• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var :(

Üzülerek söylüyorum yanılmak çok isterim ama bu işin sonu kötü göründü gözüme :(
Resmen eve girmeden aramalar kapatmalar. Zamanlamalar çok şüpheli.
Kesinlikle eğer sana hesap sorarsa üste çık. Sen ne sorguluyorsun be benim kulağıma
elalemden biri ile gezdiğin geliyor sen hesap ver bakalım asıl kim o kadın diye sıkıştır..
Mutlaka yaz buraya çok merak ettim:ssz:

Üzülerek söylüyorum yanılmak çok isterim ama bu işin sonu kötü göründü gözüme :(
Resmen eve girmeden aramalar kapatmalar. Zamanlamalar çok şüpheli.
Kesinlikle eğer sana hesap sorarsa üste çık. Sen ne sorguluyorsun be benim kulağıma
elalemden biri ile gezdiğin geliyor sen hesap ver bakalım asıl kim o kadın diye sıkıştır..
Mutlaka yaz buraya çok merak ettim:ssz:

bende yanılmak cok isityorum inş başka bişiy cıkarda ben rezil olduğumla kalırım nolur allahımm :( bide öle bişiy olsa bile ben sadece telden falandır diye düşünüyorum görüşme olmamiştir yanii umarım . yada ben cok safım bilmiyorum . onu cok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum konduramıyorum oona :( .o benm herşeyim onunla büyüdüm ben 14 yaşimda tanıdım 22 yaşindayım cok senemi verdim . böle birşey yapmiş olacağı beni dehşete düşürüyor:(

yemin ediyorum dün geceden beri aklımdasın yaşıtmışız bide.
dişçi mişçi derken anca girdim eve.
keşke aramasaydın eşinden. ama olmuş bi kere. eşin kesinlikle "nerden çıkarıyosun böyle bişeyi, dedim ya düğüne gittim diye arkadaşımı aradım işte buluşmak için" falan dicek. sen de "o numaranın bi bayana ait olduğunu ve bir kere aramadığını da biliyorum. boşuna inkar etme. düzgünce anlat. bağırcak saldırcak değilim. dinlemek istiyorum seni." de. sakin sakin olunca belki dökülür.

benim tek midemi bulandıran; eve girmeden araması. belliki müsait olmicağını falan bi şekilde haber vermiş ki eve girince aramasın etmesin. inşallah yanılırız. :26:

Bütün gece eve gelmiyor ve nerde kaldigini söylemeye tenezzül bile etmiyor hey allahim yaaa bu nasil bi evlilik nasil bi sorumsuzluk...Allah yardimciniz olsun bide üstüne bu Kadin meselisi...Insallah yanlis alarmdir ama görünen köy kilavuz istemez gibi gece nerde olduguda belli gibi...Insallah Sineye cekip bikerelik affettim napayim diyenlerden degilsinizdir...uyuz oluyorum yaaa...huylu huyundan vazgecmez...

bence arama çıktısı gösterirsen onun kılıfınıda hazırlarsın
sana '' evet ama sadece tlfnda görüştük ''diyecek

bence elini hiç gösterme direk bir önceki yazdığımdaki gibi üstüne gidersen ilerisi içinde aklında şüphe kalmaz

Online işlemlerden işlem yaptığınızda zaten telefona mesaj gidiyor, eşiniz çoktan anlamıştır sizin karıştırdığınızı...

Son düzenleme:
naptı acaba konuştumıkı bende merak ettım

ama bir erkek yapsada sonuna kadar inkar ederki .ben olsam takıp ederdım .yada kızza bir şekilde ulaşırdım konuştururdum

herşey bitti dünyam başima yıkıldı resmenn:( hayt durdu son ana kadar böle brşey duyacağıma inanmiştim . evet konuştum sana yemn ediyrm ne kendini ne cismini bilirim hhiç görüşmedm sadece öle telde konştuk dedi ağladım o kadar cok ağladım ki gerçekten bunu hak etmedim evli adamsın ne boşluğu ya asıl ben boşluktaydım gündüz işte gece kahvede boşlukta yalnız olan bendim . sadece telde konuşarak nasıl doldurrdun boşluğu ne konuştun? inanamıyorum onla konuşup gelip benm yatağıma girdi allahım nasıl dayanıcam :( anneme geldim gece konuştuktan sonra hemen cıktım o evden . annemlere bişiy diyemedim henüzz sadece kavga ettik dedim napıcam bilmiyorum :(

Canım benim yaa üzülme dicem ama boşuna tabi.
kimmiş neymiş nerden bulmuş telefon numarasını yüzyüze görüşmeden? iş yerindeyse evli olduğunu bilirler yani.
her kelimende o kadar haklısın ki kocanın pişmanlığını soramıyorum bile.

Canım benim yaa üzülme dicem ama boşuna tabi.
kimmiş neymiş nerden bulmuş telefon numarasını yüzyüze görüşmeden? iş yerindeyse evli olduğunu bilirler yani.
her kelimende o kadar haklısın ki kocanın pişmanlığını soramıyorum bile.

