Yardımınıza ihtiyacım var

liria

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
140
0
96
İstanbul
Daha önce sevgilimle ilgili bir konu açmıştım.

Ayrılma sebebimden bahsetmiştim.

Kısaca tekrar bahsetmek istiyorum. Sevgilim ve ailesinin yıllardır tanıdığı bir komşuları var.

Yedikleri içtikleri ayrı gitmez. Adam karısını aldatıyor. 3 yaşında dünyalar tatlısı bir kızları var. Sevgilim bu durumu normal karşılamıştı.

Adamın dostuyla Facebook'ta konuşup, bir keresinde de bu adam dostu ve dostunun bir kız arkadaşıyla birlikte birer çay içmişler. Haberi yokmuş başka bir kızın da olduğundan,masallar masallar... Sonuç olarak ben bu durumu normal karşılayacak bir kişiliği olduğundan ondan ayrıldım.

Sorum şu ki;

Eski sevgilim şehir dışında okuyor. Ben ailesiyle sürekli görüşüyorum beni kızları gibi görürler. Hasta bi anneannesi var.

Özellikle onun için görüşüyorum. 6-7 yıllık bir hukukumuz var. Saygı duyuyorum onlara.

Ve bu adamın kızı sürekli olarak onlarda. Kızı el üstünde tutuyorlar.

Bu karısını aldatan Ş... ile ve karısı ile hiç tanışmadım.

Ama adam sadece tenimiz onunla daha iyi uyuşuyor bahanesi ile karısını yıllardır aldatıyor.

Aldattığı kız da evli olduğunu biliyor.

Kadını tanımıyorum. Eski sevgilimin ailesine bu konudan asla bahsedemem. Ben kötü olurum.

Bi şekilde o kadına aldattığını göstermek istiyorum.

Sizce ne yapmalıyım? Bir kadın olarak bu vicdanla,o küçücük kızın gözlerine bakamıyorum.

Not: Aldattığı kızı eşi de tanıyor. Bu kız adamın arkadaşının sevgilisiymiş.

Şimdi o adamla birlikte. Ordan tanışıyor eşi de.

Son düzenleme:
çok zor bir durum. direk olarak söylemezsn kmseye bu sefer sen kötü olursun bunu biliyorum ama kanıtlaman içinse iyi bir planım yok maalesef

tanışıyor olsam neysede, bu durumda hıç karışmam ben bu olaya

kadını tanıyor olsan neyse..

kötü olan sen olursun

sevgılının annesınle konuşmayı dene onun yerıne

ne eski sevgilinle olan bağlarını sıcak tut ne de o adamın karısına gerçekleri göstermeye çalış.
kadın sana suç bile atabilir.
neyle karşılaşcağını bilmiyosun, boşu boşuna başını belaya sokma derim :34:

tanışıyor olsam neysede, bu durumda hıç karışmam ben bu olaya

kadını tanıyor olsan neyse..

kötü olan sen olursun

sevgılının annesınle konuşmayı dene onun yerıne

Herkes karışma diyor ama, o eski sevgilim olacak Ş... öyle bir baktı ki olaya.

Karısını boşamaya kalkarsa izin vermem yok artık diyordu ama aldatmasına göz yumuyordu.

Annesine anlatamam kötü ben olurum. Ailede kötü olmak istemem.

Sadece bunu ispatlamanın bir yolu olmalı.

hayatta korktuğum şeylerden birisi de budur işte...
birisinin gizli işinden haberdar olup susmak zorunda olmak...

gerçekten çok zor...

bilmiyorum çok iyi düşünmek lazım ve öyle hareket edilmeli...

şimdilik üzerinize vazife değil gibi görülüyor ama yarın öbür gün günahlarına ortakçı olmuş olmayın boş yere...

işte hakikaten bu çok büyük bir dert....

hayatta korktuğum şeylerden birisi de budur işte...
birisinin gizli işinden haberdar olup susmak zorunda olmak...

gerçekten çok zor...

bilmiyorum çok iyi düşünmek lazım ve öyle hareket edilmeli...

şimdilik üzerinize vazife değil gibi görülüyor ama yarın öbür gün günahlarına ortakçı olmuş olmayın boş yere...

işte hakikaten bu çok büyük bir dert....

Aynen öyle. Yıllardır kadın aldatılıyor. Çocuklarından önce olduğunu biliyorum. Yani en az 3 yıldır.

Herkes karışma diyor ama, o eski sevgilim olacak Ş... öyle bir baktı ki olaya.

Karısını boşamaya kalkarsa izin vermem yok artık diyordu ama aldatmasına göz yumuyordu.

Annesine anlatamam kötü ben olurum. Ailede kötü olmak istemem.

