yardımınıza ihtiyacım var :(

anqeLoyku

UtKum DünYaMa HoşqeLdİn..
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
381
0
46
Kocaeli
mrb kızlar...
ben geçtiğimiz hafta cuma günü evde temizlik yapim dedim farketmeden kendimi çok zorlamışım aşırı derecede terledim kolumu kıpırtadıcak halim kalmadı sonra uzanım dedm terim üstümde kurudu belimi sakatlamışım :( belimin sağ tarafı çok zonkluyo ağrı dayanılcak gibi değil ne uyuyabiliyorum nede kalkıp oturabiliyorum ağlaya ağlaya bi hal oldum 4 gündür böle...
dün gece de fenalaştım ağlamaya basladım tutamadım artık kendimi eşim acile götürmek istedi ben istemedim hamileyim yanlış bir şey yaparlar diye korktum...
ALLAH'TAN bebeğimin hareketlerini hissediyorum çok korktum bir şey oldu diye.
Ağrım hep var hiç geçmiyo gece daha da çok azıyo o zaman dayanamıyorum ne yapabilirim bilen varmı nolur yardım edin :(:emir_bebek::nazar:

Canım evet evin işleri bizleri bekliyor ama hamilesin hemen doktorunla görüş ve durumunu anlat .. İleriki dönemde daha büyük sorunlar çıkabilir.. Doktorunla paylaş canım en azından seni yönlendirir..

Geçmiş olsun..

Canım evet evin işleri bizleri bekliyor ama hamilesin hemen doktorunla görüş ve durumunu anlat .. İleriki dönemde daha büyük sorunlar çıkabilir.. Doktorunla paylaş canım en azından seni yönlendirir..

Geçmiş olsun..

Doktoruma söledim canım bana bir jel önerdi internetten araştırdım özellikle hamileliğin son 3 ayını geçiren hamilelere yasakmış...
Bende tedirgin oldum almadım doktorlara da güvenilmiyor artık.Ben körfezde özel marmara hastanesine gidiyorum geçen doktorumla doğum hakkında konuştuk,eşim normal doğummu olucak diye sormuştu doktorum da bebeğin ve annenin durumuna bağlı vs vs demişti...
SONRA NE DESE BEĞENİRSİNİZ =(
normal doğumun bir tek dez avantajı var oda sancının ne zaman geliceği belli değil eğer gece sancınız gelirse gece bakamıyoruz gece ekibimiz yok dedi kala kaldık.
izmit'te 2 hastane de gece doğuma açık olan hastane varmış şimdi onları araştırıyoruz bakalım nasıl olucak :44:

Dün eşim bebe yağı almış belime masaj yapmak için masajı yaptı kuş gibi hafifledim ama bi yarım saat sonra tekrar başladı artık sancısı karnımada vurmaya başlıyo eşime bişey demiyorum ama korkuyorum hiç geçicek gibi değil oda ruh gibi oldu kaç gündür evi on dakıkada bir arıyo iyimisin diye ağrım oluncada dayanamıyorum napıcam bilmiyorum inşallah bir an önce geçer töbe bir daha böle temizliğe kalkışmam ALLAH herkese sağlık versin gerçekten herşeyden önce sağlık geliyo:44:

Hmm doktorun bu ilacın yan etkisini bilmiyor muydu acaba :/:/:/ Dinlen canım yapabileceğin şu anda o var.. İmkanınız varsa bu tarafta bir doktora gelmenizdir.
Normal doğum evet sancısı hangi anda olur bilinmez tabi ama gece bakmıyoruz demek te saçma insanın siniri bozuluyor.... Hiç canını sıkma dinlen ayaklarını uzat başka da bişi yapma..

Ben bir gün ütümü yapıyorsam ertesi gün muhakak dinleniyorum... Yapabilecek bir şey yok çünkü cidden bacaklarım kasılıyor hareket edemiyorum acısını biz biliriz.. Sağlıkla inşallah bebeğini kucağına alırsın...

Hmm doktorun bu ilacın yan etkisini bilmiyor muydu acaba :/:/:/ Dinlen canım yapabileceğin şu anda o var.. İmkanınız varsa bu tarafta bir doktora gelmenizdir.
Normal doğum evet sancısı hangi anda olur bilinmez tabi ama gece bakmıyoruz demek te saçma insanın siniri bozuluyor.... Hiç canını sıkma dinlen ayaklarını uzat başka da bişi yapma..

Ben bir gün ütümü yapıyorsam ertesi gün muhakak dinleniyorum... Yapabilecek bir şey yok çünkü cidden bacaklarım kasılıyor hareket edemiyorum acısını biz biliriz.. Sağlıkla inşallah bebeğini kucağına alırsın...

Bilmesi lazım sonuçta doktor ben merak edip araştırmasam ALLAH korusun bebeğime zarar gelebilirdi ondan sonra kendimi suçlayıp durcaktım keşke yapmasaydım temizlik zorlamasaydım kendimi ben sebep oldum diye ömür boyu acısını çekicektim...
Şimdi kendi doktorum böle yanlış tavsiyede bulunuyo insan kimseye güvenemiyo çok şiddetli ağrım oluyo eşim acile götürmeye bile korkuyo yanlış bir şey yaparlar diye toplum olarak ne durumu geldik gerçekten içler acısı=(

amin canım inşallah tüm anneler bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almak nasip olur...

sen nerde oturuyodum cnm . senin normal yada sezeryan bellimi nasıl olucağı ?

Back
X