• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardiminiza ihtiyacim var

bayanlar evlatlarınıza sahip çıkın bakın çocuk yetiştirmeyi bilmeyen analardan çıkan evlatlar böyle oluyor..aman deyin çocuklarınızı edepli ahlaklı yetiştirin...sonra yerden bitme bi eksik etek çıkıp yılların ailesini dağıtmaya kalkıyor ahanda buyrun görüyosunuz..bir de o kadar meşrulaştırıyorlar ki bu durumu sosyal platformlarda paylaşmaktan bile çekinmiyolar..kızım sen 23 yaşındasın sevgilin olacak namussuz kaç yaşında 40 mı 50 mi babandan küçük mü ...ne oldu baban anneni aldattı mı zamanında noldu seni bu salaklığa iten ne.:19::19::19::19::19::19::19:..MUNE KUSURA BAKMA :26:

Mune kusura bakar mi bakmaz mi bilemem de ne kadar rahatsiz edici bir yorum bu. Hicbirimiz yapilani onaylamiyoruz da insanlarin annelerine babalarina neden dil uzatiyorsunuz ? Ustelik "eksik etek" kadinlari asagilamak icin kullanilan bir sey. Bir kadinin agzina hic yakismiyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar belli ki ayrılmak istiyo ama cesaret edemiyo yada nasıl yapıcagnı bilmiyo belli ki pişman olmuş. Bence artık üstüne gitmeyip bu ilişki nasıl başlamış onu ögrenelim nasıl tepki verip nasıl kendini koruması gerek ögretelim. Malesef her evli erkek böyle mutsuzum diyerek kandırıyolar eğer ki karşılarında buna inanan bi kız varsa oh ne alaaa, anladıgım kadarıyla konu sahiinin anne ve babası ölmüş artık ne şartlarda inandı o şerefsize bilmiyorum ama arkadaşımız kötü bişey yapmış ve pişman olmuş yargılamayı bi kenara bırakıp yol gösterelim aramızda eminim büyüklerimiz vardır yol göstersin tavsiye versinler. Belkide bu arkadaşımıza doğru yolu gösterip bi kişinin hayatını kurtarmış olucaz. Bende çok kızdım konu sahibine aama kızarak hiç bişeye çözüm olamayız dimi?

Ayrılmak falan istediğini sanmam, destek bekliyor.. oo ne güzel aşkınız süper, aman sıkı sarıl bırakma katlan dememizi bekliyor, ay sen ne fedakarsın önünde sonunda boşar dememizi bekliyor gibime geldi :19: birileri tepki koysunki gözünü açsın, hayal kurmasın arkadaş:20:

Ayrılmak falan istediğini sanmam, destek bekliyor.. oo ne güzel aşkınız süper, aman sıkı sarıl bırakma katlan dememizi bekliyor, ay sen ne fedakarsın önünde sonunda boşar dememizi bekliyor gibime geldi :19: birileri tepki koysunki gözünü açsın, hayal kurmasın arkadaş:20:

Birbirleriyle birlikte olmayan bi erkek ve bi kadın ne kadar devam eder diyo ya zaten...ne zaman ayrılır demek istiyo hayalin içinde arkadaş sevgilisine soramadgini bize sormak istemiş anlayışlı olalım lütfen....

Bhnde ilk öyle sanmıştım ama özelden konuştum belli ki pişman devam etiirmek istemiyo şuan destek bekliyo bence. Ayrılması için destek versek ne kaybederiz ki?

Kızlar belli ki ayrılmak istiyo ama cesaret edemiyo yada nasıl yapıcagnı bilmiyo belli ki pişman olmuş. Bence artık üstüne gitmeyip bu ilişki nasıl başlamış onu ögrenelim nasıl tepki verip nasıl kendini koruması gerek ögretelim. Malesef her evli erkek böyle mutsuzum diyerek kandırıyolar eğer ki karşılarında buna inanan bi kız varsa oh ne alaaa, anladıgım kadarıyla konu sahiinin anne ve babası ölmüş artık ne şartlarda inandı o şerefsize bilmiyorum ama arkadaşımız kötü bişey yapmış ve pişman olmuş yargılamayı bi kenara bırakıp yol gösterelim aramızda eminim büyüklerimiz vardır yol göstersin tavsiye versinler. Belkide bu arkadaşımıza doğru yolu gösterip bi kişinin hayatını kurtarmış olucaz. Bende çok kızdım konu sahibine aama kızarak hiç bişeye çözüm olamayız dimi?

