• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var

şu msj ne garip ne akıllara zarar bi msj Allah'ım..adam karımla iki yıldır birlikte olmuyoruz demiş konu sahibi de yapmalısın diye zorlamış.

hani aşkınız çok büyüktü,insan aşık olduğu birini başka biriyle sevişmesi için zorlar mı?
bazıları aşmış demek. :ssz:
marjınalliğin nirvanası bu olmalı:51:

Son düzenleme:
şu msj ne garip ne akıllara zarar bi msj Allah'ım..adam karımla iki yıldır birlikte olmuyoruz demiş konu sahibi de yapmalısın diye zorlamış.

hani aşkınız çok büyüktü,insan aşık olduğu birini başka biriyle sevişmesi için zorlar mı?

Konu sahibimiz çoooook merhametli olduğu için 2 yıldır adamla yata kalka bakmış adam çok şahaneeeee ama merhametinden dolayı aaaa yazık karısıda mahrum kalmasın diye " hadi koçummmmm " diyerekten karı kocanın arasını yapmaya çalışmıştır:47: sana mı kaldı be milletin yatak odası sorunları metresssssss:47: Zaten başkasıyla yatıp kalkan karısını salak yerine koyan bi adam mümkünse o pis bedeniyle o masum karısına dokunmasın!!!!!

Ya kusura bakmayin da aklim almiyor. Ben de 23 yasindayim, genc bir kadinim. Hayatinizin bsharinda evli barkli, cocuklu adamla metres hayati yasamayi nasil yediriyorsunuz kendinize ? Bunun adi tam olarak bu, kusura bakmayin. 23 yasindasiniz ve sevdiginiz adama (adam dedigime bakmayin siz, lafin gelisi ) git karinla sevis diye akil veriyorsunuz falan, bunu yapinca iyi biri olmuyorsunuz bunu bilin. Adam madem sizsiz yapamiyor bosansin karisindan. Ne meraklisiniz bu evli barkli adamlarin "karimla mutlu degilim" yalanlarini dinlemeye. Kendinize yazik ediyorsunuz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben kılıf uydurmuyorum hanimefendi herkes bir olnayabilir istisnalarda olabilir ama genelde erkekler daha düşkün çevremde gördüğüm duyduğum bu
Konu dogru ise eger erkek degilde kadin cinselligi reddediyor olsaydi o koca coktan o kadini boşamiş olurdu
Tabi erkek yapinca hemen cinsel isteksizligi mi bi hastalığı mi var diye anlayiş gosteriyoruz hele arada cocukta varsa sirf bu yuzden evliliklerimizu surdurebiliyoruz.

Siz uyduruyorsunuz demedim zaten yanlış anlaşılmasın :) Toplum tarafından hep birlikte uydurduk. Hepimizin var bunda payı az ya da çok.

Vajinismus problemi yaşayan bir çok kadınımıza eşleri anlayış gösteriyor ve bunlar azınlık değiller bunlar istisna değiller. Benim demek istediğim şey aslında hani şu sıralar çok meşhur olan bir laf var ya "fıtrat" diye. İşte o kelimeyi biz çok yanlış anlıyor ve kullanıyoruz. Kadınla erkek aynı değildir kabul etmek gerek ama nefs dediğimiz şey her iki tür için de geçerli ve bu erkekte az kadında çok kadında az erkekte çok diye paylaştırılmış bir şey değildir. Cinselliğin erkeklerin hayatında kadınlarınkinden daha önemli gibi görünmesinin sebebi de işte hep birlikte uydurduğumuz bu kılıflar. Aslında birçoğumuz cinselliği yaşamıyoruz, öğreniyoruz. Bize nasıl empoze ediliyorsa biz öyle biliyoruz. Kadını da erkeği de bize nasıl söyleniyorsa öyle tanımlıyoruz, o şekilde sınıflandırıyoruz.

Ben cinsellik olmadan da yaşarım diyen kadınların acaba kaçta kaçı gerçekten fiziksel olarak böyle hissediyor merak ediyorum. İlk yorumum da aslında biraz bu olaya gönderme niteliğindeydi.

şaka gibi ya,sevgilim mecbursun o senin karın bu gece benim için sarıl ona birlikte olsun..

bayılazaam.aşkın da gözünü çıkardılar.
yazık ama kadına öyle deme. çok ince düşünmüş konu sahibi,ne kadar iyi niyetli. :27:

Son düzenleme:
Ay yarildim. Oyle bi girmis ki konuya esiyle sevisemiyo sandim. Adam yalan soyluyo canim. Sen de yedin mi? Ayrica sevissin sevismesin aksam evine gidip mutlu aile tablosu ciziyo mu bu adam? Yanlis sularda yuzuyosun. Adam esini aldatmaya gonul vermis belli. Sen olmasan baskasi da olucak. Amz kendini bu konuma sokma.

