Yardımınıza İhtiyacım Var!

ringring

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
197
0
0
İstanbul
Öncelikle merhaba foruma yeni geldim.

Malum mezuniyet telaşı herkesi sardı. Benimde küçük kuzenim 8. sınıftan mezun olacak. Benden siyah dantelli elbise istedi. Danteli kısa kola kadar olacak. Bende onun yaşına uygunluğu konusunda endişeliyim. Sizce dantelli siyah elbise ona ağır olur mu?

canım şimdiki çocukların maşallahı var gayet hormonlu gelişmiş oluyolar. ben o kadarken çiroz bişeydim. giydiğim hiçbişi de yakışmazdı. muhtemelen yeğenin gayet büyümüş durumda. siyah dantelli elbise konusunda haklı olabilirsin ama bence bırak istediğini giysin. içinde kalmasın. bir daha o güne dönemeyecek. yinre de siyah dantelli bir modeli ona uyarlayabilrsin. kesin kararlı değilse daha renkli bişiler konuusnda da ikna edebilrsin. hayırlı olsun şimdiden

güzelim dantelli elbise olur tabi malum çoğu kız çocuğu ve bayanlar dantele bayılırlar ama rengi olmaz niye çünkü
1-yaşı için çok ağır bir renk siyah 50 yaş üstü bayanların tercih edeceği bir abiye rengi olmalı
2-mezuniyet için hoş olmaz konsept uygun düşmez...

Teşekkürler. Biz de zaten daha renkli bir şeyler bakmaya karar verdik. Yardımlarınızdan ve cevaplarınızdan dolayı tekrar teşekkür ederim.

Back
X