Ben heyecan diyerek konu sahibine yol gosterdigmi dusunuyorum.
Bungee jumping ten farki yok cunku damin gozunde.
Birisi bana muhtacim diyecek ben de aciyip tamam diyecegim... olu mu oyle sey?!
Yahu adam cinsel yonden onu tatmin edip sesini cikarmadan kuzu kuzu oturan kizi bulmus birakmaz tabi.

Konu sahibi, yeniden sevebilirsin ustelik daha da onemlisi "sevilebilirsin" ...
guzel bir evlilik yapip cocuguna bakmak varken,
sicacik esinin koynundan cikip gelecek kadar karaktersiz, evladini sefkatle sevdigi ellerini aldatarak kirletecek serefsiz birinde sevgi mi ariyorsun?
Konu tamamen cinsellikse, o adamin yaptigini hormonlari calisan tum erkekler yapiyor zaten.
Kendi hayatini degistirmek senin elinde.

Ben heyecan diyerek konu sahibine yol gosterdigmi dusunuyorum.
Bungee jumping ten farki yok cunku damin gozunde.
Birisi bana muhtacim diyecek ben de aciyip tamam diyecegim... olu mu oyle sey?!
Yahu adam cinsel yonden onu tatmin edip sesini cikarmadan kuzu kuzu oturan kizi bulmus birakmaz tabi.

Konu sahibi, yeniden sevebilirsin ustelik daha da onemlisi "sevilebilirsin" ...
guzel bir evlilik yapip cocuguna bakmak varken,
sicacik esinin koynundan cikip gelecek kadar karaktersiz, evladini sefkatle sevdigi ellerini aldatarak kirletecek serefsiz birinde sevgi mi ariyorsun?
Konu tamamen cinsellikse, o adamin yaptigini hormonlari calisan tum erkekler yapiyor zaten.
Kendi hayatini degistirmek senin elinde.

Bencede bütün dediklerinize katılıyorum.:46: daha çok genç çünkü benden sadece 1 yaş büyükmüş. Bi hayatın böyle bi şerefsizin peşinden koşmasını hiç istemem:47:

Mune kusura bakar mi bakmaz mi bilemem de ne kadar rahatsiz edici bir yorum bu. Hicbirimiz yapilani onaylamiyoruz da insanlarin annelerine babalarina neden dil uzatiyorsunuz ? Ustelik "eksik etek" kadinlari asagilamak icin kullanilan bir sey. Bir kadinin agzina hic yakismiyor...

vallahi hanımefendi eksik etek günümüzün medeni hanımlarını kızdıracak bir tabir sadece çünkü eskinin deyimiyle ham akılsız kıza derler bizim köyde..

Sinir etmek için açılmış bir konu gibi bence bu...

Tepki yokluyor abla

ya da okullar kapandıgı için evde sıkılan bir ergen

ya da daha önceden kuyruguna bastıgımız bir ablamız bu konuyu açarak topluca bizi sinir edip uzaktan oh canıma değsin diyor :51:
Lafı ağzımdan aldın hay çok yaşa emi. Bende biraz öyle düşünmeye başladım. Sanki karşıdaki yorumları okuyup gülüyormuş gibi bir his doğdu..

Yazılanları okudum ve şoklardayım :53: 23 yaşında bir bayan, karısıyla 2 yıldır beraber olmayan (!) bir adam... Konu sahibi yanlış yollardasın. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Sizinki aşk sevgi değil, seven insan sevdiğini paylaşamaz. Siz kabul etsenizde etmesenizde o kadın o adamın karısı, çocuğunun annesi. Nikah masasına oturduğu, sözler verdiği, bebek bekleme heycanı yaşadığı, çocuklarının ilk anne-baba demesini paylaştığı, yıllardır aynı evi aynı yatağı paylaştığı karısı. Ne kadar özel anları var değil mi? Siz ise evli bir adamın kafasını karıştırmaktan başka birşey yapmıyorsunuz. Nasıl gururunuza yediriyorsunuz? Erkek mi kalmadı dünyada?? Adamın sorunları olabilir, depresyonda olabilir, sizi dert ortağı görmüş olabilir. Ama aklını çelmeye ne hakkınız var? Bırakın haber alamasın sizden, ağlasın üzülsün mahvolsun, karısı yaralarını saracak belki. Çok yazık, çok... Ben adam suçsuz demiyorum, ne işin var evinde karın varken başka kadınla? Ama sizin gibi kadınlar böyle evli adamları kabul ettiği sürece ortada ne ahlak kalıyor nede başka birşey. Allah sizi ıslah etsin. Haa ayrıca 2 yıldır birlikte olmadığına inanmadım; erkek sonuçta, eşiyle olmuyorsa sizinle mi oluyor? Sizinlede değilse sağlık problemleri mi var? Yada başkasıyla? Töbe töbe... Sözlerime kırılmayın, yaptığınız çok yanlış.

