- 21 Ocak 2018
- 4
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Aydininaski
-
İstemiyorsan zor o iş. Hele de çocuk sana naklen yayın yapıyor. Allah bilir yası da küçüktür. Bence boşver unut gitsin. Seni isteyenlerle gel oynaya evlenÇok üzülüyorum istemediğimi bilmek beni çok uzuyor askerden geldiğinde olmaz derlerse ne yaparım diye düşünüyorum
ailesi istemediği için senden vazgeçerse, seni çok sevmiyor demektir.Çok üzülüyorum istemediğimi bilmek beni çok uzuyor askerden geldiğinde olmaz derlerse ne yaparım diye düşünüyorum
adam akıllı evinde beklesin demiş
Kaderinde o varsa kendilerini yirtsalarda boş kaderinde yoksa da kendini yirtsanda boş ayrıca o olmasa ada hayat sonu değilÖncelikle merhaba allahın selami üzerinize olsun inşallah benim bir derdim var hepinizden yardım bekliyorum psikolojim çok bozuk olumlu şeyler yazarsanız çok mutlu olurum benim 7 aylık bir ilişkim var ama ailesi beni istemiyor başlarda hiç istemiyorlardı ama erkek arkadaşım baş kaldırınca annesi allah büyük allah sizi birbirinize yazmissa biz ayiramayiz demiş adam akıllı evinde beklesin demiş ama tabi kesin konuşmuyor askerden sonra kısmet diyor erkek arkadaşımı çok boguyorum sürekli ağlıyorum bekle diyor bana güven diyor sizler ne diyorsunuz
Peki sizin aceleniz ne neden bu kadar üzülüyosunuz
Neden öyle dedinizMuhtemelen asker dönüşü sizi terk edecek ve ailesinin uygun bulduğu biriyle nişanlanacak.
Kırmak için söylemedim ama bu mevzular genelde buna bağlanıyor. Ailesinin şu anlık sakinliği sevdiceğinizin askere gidecek olmasından zaten.Neden öyle dediniz
gerçekler acıtır.Keşke buraya bu konuyu yazmasaydım o kadar kırıcı yorumlar var ki neyse allah'a emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?