öle bi arkadaşim verdi dedi numarayı nasıl bi arkadaşsa o !. aradım sdace öyle telde boş konuşuyoduk dedi yeminbillah ediyo görüşmedim diye sadece öle telefndaydı diyo . teldede olsa bi aldatma değilmi bu hem ben nasıl güvenicem artık ona nerden bilecm gerçekten görüşmediğini . kızı aradım oda aynı şeyi söylüyo merak etme diyo görüşmedik hiç benmde zten sevdiğim var diyo utanmadan nasıl bi o.. artık . bundan sonra arıcakmıyım ona bak diyo bi boşlukta tmm yanlişti diyo . bundan sonrası yok dedim cıktım:( ama napıcam bilmyrum aileme anlatamadım. onlarda beni burda cok tutmaz git derler evine briş kocanla .aileme söylemeye yüzüm yok demezler mi biz sana yapma dedik sen istedin die.onun ailesinde anlattım . ama o kızı tekrar arıcam bana söylesin hatta burdaysa görüşcem ne konuşuyolardı ya evli bi adam başka biriyle ne konuşur allahım cıldırmak üzereyimm

o arkadaşı ben parçalarım ama hadsiz
sen naptın da o boşluğa düştü ama düşük yapmışssın daha 2 3 ay önce bismillah yaaa. o kızla da görüş imkanın varsa derim. aklında hiç soru işareti kalmasın. eşinin ailesi bilsin bence olanları. ne zmandır görüşüyomuş o numarayla? online işlemlerden baktığın zamanla tutuyo mu söylediği?

Nasıl yani ben anlamadım arkadaşının elinde boşluğa düşen kocalar için hazır telefon numaralarımı varmışta böyle basitce bişey uyduruyor.
Bacım sen önce ne yapacağına daha doğrusu ne kadarını kaldırabileceğine karar ver ve ona göre adımını at.
Ama çok ama çok rica ediyorum sakın sakın dediği hiçbirşeye güvenme inanma.
Böyle bir durumda her erkek yalan söyler.
Allahım sana acısında şu mübarek günler hürmetine doğru yol senin için neyse o yoldan gitmeni nasip etsin.

canım çok üzüldüm :43:
insanlar ne hayallerler yuva kuruyo yaaa olanlara bak
eşin hiç yalvarmadı mı gitme falan diye? nasıl açıldı konu..
ne biçim bi insanmış o kızda yaaa:47:
ayrıl demiyorum ama süründür.. alsın dersini..

verdiği cevap kabahatinden daha büyük boşluktaymış:36: git boşluğunu karınla doldur be adam...
valla kalbim sıkıştı daraldım

o kızı kocanla konuştuktan sonramı aradın yani eşin yanındamıydı
ne biliyim belki aradı tembih falan ettiyse ''yakalandık şöyle şöyle söyle'' diye

herşey bitti dünyam başima yıkıldı resmenn:( hayt durdu son ana kadar böle brşey duyacağıma inanmiştim . evet konuştum sana yemn ediyrm ne kendini ne cismini bilirim hhiç görüşmedm sadece öle telde konştuk dedi ağladım o kadar cok ağladım ki gerçekten bunu hak etmedim evli adamsın ne boşluğu ya asıl ben boşluktaydım gündüz işte gece kahvede boşlukta yalnız olan bendim . sadece telde konuşarak nasıl doldurrdun boşluğu ne konuştun? inanamıyorum onla konuşup gelip benm yatağıma girdi allahım nasıl dayanıcam :( anneme geldim gece konuştuktan sonra hemen cıktım o evden . annemlere bişiy diyemedim henüzz sadece kavga ettik dedim napıcam bilmiyorum :(

ne terbiyesmiş her ıkısıde kadında eşinde ALLAHIM ne hale geldık biz böyleya daha ıkı yıllık evlıısn be adam neyın boşlugu deseydın ?

sen bence bu adamdan çocuk yapma rabbım büyüktürki olmasınada izin vermemiş .iyimisin peki?

degmez arkadaşım üzülmene böle adamar evlenmesınya gezsin tozsun hergün birisiyle aile babası olmaz bu adaman

o kadar kızdımkı kızı daeşinide parçalayasın geldı valla kırsaydın kafasını

kızda ne rahat gece aramadıgına göre evlı oldugunu bılıyor hey allamya ne beyınsızler onursuzlar varya :47::47::47::47:dünyada adam kalmadı sankı

Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi.çok zor bi durum cnm kabullenilecek bsy değil gercekten inanma boş sözlere başıma gelmedi ama okuduklarımdan ve gördüklerimden yapan bi daha yapar hatta daha da ileri gider! yazık sığındıkları şeye bak boşlukmus ne boşluğu kadınlar hiç düşmüyor boşluğa bu erkek milleti yok mu yakıvericeksin hepsini. Allahına sığın seni doğru yola yönlendirir inşşş

Canım ya nasıl üzüldün kim bilir..
Senin en çok desteğe ihtiyaç duyduğun sırada boşluğa mı düşmüş beyefendi!!
Hiç iradeleri de yok zaten, boşluğa düşünce hoop başkasıyla.. Hay Allahım..
Bana sanki sadece telefon gibi gelmiyor hala canım, çünkü o kadar saat kahvede durulmaz, mutlaka görüşmüşlerdir, sen inkar ettiklerine inanma, elinden gelse konuşmadık bile derdi.
Sen o kızı araştır bence bi canım, nasıl tanışmışlar, nasıl gelişmiş.
Ay aklım sürekli sendeydi bugün, Rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah..

Back
X