- 23 Şubat 2015
- 154
- 44
- 48
- 37
- Konu Sahibi tugcekaraca
-
Üzülme canım kimyasal gebelik sağlıksız gebelik oluyo. Demekki kendiliğinden de hamile kalabiliyosun bu güzel bişey. Ek takviye olarak besleyici şeyler yesin eşin sende ye inşallah bu ay olur. Eşin için keçiboynuzu özü ve çakşır suyunu öneririm hem kalitesini hem sayısını artırıyo.Konu hakkında bilgisi olan yok mu acaba ????
Çok geçmiş olsun kardeş:-( bende senin gibiyim kendiliğinden oldu derken bir aylık düşük oldu bende de adetler düzensiz. Tabi ben daha on aylık evli sayılırım. Pek bilgili değilim ama geçmiş olsun demek istedim. Banada herkes kendiliğinden gebe kalabiliyormussun bu güzel birşey diye teselli verdi bende onunla teselli buluyorum şimdilik.Adetim oldu olası düzensiz o yüzden adetim şu kadar geçti diyemicem.Ama dün bir arkadaşımın zoruyla idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı.Daha sonra gidip kan testi yaptırdım özel bir hastanede 78 çıktı beta değerim. Neyse havalara uçma fasıllarını geçiyorum aradan iki saat sonra 1 avuç kan geldi kokrtum başka bir hastaneye gittim orda değerime bakıldı ve 62 çıktı değerim kimyasal gebelik dediler.Akşamdan beri gözümde yaş kalmadı 2 aşılama 1 tüp bebek olumsuz denemelerden sonra kendiliğinden hamile kaldım diye o kadar sevinmiştim ki ama herşey kursağımda kaldı şimdi merakım şu ki acaba böyle bişey başına gelip tekrar değeri artan oldu mu?
Çok geçmiş olsun kardeş:-( bende senin gibiyim kendiliğinden oldu derken bir aylık düşük oldu bende de adetler düzensiz. Tabi ben daha on aylık evli sayılırım. Pek bilgili değilim ama geçmiş olsun demek istedim. Banada herkes kendiliğinden gebe kalabiliyormussun bu güzel birşey diye teselli verdi bende onunla teselli buluyorum şimdilik.
Canm sağlıksiz gebelikse kendiliğinden atılıyor bebisler. Eşin için keçiboynuzu kürü denedinizmi? Kendin icinde soğan kuru deneyebilirsiniz. Pekmezlerde cok faydalı inşallah Rabbim gönlüne göre versin canm
Kanamanız çok yoğun mu? Kırmızı pembe kahverengi nasıl? Cihazlar arası fark olabilir çok küçük bir sapma. Çok umutlanmayın tabi kimyasal da olabilir ama bence çok yoğun kanamanız yoksa ayaklarınızı kaldırıp dinlenin iki gün sonra tekrar test yaptırın. Aynı saatler aynı hastanede. Hakkınızda hayırlısı olsunAdetim oldu olası düzensiz o yüzden adetim şu kadar geçti diyemicem.Ama dün bir arkadaşımın zoruyla idrar testi yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı.Daha sonra gidip kan testi yaptırdım özel bir hastanede 78 çıktı beta değerim. Neyse havalara uçma fasıllarını geçiyorum aradan iki saat sonra 1 avuç kan geldi kokrtum başka bir hastaneye gittim orda değerime bakıldı ve 62 çıktı değerim kimyasal gebelik dediler.Akşamdan beri gözümde yaş kalmadı 2 aşılama 1 tüp bebek olumsuz denemelerden sonra kendiliğinden hamile kaldım diye o kadar sevinmiştim ki ama herşey kursağımda kaldı şimdi merakım şu ki acaba böyle bişey başına gelip tekrar değeri artan oldu mu?
Kanamanız çok yoğun mu? Kırmızı pembe kahverengi nasıl? Cihazlar arası fark olabilir çok küçük bir sapma. Çok umutlanmayın tabi kimyasal da olabilir ama bence çok yoğun kanamanız yoksa ayaklarınızı kaldırıp dinlenin iki gün sonra tekrar test yaptırın. Aynı saatler aynı hastanede. Hakkınızda hayırlısı olsun
Benim değerim regle 4 gün kala 67 idi ve öğrendikten 1 gün sonra hem kahverengi lekelenmem hem kırmızı kanamam oldu. Dedim düşük yapıyorum. Ama sonra kırmızı kanamam kesildi. Ben takip bile yapmadım. Nasıl bir güvense 2,5 hafta sonra direk doktora gittim. Ve bebeğimin kalp atışlarını duydum. Benimde öncesinde kayıplarım olmuştu ve çok umutsuzdum. Ama ben bebeğime inandım siz de İnan'ın. İnşallah size tutunur. Bu arada makine sapması ihtimalini önlemek için aynı hastanede test yaptırmanızı ve düzgün artış olup olmaması 48 saatlik süreçte daha net anlaşıldığından 48 saati beklemeniz size küçük bir tavsiyemdir.Kanamam dün 1 avuç geldi kesildi sonra bu sabahda aynı şekilde geldi ve yine kesildi. Pazartesi testi tekrarlamayı düşünüyorum yada yarın.
Benim değerim regle 4 gün kala 67 idi ve öğrendikten 1 gün sonra hem kahverengi lekelenmem hem kırmızı kanamam oldu. Dedim düşük yapıyorum. Ama sonra kırmızı kanamam kesildi. Ben takip bile yapmadım. Nasıl bir güvense 2,5 hafta sonra direk doktora gittim. Ve bebeğimin kalp atışlarını duydum. Benimde öncesinde kayıplarım olmuştu ve çok umutsuzdum. Ama ben bebeğime inandım siz de İnan'ın. İnşallah size tutunur. Bu arada makine sapması ihtimalini önlemek için aynı hastanede test yaptırmanızı ve düzgün artış olup olmaması 48 saatlik süreçte daha net anlaşıldığından 48 saati beklemeniz size küçük bir tavsiyemdir.
biz bunların hepsini denedik canım ilk kez gebe kalmıştım hevesim kursağımda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?