- 31 Mart 2016
- 487
- 153
- 103
- 36
- Konu Sahibi Azraaaa2906
-
Hadi bakalim hayirli haberlerle gel inşallah. Bende persembe gunu gidecegim. Zaman gecmek bilmiyor sankiYarın gidiyorum inşAllah
Aynen öyleHadi bakalim hayirli haberlerle gel inşallah. Bende persembe gunu gidecegim. Zaman gecmek bilmiyor sanki
İlk kontrolün müHadi bakalim hayirli haberlerle gel inşallah. Bende persembe gunu gidecegim. Zaman gecmek bilmiyor sanki
Yok canim gecen hafta pazartesi gunu gitmistim. Beta degeri 2 katina cikmisti. Erken oldugu icin kese gorunmedi. Persembe gunu gel dedi bakalim keseyi gormek icin gidecegiz insallahİlk kontrolün mü
İnşAllah hakkımızda hayırlısıYok canim gecen hafta pazartesi gunu gitmistim. Beta degeri 2 katina cikmisti. Erken oldugu icin kese gorunmedi. Persembe gunu gel dedi bakalim keseyi gormek icin gidecegiz insallah
Aynen canim. Hayirli haberlerini bekliyorum.İnşAllah hakkımızda hayırlısı
Ne yaptin canim gittin mi doktoraYarın gidiyorum inşAllah
Gittim kuzum kan verdim de sonuçlarını bekliyorum sağlık ocağında verdim kanı intertte görürsünüz akşam dediler bekliyorum bakalımNe yaptin canim gittin mi doktora
Bakmadin mi ic banada oyle demislerdi oglen 2 de baktim cikmisti sonuclrGittim kuzum kan verdim de sonuçlarını bekliyorum sağlık ocağında verdim kanı intertte görürsünüz akşam dediler bekliyorum bakalım
Bakıyorum sürekli ama kısmi onaylandı yazıyorBakmadin mi ic banada oyle demislerdi oglen 2 de baktim cikmisti sonuclr
Hayirlisi bakalim. Cok heyecanliBakıyorum sürekli ama kısmi onaylandı yazıyor
Ya aynen öyle çok merak ediyorumHayirlisi bakalim. Cok heyecanli
Kuzum merhaba keseyi ve kalp atışını duydun mu gördün mü naptın merak ettimHayirlisi bakalim. Cok heyecanli
Keseyi gördüm kuzum. Ama perşembe günü hafif kanamam oldu dr a gittim hemen. Normalde sat gore 7 haftalikti o zman dr ultrasona gore 5 haftalik oldugunu soylediKuzum merhaba keseyi ve kalp atışını duydun mu gördün mü naptın merak ettim
Sen ne yaptin gittin mi dr a nasil geciyorKuzum merhaba keseyi ve kalp atışını duydun mu gördün mü naptın merak ettim
Bende geçen hafta çarşamba gittim keseyi gördük benimde bugün çok kasık ağrım var inşAllah kötü bişey değildir cuma günü bidaha gidicem bakalımSen ne yaptin gittin mi dr a nasil geciyor
Dinlen canim inşallah hic bir sey olmaz. Iyi dusunelim iyi olsun insallahBende geçen hafta çarşamba gittim keseyi gördük benimde bugün çok kasık ağrım var inşAllah kötü bişey değildir cuma günü bidaha gidicem bakalım
Ultrasonda kac haftalik gozukuyordu bi de kese kac mm idi canimBende geçen hafta çarşamba gittim keseyi gördük benimde bugün çok kasık ağrım var inşAllah kötü bişey değildir cuma günü bidaha gidicem bakalım
5+6 ydı galiba canım 6 mm diUltrasonda kac haftalik gozukuyordu bi de kese kac mm idi canim
Tamam kuzum çok tesekkur ederim.5+6 ydı galiba canım 6 mm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?