Yardımınıza ihtiyacım var 😔

Azraaaa2906

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2019
1.842
1.434
53
25
Kızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi biraz zaman geçti aradan ama size var mı

Eklentiler

• IMG_20191231_160914.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 130
Yeni bir test deneyin idrarı 3 damla damlatın. Ondada çıkarsa vardır çıkmazsada adetiniz gecikince tekrar yapın. Yada direk kan verin

Kızlar lütfen testime Bi bakın adetime 3 gün var ikinci çizgi dağılmış gibi ben testi yaptım 5 dk bekledim sonra markete gittim geldiğimde böyleydi biraz zaman geçti aradan ama size var mı
Bu durumda hamile gorujuyorsun 2.kizimda ayni bu sekilde cikmisti ultrasonda kese bile gorunmemisti kan tahlili.ile cikmisti ve 4 haftalikti

Bu durumda hamile gorujuyorsun 2.kizimda ayni bu sekilde cikmisti ultrasonda kese bile gorunmemisti kan tahlili.ile cikmisti ve 4 haftalikti
Testimi tekrarladım bu seferde çok silik pembe Bir çizgi gördük biz eşimle ama var mı acaba bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_20200102_071104.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_20200102_070612.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 97
Testimi tekrarladım bu seferde çok silik pembe Bir çizgi gördük biz eşimle ama var mı acaba bilmiyorum
Evet supheli gebelik gibi bence bir kan tahlili yaptir orda kesin cikiyor.adet gecikmesi olmadan pek dogru sonuc verniyor bunlar ama erken gebelik testleri var gecikne olmadan da tam sonuc veriyor birde onlardan dene istersen

Evet supheli gebelik gibi bence bir kan tahlili yaptir orda kesin cikiyor.adet gecikmesi olmadan pek dogru sonuc verniyor bunlar ama erken gebelik testleri var gecikne olmadan da tam sonuc veriyor birde onlardan dene istersen
Bu yaptığım test ondan aslında ama bilmiyorum yarın adet olmam lazım umarım olmam

Bir test daha alip idrarini biraz bekletip oyle dene birde istersen ama en kesin sonuc kan testi tabiki

Çok silik ama var gibi geldi bana. İnşallah vardir. Kan testi yaptir kesin sonucu ögrenirsin. Hayirli haberlerini bekliyorum. Rabbim gönlüne göre versin insallah

Benim de 4 gün kala böyle çıkmıştı aynı testle ama yarım saat-1 saat geçince baya çizgi görünüyordu. Bir daha kontrol et testini iyice belirginleştiyse var canım Allah gönlüne göre versin

Benim de 4 gün kala böyle çıkmıştı aynı testle ama yarım saat-1 saat geçince baya çizgi görünüyordu. Bir daha kontrol et testini iyice belirginleştiyse var canım Allah gönlüne göre versin
Evet dediğin gibi daha da belirginleşmiş inşallah vardır ya

Çok silik ama var gibi geldi bana. İnşallah vardir. Kan testi yaptir kesin sonucu ögrenirsin. Hayirli haberlerini bekliyorum. Rabbim gönlüne göre versin insallah
Hamileyim kuzum çok şükür sağlıkla ilerler inşAllah

Eklentiler

• IMG_20200106_174456.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 45
Bende test yaptığımda böyleydi. Çok silik çift çizgi. Kan tahlili yaptırdım gebe olduğumu öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…