Allah akıl fikir versin.
Kendini kandırma bence, sevgilini sevmiyorsun.
Gerçekten seviyor olsan başkasına ilgi duyamazdın.
Ve sevgilinle beraberken başkasıyla vakit geçiriyorsun buda büyük bir hata olmuş.
Bence artık o imzanı kaldır ordan ve sevgiline daha fazla ihanet etme..
amin,cümlemize. her beşer bir gün şaşar demişler.
Bak şimdi 'hiç kimse sınanmadığı suçun masumu olamaz' biliyorum.
Ama sen erkek arkadaşının seni fazla sıktığından dem vurup bir başkasıyla hoş vakit geçiriyorsun.
Erkek arkadaşına aşık olduğunu belirtip diğeri ile uzaklaşamadığını söylüyorsun.
Sencede yaman bir çelişki yok mu?
Bence biraz daha basiretli bir bakış açısına ihtiyacın var.
Bence sız ne ıstedıgınızı bılmıyorsunuzhem sogudum, hem delı gıbı sevıyorum, dıyosun hemde gıdıp baskasına ılgı duyup zaman gecırıyosun sımdıde eskısıyle aramızı duzelttık dıyosun.
bu ne perhız, bu ne lahana tursusu?bır kalpte 2 ınsan sıgmaz
diğer kisi için m. diye bahsedeceğim.
m. için içimde aşk gibi bir duygu yok sadece arkadaş olarak bağlanmıştım.
neden bu kadar kızdınız ki kızcağıza olabilir böyle kafa karışıklığını herkes yaşayabilir tatlım kaç yaşındasın bilmiyorum ama o insanla görüşme görüşeceksen bile başkasıyla birlikte olduğunu söyle dürüst ol elbette ki sosyal arkadaşların olacak ama belirli bir saygı ve resmiyet çerçevesinde,aynı şey erkek arkadaşının başına gelse biz hanımlar hemen kavga çıkarırız empati kur ona göre davran bence bu şekilde yaparsan daha doğru kararlar alırsın hakkında hayırlısı olur inşallah
adam boşuna sıkmıyormuş demek ki...
peki sevgiliniz aynisini yapsaydi kabullenirmiydiniz
sevgilimin m.nin bana aşık olması dışında herşeyden bilgisi var.
tabi ki kabullenemezdim ama bende kendimi düzeltmk miçin yardım almak için burada konu açtım ..
Ben anladım seni. İçten içten bir şeyler hissetmeye başlamışsın ama sonuçta eyleme dökmek istemiş ama vicdanen yapamamışsın. Kafa karışıklığı yaşıyorsun tavsiyem ikisinden de bir süre uzaklaşıp düşünmen. Ama zaten ilkini yeterince sevseydin ikincisi olmazdı diye bir laf vardır ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?