Son düzenleme:
Ilk başta sordugum sorunun sebebi şuydu. Kendisi bana iki yıldır karimla birlikte olmuyorum diyordu bende evlilik hayatini tam olarak bilemedigimden size sordum bu sekilde evlilik surebilir mi diye? Buradakilerin cogu evli daha iyi bilirler diye düşündüm. Yoksa elbette Akbaba gibo ağzımi açıp bekledigimden değil. Kim ne derse desin ben onu gerçekten saf bir sevgiyle sadece sevdim hala da seviyorum. Ama bu işin olmayacağını da uzun zamandır anladim. Belki burdan yazdigim icim inanmiyosunuzdur bana ama gerçekten bugün bitirdim. Daha önce kimseye soylemedigim icin bu tür sozler de duymamistim. O kadar agirima gitti ki. Ben bunlari hakeden bir insan olduğumu düşünmüyorum çünkü. Gercekten kendinden baska kimseye zarar veren bir insan değilim ben. Ama hata yaptim. Gec te olsa hatami anladım.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar söyleyeceğim ama ne olur yadirgamayin. Adamla iki yıldır bizim ilişkimiz var. Cok seviyoruz ne kadar ayrilmayi denediysek olmadı. Ben karisindan ayrilmasini da istemiyorum zaten. Sadece onu göreyim yeter. Oda aynı sekilde. Karısınin hastalığı var bide çocuk. O yüzden ayrilamam diyor. Bende ayril demedim hic zaten. Hatta çoğu zaman evdeki dertlerini bana anlatir. Bana karimla iki yildir birlikte olamıyorum istesemde yapamıyorum diyor. Hatta bi keresindr ben yapmalisin diye sikistirdim bile.

Konunun ilk başında kınamayın yazmandan anlamıştım altında böyle bir sebep olduğunu.
Kınamak için yazmam o senin vicdanının ve ahlakının problemi. Ama çok büyük yanlış yapıyorsunuz ikinizde.

Bir de karısıyla birlikte olsun diye cesaret verecek kadar yozlaşmışsınız. Hem ne kadar süre daha evli kalırlar diye telaşlanıyorsun hem de adamı karısına itiyorsun?
Allah akıl fikir versin size.

O benim ilkim olduğundan suan normal birini sevmek onun tarafından sevilmek nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum. Zaten bizim onunla ilk baslamamiz arkadaslik iliskisi seklindeydi. Bana yardimci oluyor zor günümde yanimda oluyordu. Hayat Deneyimliydi hersey hakkinda bilgisi vardi. Benim gibi saf ve tecrubesiz bir insanin ihtiyaç duydugu türden bir insandi yani. Bende zamanla guvendim ona. Sirdas gibi olduk. Sonrasi da geldi işte. Karsi koyamadik ikimizde. Ama şimdi keske diyorum hic baslamasaydi. Ilk baslarda insanin gözü heyecandan hicbisey görmüyor herseye tamam diyosunuz ama zamanla öyle bir hal aliyor ki olaylar Alah dusmanimin basina vermesin

Ilk başta sordugum sorunun sebebi şuydu. Kendisi bana iki yıldır karimla birlikte olmuyorum diyordu bende evlilik hayatini tam olarak bilemedigimden size sordum bu sekilde evlilik surebilir mi diye? Buradakilerin cogu evli daha iyi bilirler diye düşündüm. Yoksa elbette Akbaba gibo ağzımi açıp bekledigimden değil. Kim ne derse desin ben onu gerçekten saf bir sevgiyle sadece sevdim hala da seviyorum. Ama bu işin olmayacağını da uzun zamandır anladim. Belki burdan yazdigim icim inanmiyosunuzdur bana ama gerçekten bugün bitirdim. Daha önce kimseye soylemedigim icin bu tür sozler de duymamistim. O kadar agirima gitti ki. Ben bunlari hakeden bir insan olduğumu düşünmüyorum çünkü. Gercekten kendinden baska kimseye zarar veren bir insan değilim ben. Ama hata yaptim. Gec te olsa hatami anladım.

