merhaba hamisler
ben 18 haftalik hamileyim ve hic balik tuketemiyrm,ceviz yiyemiyrm,ispnk ve yesil yapraklilarida,tuketemedim cok fazla.napicam bilmiyrm,cok korkuyrm bebisimi besleyemiyrm,saglikli olmiyck diye
selam bende aynı senin gibi ne balık ne ceviz doğru düzgün tüketmedim.bebeklerimiz bizden yeterli gıdayı alıyor ancak annede eksiliyor tabiki.bende yemediğim için doktorumdan ısrarla vitamin ve balık hapı istemiştim onları kullandım vicdan azabımı bir nebzede azaltsın diye.ama sen kesinlikle yemeye çalış.kendin yapamıyorsan artık bu işleri yapan yerler var balığı temizleyip kızartıp gönderiyorlar yanıda da bol yeşil salata mis gibi.ama alacağın yeri önceden tespit et temizmi iyi yapıyorlarmı kontrol et ondan sonra al.yada ne biliim arada eşinle bir balıkçıya gidip ye derim.yani ben hap kullandım ama gerçeğinin yerini tutmaz tabiki.haaa bu arad hiç yemedim değil eşimle gittik bir kaç kez annem yaptı kayınvalidem yaptı sayelerinde brazda olsun yedim yani.üzülme sıkma canını.
Kızlar kormayın, bulantı ve iğrenme malesef bazen uzuunca sürebiliyor. Ben gebeliğimin 6.ayına kadar su bile içemedim.. Kilo alamadım.. Hiç bir şey yiyemedim kusmaktan..Cevize 10 ay boyunca ağzımı sürmedim, balık çok çok az yedim.. Salata hiç sevmem zaten.. Bebişler zaten son aylarda kilo alıp gelişiyor.. İstahınız açılınca yersiniz:=) kızım şimdı 6 aylık:) çok şükür sağlıklı:)