem kızına düğün yapılmadı diye düğünüm olsun istemedi en son para yok gibi bi laf etti ben de yoksa bir yıl daha bekler olunca evleniriz dedim gerçi gene para vermediler biz hallettik ayrı ama sonuçta düğünüm oldu

sen de nişanlına en kötü valla felan yerden yer ayarla düğünü boş olduğu zamana atıveririz gerekirse seneye de olur diyeceksin ailen de seni destekleyecek nişanlın işin ciddi olduğunu anlayınca istediğin yeri de ayarlar annesiyle de gerekirse küser merak etme şimdiden dişini göstermezsen ileride bu kayınvalide sizin herşeyinize müdahil olur nişanlın da ses çıkarmayacağı için sinir olursun

bu senin düğünün istediğin salonda istediğin gelinliği giyceksin tabiki tam istediğin gibi olmalı herşey.ama bence daha şimdiden yüz göz olma kimseyle ne demek ben karışmıyorum senin isteklerini yerine getircek kişi nişanlındır.ne o çocuk gibi ben karışmıyorum diyip kenara çekilmek valla şimdiden böyle yapıyorsa sonraki karışmamalarını düşünemiyorum bile

Sonuc olarak dugun senin dugunun olacak,sakin pes etme yok yada gonulleri olsun diyede oyle sacma bi dugun salonunda evlenme derim ben.Herzaman icinde bi ukte kalmasini istemiyorsan bunu sakin yapma....Git kayinvalidenle konus istemedigini acik acik soyle zorlada guzellik olmazki canim,oyle nisanlini falan araci yapma git yuzlerine soyle yok diyecek halleri yokya...

bence sen bu konu hakkında hiç muhatap olma ne kaynananla ne de nişanlınla..bırak anne ve babanla konuşsunlar.sonuçta sana söz geçirmeleri kolay.ama anne ve babana karşı bir yere kadar ısrarcı olabilirler.sen bence nişanlına ben karışmıyorum.annem babam istemiyor ne yapayım babamla konusun de.o demiş ya ben karışmıyorum annemle konu diye.bunu misilleme olsun diye yap demiyorum.bence olması gereken bu.bu tip işler aile büyükleriyle kararlaştırılır.ama kaynanan gibi kendi çıkarı doğrultusunda istediğini yaptırmaya çalışanlar kime diş geçirebileceğini düşünürse onunla konuşur.dediğim gibi bence sen çekil aradan.babam istemiyor orayı de babana anlatsınlar dertlerini..umarım gönlüne göre bir düğün olur canım;)

ne demek bu konuyu annemle konuş beni karıştırma?
nikah masasına da annesiyle oturun bari rahatını bozmasın beyfendi

bu sizin meseleniz olmalı ya benim bildiğim yerini evlenecek çift belirler maddi yardımı da aile yapar yada yapmaz..

ben olsam ne yapar ne eder istediğim yeri kiralatırdım,yok eğer benim isteğim dışında bir yeri kiralarlarsa,gitmezdim düğünüme.damatla ailesi karşılıklı göbek atar akşamda paşa paşa evlerine dönerler hep beraber.

nişanlınızda hata gördüm ben,koskoca kadını daha akraba olmamışken siz mi ikna edeceksiniz bir de,anasıdır gitsin konuşsun işte :umursamaz:

Nedense erkekler kolay yolu bulmus ben karismiyorum kusluk oluyor ne demek yaa bu basli basina ikinizin sorunu onun tarafinda bir anlasmazlik oluyorsa arayi o bulacak sorunu cozecek simdi kayinvalidenle konusup sen halledersen ileride de zora gelince ben karismiyorum diye kacar aman bastan koy tavrini sen kimseyle yuz goz olma

İstemediğin şeyi asla kabul etme sonuçta bir kez evleniyorsun. Hatta kavga çıkart. Senin istediğin yerde düğün yapamıyorlarsa hiç yapmasınlar sadece nikah olsun.

Back
X