Yardiminiza Ihtiyacim Var Melekler...

Canım nişanlınında işine gelmiş galiba annesinin ucuz salon beğenmesi yada annesi nişanlının parasının hesabına karışıyor .ucuz salon olunca artanı kaynananın cebinemi kalcak.
Bence dikkat et maddi konulara karıştırtma kimseyi ayrıntılar çok önemli

Unutma nişanlın bundan sonra annesinin değil senin onayını almalı herşeyde sizde aile oluyosunuz sınırlarını şimdiden çizersen kimse üzülmez aklinialirimsmile

Verdiginiz Akillardan Dolayi Cok Tesekkur Ederim Melekler Baslarda Yazmis Olan Bi Kac Arkadasa Cevap Yazdim Ama Hepimize Yazamadim Kusura Bakmayin. Oyle Cok Melek Yazmiski Tek Tek Cevap Yazsam Sabah Ederim PC Basinda.

Anneme Soyledim Yarin Kaynanayi Arayacak Bakalim Bu Kez Sonuc Ne Olacak. Eger Hala Ayni Yer Derlerse Ok Diyecez Yaptiginiz Harcamaya Gore Altin Alicaz Ona Gore Haberiniz Olsun Kisasa Kisas. Onlar Oyle Yaparsa icim Kan Aglasada Dugunumde, En Azindan Maddi Yonden Dusundugu Rahatligi Vermemis Olurum. Yine Ayni Hesaba Gelir Bana. Ama Cidden Cok Bozuldu Moralim 14 Yillik Birlikteligede Cizgi Cekilmiyor Hele Hele Butun Aile Ile Beni Bu Olay Karsi Karsiya Getirdi Kavgalar Kuslukler Oldu. Simdi Atsam Yuzugu Ne Derim Cevremdekilere...senağlama Birde Onu Ben Cok Seviyorum Nasil Birakirim Buyuk Bir Cikmaz Icindeyim Allahim Yardim Etsin Görsün Gozumden Akan Yaslarida Bi Yol Gostersin Banasenağlamasenağlama

vallahi senin gibi uslu gelini buldugu icin dua etsin kayinvaliden. ben olsam kabul etmezdim istemedigim yeri. nisanlinin simdiden kendini geri cekip senin istedigini yapmamasi hos degil bence. uc bes kurus daha fazla ver ama sevdigin kizin gonlunu yap de mi ne var bunda yani...bir kez olacak bir sey bu...ne diyeyim canim hayirlisi neyse Allah sana onu versin. mutluluklar dilerim

Cok Tesekkur Ederim Melekler Ilginiz Ve Cevaplariniz icin Bakalim Bizimkiler Konusacak Bi Kac Gun icinde... Sonucu Yazarim Size Yinesenağlama

annesinin lafina bakan kilibik erkek.. :oklava: daha nisanliymissin canim sert olucak ama resti cek o nisanlin olucak kisiye yoksa evlendikten sonra yandiginin gostergesidir bu...

nişanlının tavrıda cok ilginç yani ne demek ben karısmıyorum evde küslük oluyor kesinliklede istediğin salonda yaptır ucuzuna kacmasın kaynananada gıcık kaptım he :hulya:

Konu Kapanmistir Desteklerinizden Ötürü cok Tesekkur Ederim Kizlar.a.s. Mutlu Son...hihoyyyt En Kisa Zamanda Dugun Tarihimi Sizlerle Paylasacagim.opuyorumnanaktan Istedigim Salon Oldu. Nisanlimda En Sonunda Kendine Yakisani Yapti Ve Soyledigi Sozun Beni Nekadar incittigini Ve Cok Yanlis Bir Soz Oldugunu Anlayip Ozur Diledi. Yani Anlayacaginiz Nisanlim Özüne Döndü.olumunekankayizsmile

O onun annesı o konussun sen daha bastan kotu olmaaa haa olacaksanda bırkere tatlı dılle kaynana anlat anne ben orayı sevmıyorum bırkere olacak bak oglunund ugunua ıyı olsun oda sevmıyor orayı dıye tatlı dılle anlattt baktın olmuyor asıl bastırması gereken oglu "anne ozaman ben gelmıyorum damatsız dusun yapmak ıstıyorsan buyur tut" desın yada nıye ıllede salon kır dugunu yapın cok guzell sımdıkı aklım olsa oyle yapardım salonda sız egelenemıyorsunuzkı mıllet eglenıyor sız parasını odguyorsunuzzz

Back
X