Allah evli çiftleri sizin gibilerden korusun inşallah..
dışarda bir dolu bekar erkek var kancalarınızı evlilere takıyorsunuz..:47::47::47:
Allah ıslah etsin sizi..
o zavallı hiç bişeyden haberi olmayan kadıncağızdan beter durumlara düşeceksiniz..
Allah yanınıza bırakmaz bu yaptığınızı..

Bizim onunla ilk zamanlarda birlikteliğimiz yoktu. Şimdi zaten uzak sehirlerdeyiz ayda bir gosusebiliyoruz anca. Ben 23 yasindayim. O tüm hayati boyunca evli de olsa onunla olmaya ve onu mutlu etmeye razıyım. Varsin hic gelinlik giymiyim dışarıda elini tutamiyim. Günlerce goremeyeyim. Suan uc gündür haber alamıyorum ondan. Insan bu kadar sevmese bunlar katlanilacak seyler mi? Ha evet yanlış bende biliyorum. Vazgecmeyi de denedin defalarca ama olmadi işte. Lütfen yorum yaparken bunu göz önünde bulundurun önyargılı yaklasmayin bu kadar

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi sektör git ya !

Ordan bakıp konuşmak ne kadar da kolay. Gerci bundan iki sene oncesine kadar bende öyle düşünürdüm. Ben sadece çok sevdim. Hala da seviyorum. İnanır mısınız inanmaz misin bilmem ama şimdi uzun bir ayrilik mesaji yazıp gönderdim. Bilmenizi isterim ki en az onun karısı kadar acı çekiyorum bende.

Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.

Bizim onunla ilk zamanlarda birlikteliğimiz yoktu. Şimdi zaten uzak sehirlerdeyiz ayda bir gosusebiliyoruz anca. Ben 23 yasindayim. O tüm hayati boyunca evli de olsa onunla olmaya ve onu mutlu etmeye razıyım. Varsin hic gelinlik giymiyim dışarıda elini tutamiyim. Günlerce goremeyeyim. Suan uc gündür haber alamıyorum ondan. Insan bu kadar sevmese bunlar katlanilacak seyler mi? Ha evet yanlış bende biliyorum. Vazgecmeyi de denedin defalarca ama olmadi işte. Lütfen yorum yaparken bunu göz önünde bulundurun önyargılı yaklasmayin bu kadar

Peki teşekkür ederim. Ama hastalığı biraz iyilessin. Bu sefer tamamen ayrilacagim. Oleceksem de bir seferde öleyim hergün ölmekten iyidir

Neyin kafasını yaşıyosun sen acaba?
Çok merak ettim bu adamı neymiş böyle ya, uğruna ölecek kadarr..
Şu yazdıklarınızı okuyorum, birde yargılamayın diyosunuz..
İyi bir yorum çıkabileceğini düşüyor musun sen hakkettenn ???

Ordan bakıp konuşmak ne kadar da kolay. Gerci bundan iki sene oncesine kadar bende öyle düşünürdüm. Ben sadece çok sevdim. Hala da seviyorum. İnanır mısınız inanmaz misin bilmem ama şimdi uzun bir ayrilik mesaji yazıp gönderdim. Bilmenizi isterim ki en az onun karısı kadar acı çekiyorum bende.

kıyamam sana annem...

Son düzenleme:

kk klişesi vol 1= Ordan bakıp konuşmak ne kadar da kolay.

kk klişesi vol 2= bundan iki sene oncesine kadar bende öyle düşünürdüm

kk klişesi vol 3= büyük konuşmayın başınıza gelir / yaşamadan ölmezsiniz

ha bu arada: uzun ayrılık mesajları = nolur beni bırakma anlamına geliyor biliyorsunuz değil mi? ne yazdınız? karınla mutlu ol, senin yerin evin mi? :ssz:

Nasıl onun karısı kadar acı çeke bilirsin ki..
yoksa kocanın metresi mi varrr:53::53::53:

Sinir etmek için açılmış bir konu gibi bence bu...

Tepki yokluyor abla

ya da okullar kapandıgı için evde sıkılan bir ergen

ya da daha önceden kuyruguna bastıgımız bir ablamız bu konuyu açarak topluca bizi sinir edip uzaktan oh canıma değsin diyor :51:

Son düzenleme:
Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.

:53::53::53:
Siz gerçek misiniz?
Ayrıl demiyorsunuz, karısıyla birlikte olması için sıkıştırıyorsunuz peki amacınız ne?
O güzel kelimeyi bu şekilde kirletmeyin bari, böyle bir sevgi olmaz onu geçtim yuva yıkanın yuvası hiç olmaz..
:20:

Karısı neden acı çekiyor? Cinsellik yaşamıyorlar diye mi yoksa o da biliyor mu seni :53:

Back
X