Sadece bunu ispatlamanın bir yolu olmalı.

heee, sen o çocuktan ayrıldın mı?

ya bence bu durumda hele karışman hıç ıyı olmaz

bırde şöyle düşün, kadının karşısına çıktın kocan senı aldatıyor dedın

ne olacak? hatun senı tanımıyor kı ben olsam ınanmam nıye ınanayım kı sana, sen kımsın kı tanımıyorum (kötü anlamda demıyorum bunu)

elınde ıspat edebılceğın bırşeyler var mı? resım, vıdeo gıbı? varsa bıle gönderenın sen olduğunu anlamadan hallet bu ışı

ama dedığım gıbı ben olsam karışmazdım :26:

Okurken benim bile sinirlerim zıpladı. Aslında onların bir arada resimleri falan olsa yada yazışma gibi bir şeyler olsa, kadına posta yoluyla yollasanız. Yani ne bileyim, bile bile de susmak kötü yani. Aldatılan bir kadın var ve en önemlisi masum bir yavrucak. Böyle adamların hem sevgilileri ile hem de karıları ile keyif sürmelerine gıcık oluyorum.

Aynen öyle. Yıllardır kadın aldatılıyor. Çocuklarından önce olduğunu biliyorum. Yani en az 3 yıldır.

çok korkunç gerçekten... :25:
ne bileyim empati kurmak lazım, aynı durumda olsam ben bana söylenmesini isterdim durumun...

hem ne bileyim belki kadında haberdardır da boş vermiştir, çocukları hatırına katlanıyordur...

aşk-ı memnu da ki beşir durumundan az biraz farklı yani...
bu durum sizi içten içe iyice huzursuz edecek, her yönde hayatınızı etkileyecekse söyleyin...

ya da unutmaya çalışın...

vallahi bilemiyorum... Allahım böyle şeyleri bana göstermesin... ne yaparım hiç bilmem...
ama hep de düşünmüşümdür ne yaparım ki diye.. sonra da korkarım işte...
bilmemek daha iyi...

Canım yanlış anlama ama senin eski sevgilinin ailesiyle görüşmeni de ben tavsiye etmiyorum..
Neticede biten bir ilişki ve sen onlarla görüşmeye devam edince eski sevgilisini tekrar istiyor izlenimi uyandırdın...
Onlarla görüşmeyince de doğal olarak o minik kızı görmezsin...Böyle şeyleri eşinin bilmesi gerekiyor elbette ama bunu direkt sen ortaya çıkarmamalısın..Bir şekilde kadının numarasını bulamaz mısın acaba? Kendini açık etmeden kadınla görüşsen?

Kızlar ortak kararınız sanırım karışmamam.

Ama vicdanım hiç rahat değil hemde hiç.

Yazık ortada 3 yaşında bir kız var. Eşinin bu duruma katlandığını hiç sanmıyorum.

O aldattığı kıza bir şekilde ulaşabilirsem Facebook tarzı,şifresini falan kırarım. Bilg. Mühendisliği okuyorum da :)

Her ne kadar hakkım olmasa da. Öğrenmeliyim.

Kızlar ortak kararınız sanırım karışmamam.

Ama vicdanım hiç rahat değil hemde hiç.

Yazık ortada 3 yaşında bir kız var. Eşinin bu duruma katlandığını hiç sanmıyorum.

O aldattığı kıza bir şekilde ulaşabilirsem Facebook tarzı,şifresini falan kırarım. Bilg. Mühendisliği okuyorum da :)

Her ne kadar hakkım olmasa da. Öğrenmeliyim.

bilgisayar mühendisliği okuyor olmanız şifreleri kırmanızı gerektirmez ama aaaa lütfen yaniii :20:
sizi haklı da göstermez şifre kırmak ....

özel hayata da belirli ölçülerde müdahale etmek lazım....

birilerine birşey anlatıp ,anlatmamanız sizin tercihiniz ama insanların habersiz izinsiz şifrelerini kırıp özle alanlarına hayatlarına girmeye hakkınız yok bence

birilerine birşey anlatıp ,anlatmamanız sizin tercihiniz ama insanların habersiz izinsiz şifrelerini kırıp özle alanlarına hayatlarına girmeye hakkınız yok bence

kesinlikle, çok sinir oldum...
ben de bilgisayar okuyan tanıdıklarıma derdim şifre kırmak nasıl oluyor biliyor musunuz diye ama gelen cevap hep aynıydı; bizi hacker olarak yetiştirmiyorlar..

böyle övünerek bilgisayar mühendisliği okuyorum istersem şifreyi kırarım halleri falan ne kadar saçma........ :20:

kadına kulübeden telefon edilip söylenebilir, internet kafede oluşturulan sahte bir profille varsa facebookuna mesaj atılabilir.:18:

kadına kulübeden telefon edilip söylenebilir, internet kafede oluşturulan sahte bir profille varsa facebookuna mesaj atılabilir.:18:

telefonla söyleyip ben gizli bir dost mu desin :)

vallahi iyi düşünmek lazım.... önce söyleyip söylememeye karar verilmeli, ondan sonra karar söylemek yönünde olursa o yönde düşünülüp nasıl söyleneceği konuşulmalı bana kalırsa..

Back
X