- Konu Sahibi Gecegozlucano
Ben Nisanliyim Ve Temmuz Ayinda Dügünüm Olacak. Nisandan Sonra Dugun Tarihini Konustuk. Ve Kaynanam Dedi Dugun Salonunu 1. Ay Gibi Tutariz. Kaynanam 15 20 Gun once Aradi Ve Dugun Salonlarinin Hepsinin Dolu Oldugunu Ve Sadece Bir Yerde Bos Salon Bulduklarini Soyledi. Ama O Salon Cok Eski Inanilmaz Derecede Berbat Bir Yer. Cocuklugumdan Buyana O Salonda Yapilan Dugunlere Hic Gitmedim Daraltiyor Beni Orasi. Ama Tanislarinin Yeri Baya ucuza Kapatacak Dusuncesi Var Saniyorum... Bize Bunu Diyince Annem Dedi Bence Olmaz Cunku Orda Yapilan Akraba Dugunlerine Bile Gitmedi Kendi Dugununude Istemez. Cidden Oyle Oldu Konustum Kaynanamla Dedim Ben istemiyorum Orayi. Bi Kac Gun Sonra Cagri Biraktilar Aradim Nisanlim Istedigimiz Salonda Yer Bulmus. Hemen Tutmasini soyledim Ama Annesi ile Ne Konustuysa Oda Kaldi. Simdi Nezaman Salon Isini Sorsam Nisanlima Bana Dedigi Tek Sey Ben Artik Karismiyorum Nezaman Evde Bu Konuyu Acsam Kusluk Oluyor Annemle Konus. Bu Cevabi ALmaktan Biktimmmmmmmmmmmmmm... Ne Yapmam Nasil Davranmam Gerekiyor Sizce?