Kendine yakıştırmıyosun madem sakın daha yalanlarına kanma onun. Şimdi o mesajından sonra illaki bi sürü yalan döşiycektir sana ama bunları yaşamayı hak etmediğni düşün hep. Bu şerefsize bidaha kandın diyelim 3 5 yıl sonra bi bakıcaksın o çocugla karısıyla mutlu ama senin elinde bi hiççç. Ki bu yaşadıkların dolayı genliğinde üzüntüyle çökmüş olucaksın bidaha haaytına düzene sokamazsın. Evlenmek istersin kendini kocana layık görmezsin. Mutlu bi yuva seninde hakkın kendini düşün mümkünse hattını değiltir ulaşamasın sana

O benim ilkim olduğundan suan normal birini sevmek onun tarafından sevilmek nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum. Zaten bizim onunla ilk baslamamiz arkadaslik iliskisi seklindeydi. Bana yardimci oluyor zor günümde yanimda oluyordu. Hayat Deneyimliydi hersey hakkinda bilgisi vardi. Benim gibi saf ve tecrubesiz bir insanin ihtiyaç duydugu türden bir insandi yani. Bende zamanla guvendim ona. Sirdas gibi olduk. Sonrasi da geldi işte. Karsi koyamadik ikimizde. Ama şimdi keske diyorum hic baslamasaydi. Ilk baslarda insanin gözü heyecandan hicbisey görmüyor herseye tamam diyosunuz ama zamanla öyle bir hal aliyor ki olaylar Alah dusmanimin basina vermesin

ilki olaylarını falan düşünme onun için kim bilir kaçıncısın sen.ne olmuş yani ilkinse? adam çok profesyonel yaklaşmış sana gönlünü nasıl kazanacağını bilmiş.böylelerine bişey derler de durduk yere banlanmayayım şimdi

iradeli ol,akıllı ol 23 yaş hiç de saf olacak bir yaş değil.

Cok tesekkur ediyorum hepinize. Hakaretleriyle kendime gelmemi saglayanlara da destek olanlara da. Yemin ederim ki söylediğim hersey doğru. Şuan cok Üzgün ve pismanim. Bu iş bugün bitti benim için. Kalbimde hala ona duydugum sevgi var ama artik kendi icimde yaşarım bitene kadar. Gercekten birileriyle konusmak deneyimli tecrübeli insanların sözleri cok etkiliymis. Ne zaman geri dönecek olsam burada yazilanlari baştan sona okuyacağım tekrar. Ve eminim ki bir daha cevap bile yazmayacagim.

kıııııızzzzz marsmelow,artık deneyimlisin son derece hem üzülme artık saf da değilsin.yani bu evli adam sana çok şey vermiş kıymetini bil...:46:

Cok tesekkur ediyorum hepinize. Hakaretleriyle kendime gelmemi saglayanlara da destek olanlara da. Yemin ederim ki söylediğim hersey doğru. Şuan cok Üzgün ve pismanim. Bu iş bugün bitti benim için. Kalbimde hala ona duydugum sevgi var ama artik kendi icimde yaşarım bitene kadar. Gercekten birileriyle konusmak deneyimli tecrübeli insanların sözleri cok etkiliymis. Ne zaman geri dönecek olsam burada yazilanlari baştan sona okuyacağım tekrar. Ve eminim ki bir daha cevap bile yazmayacagim.

Canım bu adam senin peşine düşünce yaptıklarını yaz buraya biz sana napmak istediği anlatır bidaha kandırmasına aslaaa izin vermeyiz.

Tamam yazacağım söz. Tekrar teşekkür ederim. Kendimi yalnız hissetmiyorum şuan. Herşeye rağmen iyiki yazmisim buraya

Tamam yazacağım söz. Tekrar teşekkür ederim. Kendimi yalnız hissetmiyorum şuan. Herşeye rağmen iyiki yazmisim buraya

Tamam canım özeldende yazabilirsin bana istediğin zaman bi kızarkadasımda aynı böyle bişey yaşamıştı onu kendine getirmiştim. Hoş o şıpsevdi biriydi kolay unuttu :1: aynı performansı sendende bekliyorum :) Daha gencizz hatalarımızı birbirmize destek olup çözücez üstesinden geliceğne inanıyorum ben

doğru yolu bulduğunu yazmana çok sevindim ve lütfen ama lütfen bir daha dengin bekar bir erkekle arkadaşlık et ....hayat tecrübesi olan evliler seni cezbetmesin katiyen...her defasında aç burdaki benimde dahil olduğum kötü yorumları dahi sindire sindire oku..çabuk atlatırsın...o adam da nasılsa bir gün ettiklerini bulur sen ilki değilsin sonuda olmayacaksın muhtemelen:ssz:

Back
X