• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var :(

nasıl durucam ki şimdi aklımda bu kadar soru işareti varken .herhal de artık bu gece gelir . geldiğinde ne dicem sadece nerdeydin diyemi sorucam:(

Bence çaktırma bişey olmamış gibi davran.
Gözlemle bir süre.
Bir gün kahveye diye çıktığında takip et ne bileyim.
Ben olsam peşine takılır takip ederdim sanırım :S

tabi ki de sorun nerde olduğunu çok üzüldüm inş oyle bi durum yasamazsınız hersey çözülür ama boyle bsyn çözümü yok bnce.bnmde eşim ewlenmeden önce gderdi kahveye arkadaslarnn hepsini tanıyorum.ewlendkten sonra bilincndeydi artık bekarlıkta ki gbi hergün gdemeyeceğinn ve oyle de yaptı cok nadir olur yani hatta bazen hiç. gelirse eger eşinz hiç tartsmaya grmeyin daha da kotuye gtmesin hersey konusmaya çalısın onun tavırlarına gore bi yol izlersiniz ama dger konuyu arastrn derim ben.

nasıl durucam ki şimdi aklımda bu kadar soru işareti varken .herhal de artık bu gece gelir . geldiğinde ne dicem sadece nerdeydin diyemi sorucam:(

umursamamış gibi davran. normal hoş geldin cnm de. senin üzmek cezalandırmak için gelmedi madem. bu zevki tattırma ona. kayıtsızlık her zaman karşısındakinin canını acıtır. kavga etme bugün. yemekten sonra kitap okursun. kahveye gidiyorum derse. bende birazdan arkadaşla çıkcam zaten dersin :)

gece eve gelmeyince ben kayınpederimi aradım söledim onlarda bi yandan aradılar ama ulaşamadılar tabi . iş yerinide aramişlar işe de gitmemiş. eğer o numara ya öle bişiy varsa bundan sonra nolucak pekii . öyle bişiy varsa öğrenince nolucak allahım nolur hayra cıkar cok zor durumdayım . bide ben üç ay önce düşük yaptım hala onu atlatamadımm zaten psikolojim alt üsttü bide bu .dünden beri ağlıyorum napıcam ben .

ah ya kıyamam :(( çok geçmiş olsun. inşallah sağlığınız düzelmiştir, psikolojiniz de gitgide düzelir. hemen şüphelenmeyin ara ara kontrol edin bakalım hala aynı numaraya aramalar mesajlar falan var mı diye. bir de facebook'u kayıtlıysa bilgisayarda onu da kontrol edin. uyurken gece cep tlf mesajlarına da bakabilirsiniz. emin olmadan hareket etmeyin bir yere de gitmeyin. bu olayın izinde kalın. :23::10:

kızlar az önce geldi eve . gayet sakin hoşgeldin nasıl geçti gecen nerdeydin gece dedim . napıcan dedi . hiç merak ettim dedim .bu sefer bana iyilik yaptın iyi oldu dedim herşeyin bittiğini görmüş olduk . adamın dediği yemek yapmadın mı yok dedim geleceğini bilmiyodum ya yapmadım arasaydın hazırlardım bişiyler dedim . şimdi aşağıya kaynanama indi yemek yemeye. bu kadar sakinliğim hiç hayra almet değil ben bile korktum kendimden . ama içim içimi yiyo

Hiç bir aklı başında adam istersen gelme denilince gece eve gelmemezlik yapmaz.
Hele hele ailesi bile arayınca ulaşamıyorsa işinede gitmemişse bu işte başka şeyler var.
Sen daha önceden tlf şifresi aldığına göre herhalde başka vukuatlarıda var.
Soğukkanlı davran hiçbirşey belli etme.

Hiç bir aklı başında adam istersen gelme denilince gece eve gelmemezlik yapmaz.
Hele hele ailesi bile arayınca ulaşamıyorsa işinede gitmemişse bu işte başka şeyler var.
Sen daha önceden tlf şifresi aldığına göre herhalde başka vukuatlarıda var.
Soğukkanlı davran hiçbirşey belli etme.

hayır bir vukaatı yok . sadece burda bir konu okurken bi arkadaşa söylemişlerdi böle bir şey oldugunu orda okuyp meraktan yaptım sadece .soğukkanlı olmaya çalişiyorum ama bakalım sonumuz nereye varıcak

kızlar şimdi bir daha baktım yine aramiş o numarayı eve girmeden beş on dakika önce . ya ben gerçekten napıcamı bilmiyorum . hadi bana tmm desem böle böle yaptım konuştum desem sonra napıcamm off allahımm offf

118Li hatlardan 118 80 gibi sitesine gir yaz bilmediğin numarayı isim soyad öğren, facebooktan bak sonra belki önceden gördüğün biridir. rehbere kayıtlı olmasa da 118den çıkıyor. 2tl karşılığında falan msj olarak geliyo telefonuna sitesine gir yönlendiriyo o seni.
ne demek yemek var mı diye soruyo ya ben bile sinirden çatlicam :19:

118Li hatlardan 118 80 gibi sitesine gir yaz bilmediğin numarayı isim soyad öğren, facebooktan bak sonra belki önceden gördüğün biridir. rehbere kayıtlı olmasa da 118den çıkıyor. 2tl karşılığında falan msj olarak geliyo telefonuna sitesine gir yönlendiriyo o seni.
ne demek yemek var mı diye soruyo ya ben bile sinirden çatlicam :19:

ordan baktım zaten cnm msj geldi rehbere kayıtlı olmadığı için bilgilerine ulaşilamıyor diyor. başka bi yolu yokmu ki acaba öğrenmenin.

başka ben bilmiyorum canım ama sen numarayı not et bi yere. arkadaşının sevgilisi falan varsa aratırsın ona en kötü ihtimal
eve girmeden araması çok mide bulandırıcı, sen sıkma canını bide düşük yapmışssın günah ya
uyuyo mu suan napıyo eşin

başka ben bilmiyorum canım ama sen numarayı not et bi yere. arkadaşının sevgilisi falan varsa aratırsın ona en kötü ihtimal
eve girmeden araması çok mide bulandırıcı, sen sıkma canını bide düşük yapmışssın günah ya
uyuyo mu suan napıyo eşin

ezberledim zaten numarayı . erkek birine mi arattır diyosun yani . evet uyuyor içim almadı onunla aynı yatağa yatmayı:( cok mutsuzumm içimden hep dua ediyorum nolur başka birşey olsun bana bunu yapmiş olmasın nolurr:(

ordan baktım zaten cnm msj geldi rehbere kayıtlı olmadığı için bilgilerine ulaşilamıyor diyor. başka bi yolu yokmu ki acaba öğrenmenin.

canım eşin uyuduğundan emin olunca tlf nunu kurcala....üstünü başını vs...dikkat et uyanmasın..eskiye yönelik ayrıntıya bak vodafonda..ben bakıyorum arada...diğer ayları gir sık mı aranmış bu no?sonra vodafonu ara müşteri hizmetlerinden bu noyu iste gerekirse hayati bi mesele de...teyzem böyle deyince turkcelllden açıklamışlar gizli bi noyu...
eğer geçmiş aylardaki dökümanlardan da bu no çıkıyor sık sık görüşülmüşse bi gece eşin uyuyunca "uyudun mu "die bi mesaj at..ama gönderilenlerden de hemen sil...iletildi raporunu kapa..belki karşı tarafa mesaj sabah eşin uyanıkken gider ..bi uyarı sesiyle eşin "iletildi" mesajını görebilir...çakar senin olduğunu..
inşallah kadın olayı yoktur...

Son düzenleme:
Siz siteye girince sanırım onun teline bildirim mesajı geliyor aveada öyle vodafone u bilmiyorum ama farkında olabilir yani eşiniz.

Siz siteye girince sanırım onun teline bildirim mesajı geliyor aveada öyle vodafone u bilmiyorum ama farkında olabilir yani eşiniz.

vodafonede öyle bişi yok sadece şifre alırken mesaj gelir..ondan sonra istediği kadar girsin siteye

ezberledim zaten numarayı . erkek birine mi arattır diyosun yani . evet uyuyor içim almadı onunla aynı yatağa yatmayı:( cok mutsuzumm içimden hep dua ediyorum nolur başka birşey olsun bana bunu yapmiş olmasın nolurr:(

dur bibakalım sıkma canını
şimdiiii, önceki sayfalarda bi arkadaş yazmış, erkek birine arattır. (eşinin adı neyse) x orda mı desin. benim aklıma çok yattı bu. eğer yapabilirsen bunu yap.
birr de online hizmete girdiğinde iyicene geçmişe git ne zaman başlamış bu no yla görüşmeye

Son düzenleme:
burada yorum yapan herkezin yorumu gerçekten sana bi fikir olsun, cebinde bulunsun... durumuna çok üzüldüm, ama sakın kendini kötü hissetme, herşeyde bi hayır vardır, sabret...

canım eşin uyuduğundan emin olunca tlf nunu kurcala....üstünü başını vs...dikkat et uyanmasın..eskiye yönelik ayrıntıya bak vodafonda..ben bakıyorum arada...diğer ayları gir sık mı aranmış bu no?sonra vodafonu ara müşteri hizmetlerinden bu noyu iste gerekirse hayati bi mesele de...teyzem böyle deyince turkcelllden açıklamışlar gizli bi noyu...
eğer geçmiş aylardaki dökümanlardan da bu no çıkıyor sık sık görüşülmüşse bi gece eşin uyuyunca "uyudun mu "die bi mesaj at..ama gönderilenlerden de hemen sil...iletildi raporunu kapa..belki karşı tarafa mesaj sabah eşin uyanıkken gider ..bi uyarı sesiyle eşin "iletildi" mesajını görebilir...çakar senin olduğunu..
inşallah kadın olayı yoktur...

baktım netten ayrıntıya dün işte aranmiş sıksık sonra bi hafta yok gecen hafta sonu var bide .onu yapmak istiyorum ama uykusu hafif uyanır diye korkuyorum . en iyisi yarın o numarayı aramak ben böle bişiy yokmuş gibi duramam cünkü:(

Back
X